Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Πέντε νίκες κομβικές όσο τίποτε άλλο! (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)



Προχθές η Καντού ήταν μαχαιριά. Η Ζαλγκίρις πόνεσε επειδή αυτοκτόνησε στο τελευταίο δεκάλεπτο και έχασε δίκαια φυσικά, άλλα η Καντού ήταν μαχαιριά. Μας χάλασε 2 καλά ταμεία. Συγκεκριμένα στον ΟΠΑΠ είχαμε πάρει, έστω και με τύχη (με βόμβα Λοτζέσκι) το +3,5 του Ολυμπιακού. Στο διαδίκτυο κέρδισαν Στρασβούργο και ΤΣΣΚΑ. Επίσης πήραμε την νίκη της Σιένα και το προσαρμοσμένο +7,5 του Ολυμπιακού (στην πρόταση με Ζαλγκίρις) ενώ στην δυάδα των χάντικαπ υπήρχε απόλυτη δικαίωση για την Τρεφλ και απόλυτη αστοχία με την Εϊλάτ. 


Το διήμερο που έχουμε μπροστά μας είναι πλούσιο σε αγώνες άλλα στοιχηματικά προσφέρει λίγα πράγματα. Ειδικά στο ΟΠΑΠ με κάτι οριακά χάντικαπ του +2,5 ή +3,5 τα παιχνίδια γίνονται αυτόματα ακόμα πιο δύσκολα. Έχω κρατήσει 5 νίκες. Για το διαδίκτυο. Θα σας τις δώσω και τις 5 από σήμερα. Συν δύο μικρές. Για την Ελλάδα θα τα πούμε Δευτέρα. Γενικά τονίζω πάλι όσοι παίζετε μόνο ΟΠΑΠ πάμε συγκρατημένα.


Στην Ισπανία έχουμε τελευταία αγωνιστική και το μόνο ενδιαφέρον υπάρχει στο πλασάρισμα των θέσεων 6-8. Της πλάκας ενδιαφέρον επομένως. Την διαγράφουμε και περιμένουμε τα πλέι οφ.

Η Ιταλία δείχνει από νωρίς ότι θα μας βασανίσει. Χθες είχαμε μαγεία στο Μπρίντιζι στο τέλος και πρόκριση της Σάσσαρι με επιμέρους 15-32!!! (αν έχουν το Θεό τους) και ήττα εύκολη της Μιλάνο!!! Τώρα να σας πω πως θα παίζω Καντού με +3,5 σήμερα; Θα σας το πω άλλα δεν μπορώ να σας το αιτιολογήσω λογικά. Θα το βάλω γιατί με το καλημέρα έχει γίνει μύλος η Ιταλία από πλευράς μομέντουμ, περισσότερο για την περιέργεια μου άλλα δεν θα το κατεβάσω και στις προτάσεις. Από τα υπόλοιπα, αν υπάρχει λογική το Μιλάνο κερδίζει τώρα και περνά αυτό το 1,25. Λογικά μπορεί και το -7,5.


Αφήνουμε την Γερμανία.


Στην Γαλλία αφήνουμε το σημερινό Νανσί- Στρασβούργο που είναι ανοιχτό ματς και πάμε με την νίκη της Ντιζόν στο 1,65. Πρώτη ήττα της ομάδας εντός έδρας για την φετινή χρονιά χθες από την Λιμόζ. Αίσθηση μου όπως βλέπω το ζευγάρι είναι πως θα κριθεί η πρόκριση στο πέμπτο ματς στο Μπομπλάν. Οριακό πολύ στον ΟΠΑΠ με ένα χάντικαπ +2,5 για Λιμόζ αν βγει. Οριακά άσσος άλλα με επιφύλαξη.


Στο ΝΒΑ θα πάρω Οκλαχόμα γιατί μου φαίνεται πολύ παρατραβηγμένο το 3-0 για Σαν Αντόνιο με το καλημέρα. Τελικοί Δύσης είναι στο κάτω κάτω. 1,75 διαδικτυακά.


Στην Τουρκία μόνο νίκη Μπάνβιτ στο 1,65. Επίσης παρατραβηγμένο δεύτερο κολλητό διπλό της Γαλατά. Ξαφνικά ο πρώτος της κανονικής περιόδου ξέχασε το μπάσκετ το έπαιζε; Και μιλάμε για έδρα- φρούριο. Η Γαλατά πέτυχε το break που ήθελε. Παρόλο που είναι Τουρκία και πάντα έχω μία φοβία, πιστεύω τώρα είναι καλό σημείο. Βολεύει και η σειρά που είναι 2-2-1. Σε ένα 1-1-1-1-1 θα μιλούσαμε διαφορετικά.


Εκτός κουπονιού μόνο δύο σημεία. Την Γκούσινγκ από την Αυστρία στο 1,75 και την χαμηλή νίκη της Ζιελόνα στο πέμπτο παιχνίδι με την Τρεφλ. 1,30 είναι όντως χαμηλή άλλα το ματς είναι τελικός και η Ζιελόνα είναι η ανερχόμενη δύναμη της χώρας μετά την κατάρρευση της Ασέκο Πρόκομ.


Συνεπώς έχουμε νίκες για ΟΚΛΑΧΟΜΑ- ΝΤΙΖΟΝ- ΓΚΟΥΣΙΝΓΚ- ΜΠΑΝΒΙΤ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Και όποιος θέλει προσθέτει τις χαμηλές για ΜΙΛΑΝΟ-ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ.


Με εξτραδάκι μονό αποδεκτό ΚΑΝΤΟΥ (+3,5) χωρίς λογική φόρμας και εμφάνισης.


Τώρα στις προτάσεις


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ



ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΖΕΤΕ ΟΚΛΑΧΟΜΑ- ΝΤΙΖΟΝ- ΜΠΑΝΒΙΤ  ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΤΟΥ ΟΠΑΠ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΡΙΑΚΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΤΡΙΑΔΑ. Δηλαδή μπορεί να πάρουμε περίπατο Μπάνβιτ- Οκλαχόμα πχ άλλα να έχουμε θρίλερ στο Ντιζόν. Ή να κριθεί στο καλάθι η Οκλαχόμα και με -2,5 να έχουμε θέμα. Γι αυτό και μόνο δεν ανεβάζω καθαρή πρόταση. Η τριάδα είναι αυτή για ΟΠΑΠ απλά είμαι υπό σκέψη.



 ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΟΚΛΑΧΟΜΑ- ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ   1 ΝΙΚΗ ΟΚΛΑΧΟΜΑ

ΜΠΑΝΒΙΤ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ   1  ΝΙΚΗ ΜΠΑΝΒΙΤ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΝΤΙΖΟΝ- ΛΙΜΟΖ   1  ΝΙΚΗ ΝΤΙΖΟΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  1  ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


**ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ Η ΓΚΟΥΣΙΝΓΚ ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου