Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Θα μείνεις ζωντανός; Θα αποδράσεις; (Αναλύσεις- Προτάσεις)




Πληρωθήκαμε και χθες με την διαδικτυακή δυάδα μας. Συγκεκριμένα Ακαντέμικ και Λιέτουβος δεν χρειάστηκαν καν τα χάντικαπ που είχαν υπέρ τους καθώς έβγαλαν δύο πολύ καλά διπλά. Είχαμε πλήρη δικαίωση για την Μάλαγα και με ανατροπή μάλιστα. Ο Παναθηναϊκός δεν μας «έκατσε». Έχασε δικαιότατα και ήταν η μοναδική χθεσινή «λακούβα».


Σήμερα η μέρα έχει λίγες επιλογές πάλι. Και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος θα λιγοστεύουν ακόμα περισσότερο. Θέλω πάντως να κλείσουμε όσο το δυνατόν κερδοφόρα την σεζόν. Να ξεκινήσουμε το Μουντομπάσκετ που θα σημαίνει και την έναρξη της καινούργιας στοιχηματικής χρονιάς με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη «κάβα». Αν κρίνω από τα δικά μου στατιστικά (που πάντα κρατάω ανά χρονιά) χαμένοι δεν είμαστε. Τουναντίον κερδισμένοι και σε καλό ποσοστό (για την χρονιά που τρέχει) άλλα πάντα στο στοίχημα στόχος είναι μόνο τα περισσότερα. Πάμε στα σημερινά.


Ξεκίνημα με την Τουρκία όπου η Γαλατά προηγείται με 2-1 της Μπάνβιτ και σήμερα έχουμε το τέταρτο παιχνίδι. Περιμένει στους τελικούς η Ουλκέρ και σίγουρα για τον κόσμο ένας τελικός ανάμεσα σε Γαλατά και Φενέρ είναι πολύ πιο σημαντικός και εμπορικός από έναν ανάμεσα σε Μπάνβιτ και Φενέρ. Η Γαλατά έκανε το break της έδρας στο πρώτο παιχνίδι και σίγουρα έχει την φανέλα και την εμπειρία άλλα η Μπάνβιτ φέτος είναι πολύ στρωμένη ομάδα και μόνο τυχαία δεν τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και η Μπάνβιτ με την πλάτη στον τοίχο. Ο Αταμάν είναι καλύτερος κόουτς από τον Ιτούδη για μένα, απλά για δεδομένα Τουρκίας νίκη Γαλατά στο 1,35 δεν βάζω ποτέ. Μου αρέσει το +5,5 της Μπάνβιτ. Εύχομαι να το παλέψει ως το τέλος.


Αφήνουμε την Ιταλία. Ημιτελικά εδώ σε ένα best of 7 σε μία προσπάθεια να γίνει πιο τηλεοπτικό το μπάσκετ στην Ιταλία. Νομίζω το best of 5 ήταν υπεραρκετό πάντως που υπήρχε τα παλαιότερα χρόνια. άη Σάσσαρι προβληματίζει φέτος την Μιλάνο απλά, ειδικά εντός, δεν μπορώ να κοντράρω Μιλάνο.


Αφήνουμε το Ρεάλ- Σαραγόσα.


Στο ΝΒΑ με νίκη σήμερα το Μαϊάμι είναι και πάλι στους τελικούς. Η Ιντιάνα ακόμα δεν έκανε break στην σειρά και αυτό είναι το μόνο που με προβληματίζει. Βέβαια καμία σχέση η Ατλάντα και η Ουάσινγκτον με το Μαϊάμι άλλα δεν μου κάθεται καλά να ασχοληθώ με νίκη Μαϊάμι στο επίσης χαμηλό 1,25-1,30. Θα έπαιζα πολύ πιο ευχάριστα ένα +10,5 για Ιντιάνα στο 1,55. Στο κάτω – κάτω παίζουν ο πρώτος με τον δεύτερο της Ανατολής.


Εκτός κουπονιού.


Στο Βέλγιο η Οστάνδη περιμένει μία εκ των Μονς ή Άαλσταρ. Η Μονς δεν έπαιξε προημιτελικά ως δεύτερη της κανονικής περιόδου επομένως είναι πιο ξεκούραστη και έχει καλύτερο ρόστερ. Απλά η Άαλσταρ είναι «μανούλα» στα εκτός έδρας χωρίς αύριο, ήδη με μειονέκτημα έδρας απόκλεισε την Λιέγη και σίγουρα είναι πολύ υπολογίσιμη σήμερα σε αυτό το +5,5 που έχει υπέρ της. Δεν έχω αποφασίσει αν θα μπλέξω. Πάντως στο live με ένα +9,5 μέχρι το ημίχρονο για Άαλσταρ μοιάζει καλή περίπτωση αν το πετύχουμε.


Κολλητό δεύτερο ματς στην vtb ανάμεσα σε Ούνιξ και ΤΣΣΚΑ. Χθες η ΤΣΣΚΑ στην παράταση κέρδισε την Ούνιξ. Λογικά η Ούνιξ κάνει τώρα το 1-1. Η νίκη της Ούνιξ στο 1,90 παίζεται ευχάριστα σε ένα μονό αποδεκτό στοίχημα.


Στο Ισραήλ τέλος δεν πιστεύω πως θα «σκουπιστεί» η Χάποελ Ιερ. από την Μακάμπι Χάϊφα. Κρατάω απλή νίκη για Χάποελ στο 1,45.


Συνεπώς πρόταση ΟΠΑΠ δεν προκύπτει μόνο με Μπάνβιτ. Θα δούμε αύριο αν αξίζει κάτι.

Διαδικτυακά έχουμε Μπάνβιτ (+5,5), Χάποελ νίκη, Ιντιάνα (+10,5) και νίκη Ούνιξ που είπα όμως σε μονό αποδεκτό καλύτερα.


Αν τα κάνουμε ένα συνδυασμό πάμε με …


ΠΡΟΤΑΣΗ



ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡ.- ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ  1  ΝΙΚΗ ΧΑΠΟΕΛ  1,45

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΜΠΑΝΒΙΤ   2  ΜΕ   5,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΝΒΙΤ



***ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΟΣΗ ΒΑΖΕΙ ΙΝΤΙΑΝΑ (+10,5) ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου