Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Η δύναμη της έδρας είναι ακαταμάχητη! (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακου)



Δεν χωνεύεται με τίποτα αυτό το χθεσινό. Ευτυχώς που όλη η ετοιμασία για το σαββατοκύριακο προνόησα και την έκανα πριν τις 8 γιατί διαφορετικά σήμερα δεν θα είχαμε προτάσεις μιας και το μυαλό μου πονάει. Πλήρωσε η δυάδα με Στρασβούργο και Μιλάνο και απλά την αναφέρω για την ιστορία. Από την στιγμή που χάθηκε το βασικό σημείο για μένα η ευρωλίγκα αυτής της αγωνιστικής ήταν αποτυχία. Πάμε στα του σαββατοκύριακου.

Πρώτη επιλογή είναι τα Τρίκαλα. Που εντός θα παλεύουν όλα τα ματς πλέον και στο σημερινό σίγουρα δεν θα αδιαφορήσουν επ’ ουδενί. Οι φιλοξενούμενοι με την Ελευσίνα εντός έδειξαν σημάδια κόπωσης άλλα στην συνέχεια έβγαλαν διπλό στην Ποντγκόριτσα με την Μπουντούσνοστ. Δεν πιστεύω πάντως πως είναι η σούπερ ομάδα που θα περάσε «σίφωνας» από τα Τρίκαλα. Πονηρό το χάντικαπ. Ίσως τυράκι το 1,40 του φιλοξενούμενου. Πάμε με τον άσσο με χάντικαπ.


Δεύτερη επιλογή είναι η Μιτελντόϊτσερ. Από τις μικρές ομάδες της μπουντεσλίγκα, η Μίτελ είναι μαχητική εντός και εκεί ποντάρει άλλωστε, στην έδρα, για να σωθεί και φέτος. Τέσσερα παιχνίδια έχει δώσει εντός μέχρι τώρα κέρδισε Βέχτα και Όλιβερ, έχασε από Ουλμ και Άρτλαντ που είναι πολύ ανώτερες άλλα και με την Άρτλαντ το πάλεψε ως το τέλος. Νομίζω θριλεράκι θα έχουμε και με την Μπραουσβαϊγκ και προσωπικά βλέπω καθαρή νίκη Μίτελ έστω και στην παράταση! Συνεπώς +1,5 άσσος στον ΟΠΑΠ και +2,5 διαδικτυακά.


Τρίτη επιλογή είναι η Καζέρτα. Το παιχνίδι εδώ βάσει της εικόνας των δύο ομάδων έπρεπε να δίνει σούπερ φαβορί την Μπρίντιζι που τρέχει ένα 4 στα 4 και όχι την Καζέρτα που τρέχει ένα 0 στα 4. Συνεπώς ύποπτο. Στην Ιταλία γενικά τηρούνται κάποιες ισορροπίες. Για παράδειγμα. Η Μπρίντιζι είναι τρένο τώρα άλλα ξεκίνησε απλά για να σωθεί. Δεν μπορεί να πηγαίνει συνέχεια τρένο και ήδη έκανε ανέλπιστο άλλα δίκαιο διπλό στο Βαρέζε. Δεύτερο κολλητό διπλό ούτε η Σιένα δεν κάνει τρόπος του λέγειν. Τώρα αν πέσουμε στην περίπτωση που η Μπρίντιζι τους κερδίζει όλους, ας πάρει και το πρωτάθλημα να τελειώνουμε. Η νίκη της Καζέρτα είναι καλή και δεν προκύπτει αγωνιστικά, το τονίζω. Όσοι φοβάστε το σημείο και πάτε καθαρά αγωνιστικά  μην το βάζετε. Άσσος με -1,5 ΟΠΑΠ και νίκη Καζέρτα διαδικτυακά.


Τέταρτη επιλογή είναι η Λιμόζ. Δεύτερο σερί εντός στο Μπομπλάν για την φετινή Λιμόζ που είναι από της καλές ομάδες. Αναπάντεχη ήττα από την Νανσί άλλα στην Γαλλία όλα συμβαίνουν. Κρατάω τον άσσο επίσης γιατί έρχεται το σούπερ κομβικό παιχνίδι για την ευρωλίγκα ανάμεσα σε Ναντέρ και Παρτίζαν. Οι γάλλοι αν κερδίσουν εκεί αγκαλιάζουν την πρόκριση ενώ δεν ξεχνάμε πως είναι η παρθενική τους συμμετοχή στην ευρωλίγκα και θέλουν διακαώς την καλή πορεία. Την  ήττα από την Λιμόζ  θα την ρεφάρουν στο πρωτάθλημα, το παιχνίδι της ευρωλίγκα όμως είναι ένα και κρίνει πολλά. Άσσος με -1,5 ΟΠΑΠ και Λιμόζ νίκη.


Πέμπτη επιλογή είναι η Βενέτσια. Που με τον Μαρκόφσκι παίζει καλά πλέον, κέρδισε το Μιλάνο και στην προσπάθεια που κάνει να καλύψει το χαμένο έδαφος πιστεύω δεν θα πέσει αμαχητί με την Μπολόνια. Μία Μπολόνια που στα χαρτιά έχει χειρότερο ρόστερ άλλα έχει εξαιρετική χημεία. Είναι ανεξήγητα ψηλά πάντως βάσει υλικού και ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει την «στραβή» της. Διπλό με +6,5.


Τελευταία επιλογή είναι η Ορτέζ. Το Στρασβούργο έκανε την νίκη ψυχολογίας με την Μπάμπεργκ και μας πλήρωσε άλλα δεν παύει να προβληματίζει. Η Ορτέζ πάλεψε με την Σολέ και έχασε, πιστεύω θα παλέψει και τώρα με το Στρασβούργο σε δεύτερο κολλητό εκτός έδρας παιχνίδι. Διπλό με +10,5 και +11,5 διαδικτυακά.


Σήμερα δεν θα βάλω απλές νίκες στις προτάσεις διαδικτύου. Θα βάλω τα 4 καλύτερα σημεία από τα παραπάνω που σας ανέλυσα και θα τα χωρίσω σε δύο δυάδες. Απλά από απλές νίκες μία γνώμη πάμε με την νίκη της Κηφισίας στο 1,50. Περισσότερο ανάγκη έχουν την νίκη οι νεοφώτιστοι που έφτασαν τις 5 ήττες σερί και μετά πάνε στην Ρόδο σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Επίσης προσέχουμε πως στην Ισπανία έχουμε πολλά φαβορί και πολλές μικρές πιθανές νίκες άλλα μομέντουμ βρίσκω σε Σαραγόσα, Γκραν και Κανάριας. Από Γαλλία ίσως Παρί 1,50 για την πρώτη εντός έδρα νίκη της τώρα που ανεβαίνει. 



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1



714. (+5,5) ΤΡΙΚΑΛΑ- ΠΑΟΚ   1

748. (+1,5) ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ- ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ  1

762. ΚΑΖΕΡΤΑ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ (+1,5)   1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


776. ΛΙΜΟΖ- ΝΑΝΤΕΡ (+1,5)   1

764. ΜΠΟΛΟΝΙΑ-  ΒΕΝΕΤΣΙΑ (+6,5)   2

749. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΟΡΤΕΖ (+10,5)    2



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΚΑΖΕΡΤΑ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ  1  ΝΙΚΗ ΚΑΖΕΡΤΑ    1,75

ΛΙΜΟΖ- ΝΑΝΤΕΡ  1  ΝΙΚΗ ΛΙΜΟΖ   1,77



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΟΚ  1  ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ- ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ  1   ΜΕ  2,5π. ΥΠΕΡ ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ



ΤΕΤΡΑΔΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ ΜΙΚΡΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ



ΚΗΦΙΣΙΑ- ΙΚΑΡΟΣ  1  ΝΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑ   1,50

ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ   1   ΝΙΚΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ   1,27

ΚΑΝΑΡΙΑΣ- ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ   1  ΝΙΚΗ ΚΑΝΑΡΙΑΣ   1,40

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΣΕΒΙΛΛΗ 1    ΝΙΚΗ ΓΚΡΑΝ  1,16



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου