Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Οι μάχες των πλέι οφ (Ανάλυση όλων των αγώνων- Προτάσεις)



Πλήρωσε την Κυριακή η δυάδα μας από την Ιταλία. Είχα την αίσθηση εδώ και μέρες με αυτά που διάβαζα πως θα πέσει η Μοντεγκρανάρο εν τέλει. Έτσι και έγινε. Η δυάδα των νικών Βανόλι- Πέζαρο ήταν λουκούμι και οι πηγές της ενημέρωσης μας για το οικονομικό ρεπορτάζ των ομάδων αποδείχθηκαν «λίρα εκατό». Στον ΟΠΑΠ πήραμε Μπαρτσελόνα και Σάσσαρι άλλα η Ουλμ μας τα χάλασε καθώς διασύρθηκε δίκαια από την Άλμπα στην πρεμιέρα των γερμανικών πλέι οφ.


Χθες από άλλο ιστότοπο σας έδωσα επίσης δύο δυάδες. Χάποελ Τελ Αβίβ- Ζαλγκίρις η μία όπου και πέρασε πολύ εύκολα. Μαϊάμι – Πόρτλαντ η δεύτερη όπου επίσης πέρασε χωρίς ιδιαίτερο άγχος.


Σήμερα καθυστέρησα λιγάκι άλλα είναι μεγάλος ο όγκος των παιχνιδιών και πρέπει να τα διαχειριστούμε σωστά μην μας ξεφύγει τίποτε. Δεν ξεχνάμε πως η στήλη ασχολείται με όλη την Ευρώπη και όχι μόνο με τα 4-5 εμπορικά πρωταθλήματα τα οποία απασχολούν τον ΟΠΑΠ και την πλειοψηφία, αν όχι το σύνολο,  των λοιπών «συναδέλφων».


Ξεκίνημα από Ελλάδα όπου δεν μου άρεσε κάτι. Προσέχουμε πως ο Ολυμπιακός κοντά στο +10 κερδίζει τον Πανιώνιο φέτος και ποιο δίκαιο θα ήταν ένα -12,5. Ο Παναθηναϊκός κάνει ότι θέλει επίσης εντός έδρας. Ίσως στον ΟΠΑΠ ένα πάει προς τον άσσο και ένα προς διπλό άλλα γιατί να ασχοληθούμε; Μόνο λάιβ εδώ αν έχουμε κάποια στιγμή πιο χαμηλά χάντικαπ για τα «θηρία» να πάμε λίγο με τους άσσους.


Στην Τουρκία πονηρό και χαμηλό το χάντικαπ που πρέπει να καλύψει η φετινή Μπάνβιτ. Αφήστε το. Δεν μου αρέσει. Αφήνουμε και το ντέρμπι της Γαλατά με την Μπεσίκτας. Σωστές οι αποδόσεις άλλα δεν αξίζει κάτι.


Στην Γαλλία χθες είχαμε περίπατο των γηπεδούχων. Σήμερα λογικά πάλι οι έδρες έχουν δίκαιο προβάδισμα άλλα και πάλι δεν θέλω να μπλέξω,.


Στην Γερμανία, αφήνουμε ήσυχη την Μπάγερν και την Βόννη. Πάμε με νίκη για Μπάμπεργκ στο 1,55 και προς διπλό για ΟΠΑΠ με -3,5. Σοκ στο πρώτο ματς με το διπλό της Άρτλαντ. Λογικά η Μπάμπεργκ θα αντιδράσει. Είναι καλύτερη ομάδα και μόνο αν θέλει να αποκλειστεί από την Άρτλαντ θα αποκλειστεί. Σέβομαι την Άρτλαντ, είναι από τις καλές ομάδες άλλα το μομέντουμ δείχνει διπλό. Η Ουλμ τέλος στο +2,5 μου προξενεί περίργες σκέψεις. Ή να το θέσω καλύτερα. Φέτος 4 στα 4 στα μεταξύ τους για την Άλμπα η οποία πήρε και το κύπελλο μέσα στο σπίτι της Ουλμ με αντίπαλο την Ουλμ! Να γίνει 5 στα 5 και να πληρώσει 1,60 η Άλμπα στην νίκη της; Μήπως είναι τυράκι αυτή η νίκη επειδή η Άλμπα είναι «τρένο» και οι παίζοντες στοίχημα με βάσει την φόρμα και την παράδοση θα «φορτώσουν» το διπλό; Πάντα τέτοια σημεία τα κοντράρω. Αυτό θα κάνω και τώρα και ότι βγει. Άσσος με +2,5. Μέχρι +3,5 διαδικτυακά.


Στο ΝΒΑ λίγο νίκη Οκλαχόμα  1,45 και Ουάσινγκτον προσαρμοσμένο (+8,5) και έχετε μία δυάδα διπλασιαμού για να ξενυχτήσετε με ενδιαφέρον!


Εκτός κουπονιού


Πρεμιέρα στο Βέλγιο για τα πλέι οφ. Η Σαρλερουά δεν είναι η παλιά Σαρλερουά (επί Μάλετ) και δεν ακουμπάμε την χαμηλή της νίκη με την Αντβερπ.


Στην Βουλγαρία σας είχα γράψει παλαιότερα πως η φετινή Τσέρνο Μόρε της Βάρνας είναι ενισχυμένη για τα «κυβικά» της και εντός απέναντι στην μόνιμη πρωταθλήτρια Ακαντέμικ μπορεί να κρατήσει αυτό το +5,5. Η Λουκόιλ άλλωστε με την σειρά στο 2-0 υπέρ της δεν τραβά κανένα ζόρι και είναι ασυνήθιστα υψηλά η νίκη της. Πιθανό τυράκι και εδώ επομένως οπότε ή λίγο +5,5 άσσος ή τίποτα.

Στην Τσεχία η Νίμπουργκ περιμένει να μάθει σήμερα τον αντίπαλο της στους τελικούς. Η Προστέτζοφ με την έδρα είναι δίκαια το μεγάλο φαβορί άλλα με -9,5 δεν μπλέκουμε.


Μάχη για την 3η θέση στην Φινλανδία με την Νίλαν να παίζει εντός σε μονό παιχνίδι με την Κότκα. Λογικά κερδίζει άλλα καμία αξία το 1,25.


Αφήνουμε και την Λετονία ήσυχη, όπως και τα ημιτελικά της Ρουμανίας, όπως και τα ημιτελικά της Σλοβενίας.


Στην Ελβετία σε εξέλιξη οι τελικοί σε ένα best of 7 και την σειρά να είναι στο 1-1 όπου έχουμε ήδη ένα break από την Φρίμπουργκ. Η Λουγκάνο είναι πάντως το όνομα και το +2,5 που έχει είναι προκλητικό. Τελικοί και στην Βοσνία με την Σιρόκι να έχει κάνει ήδη το 1-0. Λογικά η Ιγκόκεα ισοφαρίζει άλλα 1,30 νίκη Ιγκόκεα δεν έχει επίσης αξία καθώς μιλάμε για Βοσνία.

Στην Ουκρανία τελικοί επίσης με την Μπουντιβέλνικ να προηγείται 2-1 της Χιμίκ και έχει match ball. Προτιμώ εδώ το +6,5 της Χιμίκ στο διπλό καθώς μιλάμε για ισάξιες ομάδες φέτος και στην κανονική περίοδο η Χιμίκ πέρασε με διπλό!


Στην Ολλανδία επίσης πρεμιέρα τελικών όπου η Γκρόνινγκεν υποδέχεται την Ντεν Μπος. Η Γκρόνινγκεν είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας άλλα ίδρωσε με την Λέϊντεν την ίδια ώρα που η Ντες Μπος «σκούπισε» την Ντεν Χέλντερ και γενικά δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Προς διπλό και +5,5 μια γνώμη.


Τέλος στην Εσθονία τελικοί επίσης σε ένα best of 7 ανάμεσα σε Ταρτού Ροκ και Κάλεβ Κράμο. Ήδη η Κάλεβ έκανε το break. Έστω και δύσκολα (72-75). Λογικά η Ροκ ισοφαρίζει και με βολεύει το +4,5 που βρίσκω υπέρ της. Το αγοράζω και ότι γίνει!


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


703. (+3,5) ΑΡΤΛΑΝΤ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ    2

705. (+2,5) ΟΥΛΜ- ΑΛΜΠΑ   1

712. ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ- ΛΙΜΟΖ (+1,5)   1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ



ΑΡΤΛΑΝΤ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  2  ΝΙΚΗ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   1,55

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ- ΛΙΜΟΖ   1  ΝΙΚΗ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ    1,60



*** ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΣΤΗΝ ΔΥΑΔΑ ΝΒΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ



ΔΥΑΔΑ ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ


ΤΑΡΤΟΥ ΡΟΚ- ΚΑΛΕΒ- ΚΡΑΜΟ   1   ΜΕ 4,5π ΥΠΕΡ ΡΟΚ

ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ- ΧΙΜΙΚ   2  ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΧΙΜΙΚ




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου