Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Τα ρέστα μας σε 5 σημεία!!! (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)




Έχασε η Λιέτουβος με το καλημέρα στην Ευρωλίγκα την Πέμπτη και οι προτάσεις αναγκαστικά πήγαν στράφι. Πέρασαν οι μικρές νίκες για Ναντέρ, Ζαλγκίρις και Μάλαγα. Πέρασε και ο Ερ. Αστέρας άλλα είπαμε. Χάθηκε το βασικό. Σήμερα θα δούμε τι θα παίξουμε στο διήμερο. Θα πω όμως πρώτα δύο λόγια εισαγωγικά. 

Για αυτό το διήμερο ξεχώρισα για βάση 5 σημεία. Πέφτει ένα από κάθε μεγάλο πρωτάθλημα. Εν ολίγοις επιλέγω το καλύτερο σημείο για μένα από Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία. Στο σημείο της Ιταλίας μπορείτε όσοι ακολουθείτε άλλο σκεπτικό να πάτε πάσο. Εγώ ως γνήσιος ξεροκέφαλος αν βλέπω κάτι και μου αρέσει και μου βγαίνουν οι παράμετροι που θέτω για την τελική επιλογή, το παίζω άσχετα με το τι συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτό το σαββατοκύριακο ή θα σαρώσουμε ή θα πατώσουμε. Αν βγάζετε «σπυριά» με κάποιο πρωτάθλημα (π.χ. Γαλλία που ξέρω μερικούς) επίσης μην παίζετε το σημείο της Γαλλίας. Δεν είχα προσχεδιασμένο αυτό το μοντέλο. Δηλαδή το καλύτερο σημείο από κάθε πρωτάθλημα. Μου προέκυψε στην πορεία βάσει μελέτης. Η ανάλυση ξεκινά από το σημείο που πιστεύω περισσότερο και πάει λέγοντας…

Ξεκίνημα με την Ελλάδα και τον άσσο του Ίκαρου στο +2,5 ΟΠΑΠ ή μέχρι +3,5 διαδικτυακά. Ομάδα έδρας οι γηπεδούχοι που μετά παίζουν με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Καλαφατάκης ξέρει πως εδώ έστω και με θεωρητικά καλύτερη ομάδα πρέπει να κερδίσει μιας και έχει μόλις 2 νίκες η ομάδα και δεν στοχεύει για τόσο χαμηλά. Μαζεύεται κόσμος στην Χαλκίδα. Με την Κηφισιά στην Αθήνα ο Ίκαρος έχασε εύκολα και δίκαια. Διπλή ενίσχυση με Μάσιτς και Ρίτσαρντς. Λογικά παίζουν αμφότεροι. Ο Πανιώνιος έδωσε τον Καββαδά στον Ολυμπιακό οπότε ένας λιγότερος μέχρι να καλυφθεί το κένο. Ποιοτικότερη ομάδα όμως έχει τις αδυναμίες της εκτός έδρας και γενικά αρκετά παιχνίδια τα κερδίζει οριακά ή γενικά με κόπο όπως και το τελευταίο με τον Ηλυσιακό εντός. Μετά υποδέχεται τον Κολοσσό που λογικά τον κερδίζει. Νίκη Πανιωνίου δεν παίζω. Είμαι με τον άσσο και μάλιστα βλέπω και καθαρή νίκη Ίκαρου άλλα εν τέλει πάω με το +2,5 ή +3,5 αναλόγως την εταιρία.

Δεύτερη επιλογή είναι η Καζέρτα. Που την προηγούμενη εβδομάδα μας στέρησε ένα «σκασμό» ταμεία και φυσιολογικά δεν θα έπρεπε να την ξανα ακουμπήσω για ένα διάστημα. Δεν μπορώ όμως. Η Μοντεγκρανάρο δεν είναι Μπρίντιζι (που μας βγήκε Ρεάλ- τρένο). Κέρδισε εντός πάλι την Βαρέζε. Άνετη παραμονή θέλει και γενικά εντός έχει μελλοντικά και Πιστόϊα και Βανόλι οπότε είναι χωρίς άγχος για κάποιο must win. Η Καζέρτα συμπλήρωσε αισίως 5 σερί ήττες. Παρ’ ολίγο επική ανατροπή με την Μπρίντιζι εντός όπου επέστρεψε από την «κόλαση» έφτασε το παιχνίδι στο 65-67 εκεί έχασε τρίποντο για την νίκη και στη γρήγορή αντεπίθεση έγινε το 65-69 και τέλος. Κακή ομάδα δεν είναι και λογικά κάπου θα την κάνει τώρα. Στο επόμενο της πάει στο Καντού! Σαφέστατα πιο δύσκολα βγάζεις διπλό με την Καντού παρά με την Μοντεγκρανάρο. Για όλα αυτά είμαι με το διπλό και +4,5 για Καζέρτα και εύχομαι αυτά που μας στέρησε το προηγούμενο σαββατοκύριακο να μας τα δώσει πίσω τώρα.

Τρίτη επιλογή είναι η Γκραν Κανάρια. Που είναι αήττητη εκτός, προέρχεται από ήττα – σοκ εντός με την Σεβίλλη και εκτιμώ πως θα παλέψει μέχρι τέλους με την Βαλένθια οπότε το +7,5 μου κάνει. Μέχρι και +8,5 υπάρχει διαδικτυακά. Σέβομαι την Βαλένθια που είναι εξαιρετική ομάδα άλλα το χάντικαπ εδώ είναι καλό πιστεύω.

Τέταρτη επιλογή είναι η Όλιβερ. Που άλλαξε προπονητή και στο εντός με την Μπάγερν πριν ένα μήνα θα έχανε με 40π. τώρα έχασε με 9π.! Κακά τα ψέματα η ομάδα δεν είναι για τόσο χαμηλά και με τον Κοχ πιστεύω πως θα αλλάξει και άρδην η ψυχολογία. Η Βόννη έχει καλή έδρα, είναι καλή ομάδα φέτος, είναι σωστό μεγάλο φαβορί για την αναμέτρηση άλλα εκτιμώ πως το +13,5 ΟΠΑΠ ή +14,5 διαδικτυακά  είναι καλό χάντικαπ δεδομένου των κινήσεων που έχουν κάνει οι φιλοξενούμενοι. Στα θετικά ότι στην συνέχεια η Όλιβερ πάει για ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στο Τρίερ οπότε ούτε περιθώρια έχει να παρατήσει κάποιο ματς, τουναντίον πρέπει να είναι μόνιμα ετοιμοπόλεμη από δω και πέρα. Διπλό με χάντικαπ.

Πέμπτη επιλογή είναι η Αντίμπ. Που πήρε και τον Ουϊλι Σόλομον και γενικά κάνει προσθήκες για να έχει μία αξιοπρέπεια στην κατηγορία και εγώ αυτό το σέβομαι. Η Σαλόν είναι ανεβασμένη, έχει πάντα και το eurocup, απλά πιστεύω πως δεν θα περάσει περίπατο από την Αντίμπ. Για την ακρίβεια πιστεύω η Αντίμπ κερδίζει σήμερα στο 3,10 περίπου άλλα επειδή είναι Γαλλία και σε 5’ λεπτά όλα ανατρέπονται με τρελά σερί πάω με το +5,5 ή +6,5 διαδικτυακά που έχουν οι «καρχαρίες».

Έκτη επιλογή είναι ο ΚΑΟΔ. Που μετά την ήττα εντός από τον Κολοσσό πιστεύω ια παίξει στα ίσια για την νίκη, Ο ΠΑΟΚ κερδίζει άλλα δεν πείθει με την απόδοση του για -8,5. Στην παράταση νίκη με την Ελευσίνα. Δύσκολα και εντός με την Φέχερβαρ, ήττα εύκολη μέσα στα Τρίκαλα. Πάω με +8,5 για ΚΑΟΔ. Τα στοιχεία αυτό δείχνουν.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1

719. (+2,5) ΙΚΑΡΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   1
744. ΒΟΝΝΗ- ΟΛΙΒΕΡ (+13,5)    2
757. ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ- ΚΑΖΕΡΤΑ (+4,5)   2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2

720. ΠΑΟΚ- ΚΑΟΔ (+8,5)  2
730. (+5,5) ΑΝΤΙΜΠ- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ   1
754. ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (+7,5)   2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1

ΙΚΑΡΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   1  ΜΕ  3,5π. ΥΠΕΡ ΙΚΑΡΟΥ
ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ- ΚΑΖΕΡΤΑ   2  ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΚΑΖΕΡΤΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2

ΒΟΝΝΗ- ΟΛΙΒΕΡ   2  ΜΕ 14,5π. ΥΠΕΡ ΟΛΙΒΕΡ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΓΚΡΑΝ  ΚΑΝΑΡΙΑ  2  ΜΕ 8,5π. ΥΠΕΡ ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου