Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Πεντάδα τοκογλυφίας με καλό μομέντουμ όμως (Ανάλυση όλων των πρωταθλημάτων)





Εξαιρετικά πήγε η χθεσινή μέρα. Η Γαλλία μας πλήρωσε στην δυάδα μας με Ορλεάν και Ναντέρ άλλα και όλη η ανάλυση της πήγε περίφημα καθώς πέσαμε μέσα και στην Νανσί και στην Ορτέζ και μας επιβεβαίωσε η Γκραβελίν με την συμπεριφορά της και πολλά άλλα. Κέρδισε και η Τριούμφ. Γενικά ήταν μία πολύ καλή μέρα.


Σήμερα έχουμε πρεμιέρα στα ελληνικά πλέι οφ χωρίς όμως σπουδαίο ενδιαφέρον. 


Ο Ολυμπιακός εντός με -21,5 είναι θέμα διάθεσης.


Ο Παναθηναϊκός έπαιξε και το Σάββατο με τον Απόλλωνα στην Πάτρα όπου τον κέρδισε εύκολα με +16 (χωρίς να έχουμε άμυνες). Θεωρώ πως με +21,5 για Απόλλωνα και δεδομένου πως εδώ και 4 μήνες είναι πολύ καλύτερος μακριά από την Πάτρα το διπλό είναι καλύτερο του άσσου. 


Ο Πανιώνιος είχε χάσει στην Δράμα εύκολα και γενικά ο ΚΑΟΔ τον ζόρισε πολύ στην κανονική περίοδο και στην Ν. Σμύρνη. Ο Σφαιρόπουλος ζήτησε συγκέντρωση και μίλησε για την σπουδαιότητα του πρώτου ματς. Επειδή ξέρει πως αν χάσει στην Δράμα μετά το να αποκλειστεί δεν είναι και πολύ απίθανο. Συνεπώς νίκη για Πανιώνιο άλλα μόνο 1,20 δυστυχώς και προς άσσο με -8,5 για να μην έχει άγχος. Περιμένω έναν «διαβασμένο» Πανιώνιο και συγκεντρωμένο.


Στην Πυλαία τέλος, πως να πας με τον άσσο όταν η Κηφίσια φέτος έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων; Λίγο προς διπλό +7,5 για πρώτο ματς και βλέπουμε. 


Άρα μία ελληνική τριάδα ΟΠΑΠ για λίγα χρήματα όποιος θέλει αυτούσια χωρίς προσμίξεις με άλλα πρωταθλήματα είναι Κηφισιά (+7,5), Απόλλων (+21,5), Πανιώνιος (-8,5).


Στο ΝΒΑ σας είπα χθες μην μπλέκετε. Είχαμε δύο διπλάρες για Κλίπερς και Ουάσινγκτον άλλο πράμα!!! Παρατηρώ φέτος πως όπου το Μπρούκλιν βρίσκει το Μαϊάμι το κερδίζει άλλα πάντα με μεγάλο θρίλερ. 4/4 στην κανονική περίοδο δεν νομίζω μετά και τα χθεσινά σπασίματα να έχουμε και άλλο φαβορί «κάτω» πόσο μάλλον με 5/5 για το Μπρούκλιν! ΝΒΑ είναι βέβαια. Πάντα πάμε υποψιασμένοι άλλα εδώ τώρα είναι κραυγαλέα περίπτωση. Νίκη Μαϊάμι στο 1,30 την κρατάω. Το άλλο ματς το αφήνουμε.


Πάμε εκτός κουπονιού. Αφήνουμε Πολωνία την σημερινή και κρατάω μόνο για την πρόταση μου την αυριανή νίκη της Ζιελόνα μέσα στην έδρα της Ασσέκο. 1,40 πληρώνει. Υπάρχει διαφορά ποιότητας και το «φαβορί» ισοφαρίστηκε σε 1-1 με κακή εμφάνιση εντός την Κυριακή και ήττα με 58-71.

Αφήνουμε την vtb σήμερα και το Τριουμφ- Σπαρτάκ. Αφήνουμε και την πρεμιέρα των τελικών στην Ουκρανία ανάμεσα σε Χιμίκ και Μπουντιβέλνικ. Πάντως είναι οι μόνες ουκρανικές ομάδες που κράτησαν παίχτες και αναμένεται σκληρή μονομαχία τίτλου.


Στην Τσεχία στο ζευγάρι Προστέτζοφ- Παρντούμπιτσε μιλά η έδρα συνήθως και μιλά δυνατά καθώς ο γηπεδούχος κερδίζει με άνεση. Άλλα δεν θέλω να μπλέξω.


Προσέχουμε στην Φινλανδία πως είναι ισάξιες Νίλαν Μπίσονς και Κατάζα και ξεκίνησαν με διπλά την σειρά οπότε μακριά! 


Πολύ πονηρό το +10,5 της Γιουρμάλα στην μάχη της τρίτης θέσης στην Λετονία. Η Γέκαμπιλς είναι καλύτερη ομάδα και έχει πολύ καλή έδρα κερδίζοντας μάλιστα δις εντός την Βέντσπιλς!!! Το χάντικαπ αν σκεφτούμε αθώα και αγνά είναι δώρο στο -10,5 ο άσσος. Προσωπικά το αποφεύγω πάντως. Φοβάμαι τέτοια «δώρα».


Στην Ολλανδία τέλος μας τα μούσκεψε άσχημα η Γκρόνινγκεν το σαββατοκύριακο άλλα τώρα με την σειρά στο 2-0 αν χάσει εκ νέου θα μιλάμε για σκάνδαλο. Και μάλιστα εντός έδρας. 1,24 απόδοση πολύ χαμηλή άλλα μάλλον περνά τώρα.


Και κλείνω της μικρές μου νίκες με την νίκη της Ούνιξ αύριο στον τελικό του Eurocup. Στο 1,35 πάνω- κάτω. Μία Ούνιξ που θα τα δώσει όλα για να καλύψει και το -13 επομένως για να μην βγει η απλή νίκη πρέπει πάλι από πολύ νωρίς η Βαλένθια να πάρει διαφορά μεγάλη πράγμα που θα κάνει τους ρώσους να τα παρατήσουν. Άλλα και πάλι σε έναν τελικό δύσκολα το παρατάς το ματς. Και η Ούνιξ εντός είναι πανίσχυρή. Η Βαλένθια μάλλον το πάει όπως και με την Κίμκι. Δηλαδή καλή νίκη στο πρώτο ματς εντός και το παλεύουμε στην Ρωσία μετά με το μαξιλαράκι. Και με την Κίμκι οριακά προκρίθηκε και ας είχε κερδίσει εύκολα στην Ισπανία. Με -6,5 πάλι προς άσσο είμαι άλλα το σκέφτομαι ακόμα.


Συνεπώς τριάδα ΟΠΑΠ σας είπα παραπάνω για όποιον θέλει να βάλει λίγα σήμερα. Διαδικτυακά τα σημεία τα ανέλυσα που θεωρώ πως αξίζουν αναφοράς. Θα σας δώσω μία πεντάδα μικρών νικών που θεωρώ καλές απλά πάλι θα πω πως μην παρασύρεστε και φορτώνετε. Κάντε πρώτα την καλή σας κάβα κάποια στιγμή και μετά ανοιχτείτε αν θέλετε.


ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΥΝΙΞ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ  1   ΝΙΚΗ ΟΥΝΙΞ   1,33

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΚΑΟΔ  1  ΝΙΚΗ  1,20

ΜΑΪΑΜΙ- ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ   1    ΝΙΚΗ ΜΑΪΑΜΙ  1,30

ΑΣΣΕΚΟ- ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ  2  ΝΙΚΗ ΖΙΕΛΟΝΑ    1,40

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ- ΛΕΪΝΤΕΝ  1   ΝΙΚΗ ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ   1,25

**ΝΒΑ μαζί με Πολωνία και Ολλανδία. Εκρηκτικός συνδυασμός, βοήθεια μας.



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου