Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Θα συνέλθει; (Μπάσκετ Τρίτης)




Μετά το εξαιρετικό διήμερο στην ευρωλίγκα που μας πέρασε ήρθε το ακόμα πιο εξαιρετικό τριήμερο με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε πλήρη εξέλιξη. Σε σημεία με χάντικαπ είχαμε 8 στα 10 (ΣΕΒΙΛΛΗ, ΧΑΒΡΗ, ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ, ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ, ΟΡΤΕΖ, ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ, ΒΟΝΝΗ, ΒΑΝΟΛΙ), στις απλές νίκες υστερήσαμε συγκριτικά με ένα 3 στα 5 (ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΡΟΑΝ) άλλα η ιστορία και η τσέπη μας έγραψε 3 ταμεία που ήταν απολύτως αναγκαία. Καλοφάγωτα. Σήμερα θα πάμε συγκρατημένα με μία μόνο δυάδα ιντερνετική και θα περιμένουμε αύριο το κυρίως μενού του Eurocup. Αύριο θα προσπαθήσω πάλι να πω μία κουβέντα για όλα τα παιχνίδια έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα να κάνετε και τις δικές σας επιλογές από πλευράς χημείας.


Στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ κάνει ότι θέλει με -26,5 και δεν ακουμπάω καθώς «κάηκα» από τον ΟΣΦΠ στην Ρόδο!

Στην Γαλλία παίζουν Λιμόζ και Ορλεάν στο θρυλικό Μπομπλάν και επίσης δεν ακουμπάω καθώς οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, χωρίς Ευρώπη και ειδικά η Ορλεάν φέτος ξεκίνησε πολύ δυνατά και θέλει προσοχή.

Στο Eurocup τώρα.

Όσοι από νωρίς πήρατε την δυάδα ΟΠΑΠ που είχαμε καλώς την πήρατε. Πλέον η Παρί στο +0,5 πάλι σε σχέση με το διαδικτυακό -1,5 αξίζει συνεπώς όσοι θέλετε βάζετε λιγότερα πλέον στην πρόταση δυάδα που βρίσκεται εδώ.

Η Άρτλαντ έχει έδρα, τρέχει ένα 3 στα 3 σε Γερμανία και Ευρώπη και το 1,42 μοιάζει να περνάει. Η Λε Μαν έκανε την «κοιλιά» της και με 2 πολύ δύσκολες νίκες επί Αντίμπ και Νίμπουργκ (πάντα εντός) δείχνει να την ξεπερνά. Φοβάμαι το ματς στον άσσο με χάντικαπ γιατί η Λε Μαν είναι με την μέρα της και δεν έχει μπέσα. Η λογική λέει πως η Άρτλαντ δεύτερη εντός ήττα στο Eurocup δεν κάνει (είχε χάσει από Οστάνδη) άλλα δεν μπορώ να πω ότι είμαι ζεστός. Συνεπώς νίκη Άρτλαντ 1,42 με επιφύλαξη.

Στο Παρίσι παίζουν στα πλαίσια του Eurocup δύο απογοητευμένες ομάδες που ξεκίνησαν με βλέψεις κορυφής στο πρωτάθλημα τους άλλα μόλις και μετά βίας έχουν από μία νίκη έκαστως. Η Βιλερμπάν μάλιστα την έκανε το Σάββατο με την άλλη απογοήτευση, την Σαλόν!! Στο Eurocup πάντως αντίθετες πορείες. Οι «λυωνέ» έχουν 2 νίκες σε 3 παιχνίδια. Η Παρί μόνο ήττες.. Το παιχνίδι άνοιξε +2,5 υπέρ Παρί στον ΟΠΑΠ άλλα πλέον είναι στο +0,5. Στο +1,5 για Βιλερμπάν διαδικτυακά. Αγωνιστικά πιστεύω πως η μικρή αγωνιστική ανάταση της Βιλερμπάν την τελευταία εβδομάδα αντισταθμίζεται από την έδρα της Παρί. Στοιχηματικά έχουμε καλό μομέντουμ για νίκη Παρί καθώς παίζει τρίτο σερί εντός έδρας ματς και μάλλον κερδίζει εδώ. Θα έχανε αν έπαιζε με κάποιο μεγαθήριο. Τώρα τα ρόστερ είναι ισάξια. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες βλέπουν το παιχνίδι ως μία ευκαιρία για μία νίκη ψυχολογίας εν’ όψει Σαμπιονά. Η Παρί μάλιστα την χρειάζεται περισσότερο. Νίκη Παρί συνεπώς.

Στην χώρα των Βάσκων η Μπιλμπάο υποδέχεται την Σαλόν. Μία Μπιλμπάο που παραπαίει στην Ισπανία άλλα είναι τρένο στο Eurocup, δείγμα του υψηλού επιπέδου της ισπανικής λίγκα έναντι όλων των υπολοίπων της Ευρώπης. Το χάντικαπ είναι σωστό. Η Μπιλμπάο προέρχεται από εύκολη ήττα στην Μαδρίτη με την Ρεάλ και αν θέλει κάνει περίπατο όπως έκανε με την Σαρλερουά, αν δεν θέλει κάνει συντήρηση για το κρίσιμο ματς εκτός με την Χιπούσκοα. Δεν θα ασχοληθώ,

Στο Βερολίνο τέλος η Άλμπα υποδέχεται την Γκραβελίν σε ένα ακόμα πονηρό παιχνίδι. Οι γάλλοι πρωτοπόροι στον όμιλο και αήττητοι με ένα 3 στα 3 άλλα στα εγχώρια επίσης απογοητεύουν με μία νίκη σε 5 παιχνίδια. Η Άλμπα έχει πάντα δυνατή έδρα, κέρδισε και την Σαραγόσα εντός άλλα έκτος δύο ήττες κολλητές με Βόννη και Ρόμα. Λίγο δύσκολο να κάνει τρίτη κολλητή ήττα η Άλμπα και μάλιστα εντός. Βέβαια είναι πονηρά δοσμένο στα χάντικαπ άλλα το 1,35 πιστεύω έστω και δύσκολα περνά. Το χρησιμοποιώ καθαρά για κλείσιμο ιντερνετικής δυάδας  διπλασιασμού. Με Σλόκαρ η Άλμπα στην θέση του τραυματία Ραντόσεβιτς. Καλή κίνηση.

Συνεπώς για ΟΠΑΠ βλέπετε εδώ  και με +0,5


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΠΑΡΙ- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ  1  ΝΙΚΗ ΠΑΡΙ   1,75

ΑΛΜΠΑ- ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ  1  ΝΙΚΗ ΑΛΜΠΑ   1,35



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου