Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Σκληρό καρύδι; (Αναλύσεις- Προτάσεις Eurocup)




Πληρώθηκαν χθες εκ νέου όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση διαδικτύου μας. Συγκεκριμένα Παρί και Άλμπα σχετικά εύκολα και ξεκούραστα κέρδισαν αντίστοιχα Βιλερμπάν και Γκραβέλιν. Στον ΟΠΑΠ προλάβαμε το +2,5 της Παρί (αν και δεν χρειάστηκε), σας έγραψα έπειτα πως με +0,5 πάλι άσσο παίζουμε και εν τέλει περιμένουμε αύριο την Λιέτουβος Ρίτας για να μάθουμε αν και εκεί θα πληρωθούμε.

Σήμερα έχουμε τον κύριο όγκο του Eurocup. Θα σας γράψω λίγα λόγια για όλα τα παιχνίδια όπως και την προηγούμενη Τετάρτη.

Στα περίχωρα της Μόσχας η Κίμκι υποδέχεται την Καρσίγιακα σε ένα δυνατό ματς. Η Καρσίγιακά είναι υγιέστατη και επικίνδυνη. Η Κίμκι φέτος είναι αποδυναμωμένη άλλα πάντα εντός είναι πολύ υπολογίσιμη και από τις καλές ρώσικες ομάδες. Νίκη Κίμκι 1,25 δεν ακουμπάω. Γενικά no bet εδώ.

Στην Σόφια η Ακαντέμικ με την έδρα ψάχνει την πρώτη της νίκη στο eurocup. To ίδιο βέβαια ισχύει και για τους βόσνιους της Ιγκόκεα που μετά την ήττα εντός από την Πλοϊέστι για το eurocup είχαμε αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό και αυτό ωφέλησε την ομάδα που εύκολα σχετικά «καθάρισε» την Ολίμπια εντός για την αδριατική λίγκα. Συνεπώς η καλή έδρα της Ακαντέμικ αντισταθμίζεται με την ανάταση της Ιγκόκεα και το +7,5 των βόσνιων έχει καλύτερη τύχη άλλα σε μονό αποδεκτό καλύτερα.

Στην Άγκυρα η πρωτάρα Άνκαρα μετά το διπλό στην Πυλαία δείχνει να προσαρμόζεται στο διπλό ταμπλό (Τουρκία- Eurocup) και τρέχει ένα 3 στα 3. Εντός πάντα παίζει καλύτερα θεωρητικά. Η Νίζνι είναι ρώσικη γεμάτη ομάδα χωρίς αστέρια όμως και εκτός έδρας επικίνδυνη πάντα αν και δεν φορτσάρει τώρα στην αρχή και εκτός βγάζει μικροαδυναμίες. Με +2,5 που βρίσκω στην Άνκαρα διαδικτυακά βάζω πολύ πολύ λίγα στον άσσο καθαρά από περιέργεια και μόνο.

Μακάμπι Χάϊφα και Μπάνβιτ αναμένεται να προσφέρουν ένα καλό παιχνίδι θέασης άλλα δεν θέλω να μπλέξω στοιχηματικά. Η Χάϊφα πάντως έχει αρχίσει να «ρολάρει».

Στα Σκόπια η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Κάλεβ Κράμο. Δίκαιο το -6,5. Τα Σκόπια ποντάρουν εντός, όπως και η Κάλεβ. Εκεί είναι και η δύναμη τους. Τα Σκόπια επίσης τρέχουν ένα 0 στα 6 σε αδριατική και Eurocup το οποίο θέλουν να σπάσουν έδω κάνοντας παράλληλα και την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση. Εφικτό. Η Κάλεβ θα παλέψει άλλα το μομέντουμ βοηθά τους σλάβους. Νίκη Σκόπια χαμηλή στο 1,30 άλλα περνάει.

Νεπτούνας και Ραντνίσκι παίζουν ένα παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Μόνο προσέχουμε πως η Ραντνίσκι είναι αυστηρώς ομάδα έδρας και εκτός «χάνεται…».

Στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ μετά το κάζο από την Άνκαρα μάλλον κερδίζει. Το 1,70 το βάζουμε χωρίς να ανοιγόμαστε. Για ΟΠΑΠ με -1,5 κρατάμε το σημείο. Η Χιμίκ είναι η πρωτοπόρος του ομίλου και παίζει στρωμένο μπάσκετ άλλα δεύτερη σερί εντός έδρα ήττα δύσκολα θα γίνει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ υποδέχεται την Σάσσαρι. Μία Τσεντεβίτα που αν ενδιαφέρεται για το euroxup πρέπει να το πάρει το ματς. Πάντως είναι δύσκολη αναμέτρηση με την Σάσσαρι να έχει καλή πεντάδα και σούπερ περιφέρεια που στην μέρα της «σκοτώνει». Βγάζει λίγο κούραση πάντως καθώς ο πάγκος της είναι κατώτερος πολύ των βασικών. Συνεπώς μόνο λίγο νίκη Τσεντεβίτα χωρίς χάντικαπ καθώς δεν αποκλείεται και το θριλεράκι εδώ.

Η Ρίγα υποδέχεται την Ούνιξ. Μία Ρίγα που στο προηγούμενο εντός έχασε από την Χάϊφα. Στην συνέχεια πάλι εντός διασύρθηκε από την Κίμκι για την vtb και τώρα σε τρίτο σερί εντός πάλι με καλή ομάδα καλείται να αντιδράσει. Σωστό το χάντικαπ. Μέχρι +7,5 διαδικτυακά. Μου αρέσει. Η αήττητη Ουνιξ στον όμιλο πιστεύω πως θα δυσκολευτεί αρκετά σήμερα. Ανώτεροι οι ρώσοι άλλα η Ρίγα εντός πάντα είναι υπολογίσιμή.

Δεν ακουμπάω Μπουντούσνοστ με -15,5. Είναι ομάδα έδρας πάντως και αν θέλει το καλύπτει.

Στα Ιεροσόλυμα η Χάποελ υποδέχεται την Πλοϊέστι που έχει ήδη δύο διπλά με Κίμκι και Ιγκόκεα. Θα τα τριτώσει; Παραπάει πιστεύω. Η Χάποέλ έχασε την προηγούμενη αγωνιστική εντός από την Κίμκι στην παράταση οπότε εδώ δύσκολα ξαναχάνει. Μόνο μειονέκτημα η κούραση καθώς στο Ισραήλ έπαιξαν μαζεμένα 2 παιχνίδια αυτή την εβδομάδα (Παρασκευή- Δευτέρα η Χάποελ- 2 νίκες). Σέβομαι πλέον τους ρουμάνους άλλα κρατάω νίκη Χάποελ 1,30 και άσσο με -7,5 ΟΠΑΠ.

Στην Πόλη το μομέντουμ είναι με την Μπεσίκτας άλλα δεν ακουμπάω.

Στην Φινλανδία η Μπίσονς που παίζει καλύτερα εντός σίγουρα θα τα δώσει όλα απέναντι στην αποδυναμωμένη Σπαρτάκ φέτος. Σωστό το χάντικαπ. Ανοιχτό παιχνίδι σε κάθε αποτέλεσμα. Πάντα αντιπαλότητα ανάμεσα σε φινλανδούς και ρώσους όχι τόσο στο μπάσκετ πάντως όσο στο χόκευ!!!

Η Βόννη υποδέχεται την Μονς. Η Βόννη έχει πανίσχυρη έδρα φέτος. Παίζει τρίτο σερί εντός. Προέρχεται από 2 μεγάλες νίκες με Άλμπα και Σαραγόσα και το χάντικαπ είναι πονηρό. Γιατί η Μονς διασύρεται ειδικά εκτός (-23 Γκραβελίν, -12 Ρόμα, -17 Σαραγόσα). Και έχουμε μόνο 10,5. Διπλό και ας χάσω. Δεν έχει λογική δική μου τέτοιο χάντικαπ για άσσο.

Αφήνουμε ήσυχη την Ουλμ. Η Ολίμπια είναι ομάδα έδρας πάντως.

Στην Βαλένθια εκτός ο καλός Ντούμπλιεβιτς. Οι «νυχτερίδες» εντός πάντως κερδίζουν με όσο θέλουν την Βαρέζε που επίσης είναι ομάδα έδρας. Κακό μομέντουμ για τον άσσο πάντως καθώς το Σάββατο πάλι εντός η Βαλένθια διέλυσε την Βαγιαδολίδ. Νο bet.

H Καντού πετάει. Η Νίμπουργκ φέτος είναι ρηχά νερά. Έχει εμπειρία πάντως και αξιόμαχο υλικό η τσέχικη ομάδα και μπορεί να την «κάνει» από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Για σήμερα προτιμώ λίγο +7,5 για Νίμπουργκ ή τίποτα.

Στο Βέλγιο η Οστάνδη έχει τον πρώτο λόγο άλλα η Τσιμπόνα είναι ακόμα χωρίς νίκη στο eurocup και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως… Η Οστάνδη έχει κάνει μερικές σούπερ εμφανίσεις άλλα και σε μερικά παιχνίδια ήταν τραγική… Κοινώς ομάδα μέρας…

Στην Ισπανία η Σαραγόσα μπορεί να κερδίσει την Ρόμα. Μία Σαραγόσα που έχει καλή έδρα και προέρχεται από 2 ήττες στην Γερμανία από Άλμπα και Βόννη. Οριακό το χάντικαπ μιας και η Ρόμα αν έχει όρεξη να το παλέψει σίγουρα δεν διασύρεται.

Τέλος η Σαρλερουά έχει ένα πονηρό +5,5 με την Όλντενμπουργκ παρόλο που η αριθμοί «δείχνουν» καραμπινάτο διπλό εδώ. Συνεπώς +5,5 μόνο του λίγα ή τίποτα.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ (+4,5) ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΑΡΙ.



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


721. ΠΑΟΚ- ΧΙΜΙΚ (+1,5)   1

723. (+6,5) ΡΙΓΑ- ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ   1

725. ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ- ΠΛΟΪΕΣΤΙ (+7,5)   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡ.- ΠΛΟΪΕΣΤΙ  1   ΝΙΚΗ ΧΑΠΟΕΛ

ΡΙΓΑ- ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ   1   ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΡΙΓΑ



ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΙΚΡΩΝ ΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ (οχι φόρτωμα)


ΝΙΚΗ ΧΑΠΟΕΛ  ΙΕΡ.  

ΝΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ

ΝΙΚΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ

ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου