Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Πρέπει να συνέλθει! (Ανάλυση όλων των παιχνιδιών της Τετάρτης)




Συνεχίζουμε τα ταμεία και μας αρέσει πολύ αυτό γιατί καλό είναι να πληρωνόμαστε όλοι εφ’ όσον υπάρχει η δυνατότητα. Χθες λοιπόν είχαμε νέο ταμείο με Ρόμα και Μαϊάμι. Καλοφάγωτα για πολλοστή φορά. Σήμερα η μέρα μοιάζει να έχει ενδιαφέρον κυρίως διαδικτυακά. Πάμε να δούμε τι έχουμε.


Ξεκίνημα από την Ιταλία όπου η Μιλάνο πάλι κάνει ότι θέλει με την διαφορά άλλα προσωπικά είμαι προς το διπλό με +15,5 μία γνώμη. Δεν υπάρχει λόγος για το Μιλάνο να κερδίζει με καλές διαφορές συνέχεια και επιπλέον η Πιστόϊα εκτιμώ πως ίσως το προσπαθήσει λίγο παραπάνω σήμερα. Βέβαια η δύναμη της ομάδας είναι η έδρα της άλλα για την περιέργεια μου και μόνο, λίγο διπλό με +15,5.


Η Μπρίντιζι μας πλήρωσε την Δευτέρα. Σε ένα παιχνίδι ροντέο όπου η Σάσσαρι το «έκλεψε» στο τέλος. Αν έπρεπε να κερδίσει πάντως κάποιος βάσει συνολικής εμφάνισης αυτή ήταν η Μπρίντιζι όπου για 30 λεπτά ήταν σωστή σε όλα. Στα τελευταία δέκα πήρε μπρος το οπλοστάσιο της Σάσσαρι… Τέλος πάντων. Τρίτο σερί ματς στην Σαρδηνία. Ένα είχαμε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου όπου η Σάσσαρι έκανε περίπατο. Ένα προχτές όπου η Σάσσαρι έκανε επική ανατροπή των δεδομένων και ένα σήμερα όπου έχουμε χάντικαπ +6,5 για την Μπρίντιζι και είναι προκλητικό αυτό. Προφανώς οι εταιρίες περιμένουν να «σοβαρευτεί» η Σάσσαρι σήμερα και να «καθαρίσει» όπως έκανε και στο πρωτάθλημα. Για μένα δεν τίθεται θέμα σοβαρότητας. Η Μπρίντιζι φέτος έχει εξαιρετική χημεία (στόχος αρχικός ήταν η παραμονή!!!), άγνοια κινδύνου και γιατί όχι το break που έχασε την Δευτέρα να το κάνει σήμερα. Διπλό με +6,5 πιστεύω είναι μια καλή επιλογή.


Την Ισπανία την αφήνουμε.


Την Γερμανία επίσης. Όλα πιθανά εδώ και μην ακουμπάτε. Τελευταίο ματς. Ο νικητής βρίσκει την Μπάγερν στα ημιτελικά.


Στην Γαλλία τώρα. Η Ντιζόν την έκανε την «κηδεία» στο Μπομπλάν και δίκαια καθώς έπαιξε καλό μπάσκετ ανακόπτοντας τα ατού της Λιμόζ  που εντός έδρας «ξεσαλώνουν». Δεύτερο κολλητό στο Μπομπλάν για μία Λιμόζ που φέτος είναι σοβαρή, είναι τεράστιο όνομα και ονειρεύεται την επιστροφή της, γιατί όχι, και στην Ευρωλίγκα μετά από πάρα πολλά χρόνια. Κρατάω νίκη Λιμόζ στο 1,30. Χαμηλή για Γαλλία ναι. Άλλα δεν βλέπω πως θα χαλάσει. Αν κάνει 2 στα 2 η Ντιζόν (που είναι ομάδα έδρας) μέσα στο Μπομπλάν σε κολλητά ματς, τι να πω. Εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Με -5,5 προς άσσο για Λιμόζ στον ΟΠΑΠ.


 Πάμε και με προσαρμοσμένο +10,5 για Οκλαχόμα από το ΝΒΑ διαδικτυακά κοντά στο 1,45 και με διπλό +6,5 στον ΟΠΑΠ.


Εκτός κουπονιού.


Επικίνδυνη η Άαλσταρ στο Βέλγιο και βάζουμε λίγα σε μονό αποδεκτό στο διπλό με +5,5 για Οκάπι Άαλσταρ στο παιχνίδι με την Μονς.


Πάμε επίσης με Γκούσινγκ (+6,5) από Αυστρία επίσης σε μονό αποδεκτό. Τελικοί, η σειρά είναι 1-0 υπέρ Καπφενμπεργκ σε ένα best of 5 (2-2-1), απλά ισοδύναμες ομάδες σχεδόν με την Γκούσινγκ στα πλέι οφ να βγάζει δύο ξερά διπλά με Όμπερβαρτ και ένα με Βιέννη. Μπορεί να είναι μαχητική πολύ σήμερα.


Αφήνουμε Πολωνία, Τσεχία, Γεωργία (που χθες η Διναμό έκανε πάρτι), Εσθονία, Ουγγαρία.

Μας έμεινε η vtb λίγκα εκεί όπου έχουν παιχτεί τα δύο πρώτα παιχνίδια και ήρθαν «περίεργα» αποτελέσματα. Best of 5 (2-2-1).  Εν ολίγοις η Κίμκι χάνει 2-0 από την Νίζνι και πάει στο Νόβγκοροντ για το 2 στα 2 για να έρθει μετά στην Μόσχα να κάνει το 3-2. Πιθανός αποκλεισμός θα είναι ντροπιαστικός για μία ομάδα που έχει στόχο την πρωτιά και ο Κουρτινάϊτις προ ημερών αναδείχθηκε προπονητής της λίγκας για φέτος. 1,36 το διπλό. Πολύ δελεαστικό. Δεν πιστεύω να είναι τυράκι γιατί πόσο να πάει το χάντικαπ της Νίζνι; +8,5; Έχει καλή έδρα η ομάδα και η Κίμκι θα ζοριστεί πιστεύω. Αν δεν χάσει κιόλας. Πώς να μην το βάλεις όμως;


Καρμπόν παιχνίδι και το αυριανό στο Κράσνονταρ ανάμεσα σε Κούμπαν και ΤΣΣΚΑ. Με το διπλό νίκης στο 1,48. Η ΤΣΣΚΑ που πάτωσε στην Ευρωλίγκα. Αν αποκλειστεί και από τα προημιτελικά εδώ, αυτό και αν είναι ντροπή!!! Δηλαδή μας δίνουν δυάδα Κίμκι- ΤΣΣΚΑ 1,36x 1,48= 2,01. Δηλαδή διπλασιάζουμε το ποσό μας. Πολύ τέλειο δεν είναι


Θα την βάλω την δυάδα γιατί δεν μπορώ να αντισταθώ άλλα θα την βάλω λίγα. ΜΗΝ φορτώνετε σε καμία περίπτωση. Μακάρι να βγει να πάρουμε έστω τα λίγα που βάλαμε, διπλά. Η φετινή ΤΣΣΚΑ νοσεί άλλα και πώς να την ξεγράψεις…


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ για λίγα (από σύνολο 6 παιχνιδιών διαλέγω τα 3)



710. ΣΑΣΣΑΡΙ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ (+6,5)   2

712. ΛΙΜΟΖ- ΝΤΙΖΟΝ (+5,5)   1

713. ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ- ΟΚΛΑΧΟΜΑ (+6,5)    2



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ



ΛΙΜΟΖ- ΝΤΙΖΟΝ  1  ΝΙΚΗ ΛΙΜΟΖ  1,30

ΤΡΙΟΥΜΦ- ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ Ρ.   1  ΝΙΚΗ ΤΡΙΟΥΜΦ   1,52

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ- ΟΚΛΑΧΟΜΑ    2  ΜΕ 10,5π. (προσαρμοσμένο) ΥΠΕΡ ΟΚΛΑΧΟΜΑ   1,45



ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ



ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ- ΓΚΟΥΣΙΝΓΚ   2  ΜΕ 6,5π. ΥΠΕΡ ΓΚΟΥΣΙΝΓΚ

ΣΑΣΣΑΡΙ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ  2  ΜΕ  6.5π. ΥΠΕΡ ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ



**ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΑΔΑ ΚΙΜΚΙ-ΤΣΣΚΑ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ 



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου