Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ώρα μηδέν στο Βερολίνο!! (Μπάσκετ Σαββατοκύριακο)




Ανάμεικτα συναισθήματα μας άφησε η Ευρωλίγκα. Ταμεία είχαμε απλά μπορούσε σαφώς να πάμε και πολύ καλύτερα. Δύο πληγές. Παρτίζαν- Σιένα. Η Σιένα άξιζε να χάσει άλλα έτσι όπως χάθηκε το σημείο στο χάντικαπ είναι αμαρτία από τον Θεό. Η Παρτίζαν δεν άντεξε στο β’ ημίχρονο την αντεπίθεση της Ουλκέρ. Πληρωθήκαμε την δυάδα Γαλατασαράϊ- Λιέτουβος. Πληρωθήκαμε την τετράδα νικών με Σκόπια- Σαραγόσα- Γαλατασαράϊ- Χάποελ. Πληρωθήκαμε και την δυάδα από την Τρίτη με Παρί και Λιέτουβος. Πήραμε ακόμα Εφές, Μιλάνο, Ερυθρό Αστέρα στην σύνοψη του βασικού άρθρου Ευρωλίγκας. Αρκετά όμως με αυτά. Πάμε να δούμε τα φρέσκα στα οποία θα είμαι λακωνικός σήμερα κυρίως λόγω χρόνου.
 
Πρώτη επιλογή είναι ο Απόλλωνας. Ντερμπάκι με δίκαιες αποδόσεις. Ο Απόλλωνας ποντάρει στην έδρα του και φέτος και αν περιορίσει το τρίποντο του Ρεθύμνου κερδίζει με 4-5 πόντους και λίγο άγχος. Άσσος στον ΟΠΑΠ και νίκη διαδικτυακά στο 1,65.

Δεύτερη επιλογή είναι η Εστουντιάντες. Πονηρό χάντικαπ από αυτά που σε οδηγούν στο «τυράκι» του φαβορί που εν προκειμένου είναι η αήττητη Γκραν Κανάρια. Η Εστου είναι αγωνιστικά ένα επίπεδο κάτω άλλα παίζει δεύτερο σερί εντός και πιστεύω πως δεν ξανά χάνει εύκολα όπως συνέβη με την Μούρθια.  Συν τα δύο επόμενα που δίνει είναι δύσκολα. Συν ότι ο κόσμος και πάλι θα γεμίσει το γήπεδο. Άσσος με χάντικαπ.

Τρίτη επιλογή είναι η Άλμπα. Είχα πει στον εαυτό μου πως αν η Μπάγερν κάνει περίπατο με την Μάλαγα (όχι απλή νίκη, τονίζω περίπατο) θα έπαιζα άσσο με χάντικαπ στο ντέρμπι. Αήττητη η Μπάγερν στην Γερμανία άλλα στο Βερολίνο με την Άλμπα να έχει ήδη δύο ήττες οριακές εκτός με Βόννη και Άρτλαντ πιστεύω πιο σωστή επιλογή είναι το χάντικαπ της Άλμπα. Και στατιστικά να το δούμε κάπου πρέπει να «γκελάρει» και η Μπάγερν. Αν δεν γκελάρει και εδώ μετά μάλιστα από μία τεράστια νίκη για την ευρωλίγκα, τότε που; Άσσος με χάντικαπ.

Τέταρτη επιλογή είναι η Λουντβιγκσμπουργκ. Όχι τόσο σταθερή η Ουλμ φέτος εντός. Έχει και το eurocup που της δίνει έξτρα κούραση και δεν έχει το βάθος ως ομάδα τουλάχιστον όπως είχε πέρσι. Η Λούντβι φέτος δεν είναι η ομάδα «φάντασμα» η περσινή, ο Πάτρικ παρουσιάζει ένα αξιομάχο σύνολο και το +8,5 πιστεύω πως δεν θα καλυφθεί.

Πέμπτη επιλογή είναι η Αβελίνο. Το σημείο εδώ το κράτησα στο χάντικαπ γιατί παραείναι φορμαρισμένη η Καντού σε Ιταλία και Ευρώπη και κάπου θα βγάλει αναμενόμενη κούραση για τέτοιο χάντικαπ σχετικά πονηρό. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Και επιπλέον δεύτερο σερί εκτός για Αβελίνο. Διασύρθηκε στο Βαρέζε. Δύσκολα θα διασυρθεί εκ νέου πιστεύω.  Διπλό με χάντικαπ.

Τελευταία επιλογή ο Άρης. Που έχει μετά να πάει στην Πάτρα και έπειτα τους δύο «αιώνιους». Κομβικής σημασίας η αναμέτρηση επομένως. Προέρχεται από ήττα στο Ρέθυμνο. Αύριο έχει ανάγκη την νίκη. Ο Πανιώνιος έχει θεωρητικά καλύτερο υλικό άλλα είναι με τα «κέφια» του περισσότερο πιστεύω. Έχει και το eurocup που όσο να πεις δίνει έξτρα κούραση με επιπλέον ταξίδια και παιχνίδια. Νίκη Άρη απλή.

Διαδικτυακά πιστεύω πως η Μπανταλόνα στο 1,50 νίκη περνάει. Δεύτερο κολλητό εντός, έχασε στην λεπτομέρεια το προηγούμενο με την Μάλαγα. Νίκη και για Πιστόϊα 1,70 στο ματς με την Βανόλι που είναι από αυτά που λέμε «πρέπει να πάρει». 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ    1


713. ΑΠΟΛΛΩΝ- ΡΕΘΥΜΝΟ (+1,5)   1

765. (+3,5) ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ   1

742. (+2,5) ΑΛΜΠΑ- ΜΠΑΓΕΡΝ   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


716. ΟΥΛΜ- ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (+8,5)    2

761. ΚΑΝΤΟΥ- ΑΒΕΛΙΝΟ (+7,5)    2

052-311 ΑΡΗΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ      ΝΙΚΗ ΑΡΗΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1


ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ- ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ  1   ΝΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ

ΠΙΣΤΟΪΑ- ΒΑΝΟΛΙ  1  ΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΪΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    2


ΑΛΜΠΑ- ΜΠΑΓΕΡΝ   1   ΜΕ  3,5π. ΥΠΕΡ ΑΛΜΠΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ- ΡΕΘΥΜΝΟ  1  ΝΙΚΗ ΑΠΟΛΛΩΝ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου