Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Καίγονται για την ισοφάριση! (Αναλύσεις- Πρόταση Πέμπτης)



Στο προχθεσινό άρθρο επέλεξα πέντε μικρές νίκες στην πρόταση διαδικτύου μου. Ήταν πέντε νίκες που φυσικά πίστευα (γι ‘ αυτό και τις πρότεινα) και αφορούσαν τον Πανιώνιο, την Γκρόνινγκεν, την Ζιελόνα Γκόρα, την Ούνιξ και το Μαϊάμι. Από αυτές τις πέντε νίκες ο Πανιώνιος, η Ζιελόνα και το Μαϊάμι αν έχαναν δεν καταστρέφονταν. Η Γκρόνινγκεν αν έχανε θα αποκλειόταν από τους τελικούς της Ολλανδίας και η Ούνιξ που έπαιζε επαναληπτικό όχι αν έχανε, αν δεν κέρδιζε με 14π. θα έχανε ένα τρόπαιο και την είσοδο στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου. Πολύ λογικό να μην κατάφερνε να καλύψει το -13. Άλλα το να χάσει δις από την Βαλένθια και μάλιστα δις εύκολα ήταν κάτι που δεν θα το περίμενα ποτέ. Εν ολίγοις πέρασαν οι 4 νίκες για Γκρόνικνγκεν, Ζιελόνα, Μαϊάμι, Πανιώνιο και έσπασε της Ούνιξ. Γι αυτό πάντα λέω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Άχαστα δεν υπάρχουν και όποιος τίπστερ χρησιμοποιεί τέτοιους μεγαλόστομους χαρακτηρισμούς όταν δίνει ένα σημείο είναι απλά επικίνδυνος για να μην πω κάτι πιο βαρύ. Πάμε στα σημερινά.


Στην Ελλάδα εύκολα η δύσκολα σήμερα οι «αιώνιοι» περνάνε στα ημιτελικά άλλα δεν θέλω να ασχοληθώ με τα χάντικαπ του Άρη και του Απόλλωνα. Είδαμε και προχθές που 6-7 λεπτά καλό μπάσκετ είναι ικανά να αλλάξουν μεριά το σημείο και τα δύο φαινομενικά οριακά διπλά της Τρίτης έγιναν δύο άνετοι άσσοι.


Στην Δράμα ο ΚΑΟ με την έδρα μπορεί το 1-1 αν και ο Πανιώνιος αν πιάσει καλή απόδοση έστω και δύσκολα «σκουπίζει». Προς άσσο επομένως άλλα για την περιέργεια περισσότερο.


Όπως προς άσσο και για Κηφισία με -1,5 ΟΠΑΠ ή νίκη Κηφισιάς στο 1,75 διαδικτυακά άλλα και πάλι για ένα πολύ χαλαρό ποντάρισμα. Οι «νεοφώτιστοι» με δικαίωσαν την Τρίτη και υπερασπίστηκαν μέχρι το τέλος το χάντικαπ που είχαν άλλα τώρα ως ελαφρύ φαβορί φοβάμαι να τους τιμήσω σε καλό ποντάρισμα. Πάντως τα αγωνιστικά δεδομένα άσσο δείχνουν.


Προσέχουμε πως με την πείνα που πέφτει στην Α1 Πανιώνιος και ΠΑΟΚ μπορεί να επιδιώξουν τρίτο ματς για να κερδίσουν λίγα εισιτήρια παραπάνω άλλα αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς αν γίνει καμιά στραβή θα χάσουν μετά τα εμπορικά παιχνίδια με τα θηρία. Απλά το αναφέρω. Ως μικρή πονηρή σκέψη. Δεν λέω πως θα συμβεί κιόλας. Απλά στην Ελλάδα σκεφτόμαστε λίγο βαθύτερα πάντα.


Στην Ισπανία μαζί με την Βαγιαδολίδ έπεσε και η Μανρέσα οπότε έχουμε αυτομάτως αρκετούς αδιάφορους που όμως στην Ισπανία παίζουν χωρίς άγχος και αυτό τους καθιστά επικίνδυνους. Στην Ισπανία δεν χαρίζεται κανείς σε κανέναν απλά ο αδιάφορος δεν θα στεναχωρηθεί αν χάσει και 3-4 κολλητά παιχνίδια. Το παιχνίδι που είναι να κάνει θα το κάνει κανονικά πάντως.


Με βάσει τα παραπάνω κρατάω μόνο τον άσσο της ντεφορμέ Ομπραντόϊρο που είναι ταυτόχρονα και αδιάφορη άλλα οι εταιρίες μας δίνουν στα ίσια το παιχνίδι με την Σεβίλλη που έχει το ενδιαφέρον των πλέι οφ και το γεγονός αυτό μου έχει κεντρίσει την περιέργεια κάργα!


Απέχω από το σημερινό ΝΒΑ. Χθες σας έδωσα από άλλο ιστότοπο την δυάδα νικών για Ιντιάνα και Οκλαχόμα. Όποιος το τίμησε έχει πληρωθεί και μπράβο του.


Εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ βάζω μονά αποδεκτά σε μέτριο ποντάρισμα Άνβιλ (+5,5) από Πολωνία και Σοντερτάλιε (+1,5) από Σουηδία. Αφήνουμε Ισραήλ ήσυχο που φέτος δεν πιάνεται από πουθενά. Αφήνουμε ήσυχη και την Ακαντέμικ στα ημιτελικά της Βουλγαρίας μιας και το +12,5 της Βάρνα δεν είναι μικρό. Η φετινή Τσέρνο Μόρε για τα εγχώρια δεδομένα παρουσιάζεται ενισχυμένη και μπορεί να προβληματίσει τους μόνιμους πρωταθλητές της χώρας.


Τρεις νίκες για σήμερα. Κατάζα ή Κατάγια από την Φινλανδία στο 1,55 βάσει μομέντουμ κυρίως. Χιμίκ στο 1,65 καθώς δεν περιμένω δεύτερο συνεχόμενο διπλό της Μπουντιβέλνικ καθώς μιλάμε για ισάξιες ομάδες και παίζουμε πλέον τους τελικούς εκεί. Τέλος διπλό για την Γκρόνινγκεν στο 1,65. Θα επιμείνω με την  καλύτερη ομάδα της χώρας που ξεκίνησε με 2 ήττες από την Λέϊντεν, έκανε το 2-1 και τώρα πάμε για το 2-2. Σωστά ελαφρύ φαβορί, το 1,65 δεν είναι τυράκι καθώς η Λέϊντεν έχει μία πολύ καλή έδρα. Θεωρώ πως θα γίνει το 2-2 σήμερα και όλα θα κριθούν στο τελευταίο ματς.


Δεν κράτησα κάτι καλό για τριάδα ΟΠΑΠ από τις αναλύσεις απλά αν σας άρεσε κάτι επιλέξτε το.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ



ΧΙΜΙΚ- ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ   1  ΝΙΚΗ ΧΙΜΙΚ   1,65

ΛΕΪΝΤΕΝ- ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ  2  ΝΙΚΗ ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ   1,65


**εξτραδάκι ΚΑΤΑΓΙΑ ΝΙΚΗ  1,55




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου