Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Πράξη δεύτερη : Ο νόμος του ΣΕΦ (Αναλύσεις- Προτάσεις)




Εξαιρετικό διήμερο αυτό που μας πέρασε. Από τα πέντε βασικά μας σημεία πέρασαν τα 4 και περιμένουμε σήμερα απλή νίκη Ολυμπιακού για το απόλυτο πάρτι. Συγκεκριμένα πληρώθηκαν όσοι εμπιστεύθηκαν την δυάδα με Οκλαχόμα και Μπάνβιτ. Πήραμε και την Ντιζόν. Πήραμε και την Γκούσινγκ από την αγαπημένη μας Αυστρία. Γενικά στοχεύσαμε σωστά και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.


Σήμερα προσωπικά περιμένω Ολυμπιακό σε νίκη. Από εκεί και πέρα επειδή μου άρεσαν 2-3 ακόμα σημεία από τα σημερινά, θα σας τα δώσω άλλα δεν θα βάλω εκ νέου και τον Ολυμπιακό μέσα. Άλλωστε από το Σάββατο το 1,45 πήγε στο 1,35 και δεν αξίζει πλέον τόσο όσο αρχικά. Αν πάντως δεν έχετε ακουμπήσει το Σάββατο Ολυμπιακό τότε το βάζετε αν θέλετε στην σημερινή σας επιλογή. Γενικά πάντως αναμενόμενα είναι public bet πλέον και δεν μου αρέσει αυτό. Άλλα λογικό είναι.


Στα σημερινά εκτός του ντέρμπι πάμε λίγο με Πανιώνιο +5,5 μιας και όπως σας έλεγα και για το πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας τελευταία είναι πιο σοβαρός και επικίνδυνος από ότι εντός.


Αφήνουμε το Ρέτζιο- Σιένα.


Ωραίο σημείο το +3,5 για Στρασβούργο καθώς είναι με την πλάτη στον τοίχο και περιμένω να αντιδράσει σήμερα. Έχει καλύτερη ομάδα από την Νανσί και αν παίξει το μπάσκετ που μπορεί κερδίζει σήμερα (2,30).


Βάζουμε και Ιντιάνα με +10,5 προσαρμοσμένο στο 1,55. Δεν παίζουμε νίκη Μαϊάμι σήμερα ούτε για πλάκα.


Εκτός κουπονιού δεν μου άρεσε κάτι. Πολύ πονηρό το ΤΣΣΚΑ- Κούμπαν. Η ΤΣΣΚΑ έκανε 2 ήττες εντός και κέρδισε με θρίλερ τα 2 παιχνίδια στο Κράσνονταρ. Και ξαφνικά έχει να καλύψει 8π. (-8,5). Δεν βγάζω άκρη.


Συνεπώς

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΝΙΚΗ 


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


055-311 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ     ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1,40

748. ΝΑΝΣΙ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ  (+3,5)   2


**ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

747. ΜΑΪΑΜΙ- ΙΝΤΙΑΝΑ (+5,5)   2




ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ



ΝΑΝΣΙ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ  2  ΜΕ   3,5π. ΥΠΕΡ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

ΜΑΪΑΜΙ-ΙΝΤΙΑΝΑ  2  ΜΕ  10,5π. ΥΠΕΡ ΙΝΤΙΑΝΑ (προσαρμοσμένο)    



***ΣΤΟ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΒΑΖΕΙ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/   1 ΤΕΛΙΚΟ.



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου