Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Και ο Θεός, βοηθός... (Αναλυσεις- Προτάσεις ΣαββατοΚύριακο)




Είναι δυνατόν να έχουμε 5 στα 7 στην Ευρωλίγκα άλλα να πληρωνόμαστε μόνο το εξτραδάκι; Κι όμως είναι. Λιέτουβος και Παναθηναϊκός χάλασαν τρείς προτάσεις ενώ πέρασε η δυάδα με Ουλκέρ και ΤΣΣΚΑ. Ακόμα πέρασαν η νίκη της Γαλατασαράϊ, η νίκη της Ζαλγκίρις και το χάντικαπ της Λαμποράλ. Ευχαριστημένος από θέμα χημείας δεν είμαι άλλα δεν μπορώ να κάνω και κάτι διαφορετικό. Αυτά όμως πλέον ανήκουν στην ιστορία, πάμε να δούμε τα φρέσκα και σπουδαία του σαββατοκύριακου καθώς έχουμε αρκετά παιχνίδια που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.


Πρώτη επιλογή είναι η Μπάμπεργκ. Σέβομαι την Βόννη που πάει τρένο, έχει πανίσχυρη έδρα και μας έχει χρυσοπληρώσει αρκετές φορές από το ξεκίνημα της σεζόν. Απλά στο σπουδαίο αυτό ντέρμπι η Μπάμπεργκ έρχεται από «κατραπακιά» στο Κάουνας (την δεύτερη μετά το σοκ εντός με την Μιλάνο) σε ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να διεκδικήσει τουλάχιστον και χρειάζεται μία καλή νίκη ψυχολογίας σε ένα δυνατό ματς όπως είναι αυτό στην Βόννη. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παρόλο που η Βόννη εντυπωσιάζει, τα ρόστερ των δύο ομάδων έχουν διαφορά ποιότητας και η Μπάμπεργκ αν παίξει όπως οφείλει ως νυν πρωταθλήτρια Γερμανίας πιστεύω πως έστω και με 1π. κάνει το διπλό. Συνεπώς σπουδαίο παιχνίδι και δύσκολο άλλα διπλό έστω και οριακά.


Δεύτερη επιλογή είναι η Βανόλι. Ότι λέγαμε για το εντός της Βανόλι με την Σάσσαρι πριν 2 βδομάδες μέσες- άκρες τα ίδια ισχύουν και σήμερα. Απλά τότε η Βανόλι κέρδισε με 12π. άνετα. Σήμερα πιστεύω θα είμαστε πολύ πιο «σφιχτά». Οι γηπεδούχοι ποντάρουν εντός για μία άνετη παραμονή. Η έδρα τους είναι το 80% της δύναμης τους καθώς εκτός μοιάζουν άλλη ομάδα. Συμπαθητικό ρόστερ πάντα που δεν πάει για 8άδα άλλα και δεν είναι για να κινδυνεύει. Η Καντού τρέχει ένα καλό σερί συνεχόμενων νικών σε Ιταλία και eurocup. H ομάδα είναι σε τοπ φόρμα και όμως η νίκη της πληρώνει 1,55!!! Ανεξήγητα ψηλά… Συνεπώς πιθανό τυράκι εδώ και στατιστικά να το δούμε κάπου θα «γκελάρει» η Καντού που δεν έχει βάθος για τόσο καλό αήττητο σερί. Άσσος με +3,5 για Βανόλι.


Τρίτη επιλογή είναι το Στρασβούργο. Που μάλλον έχει πάρει απόφαση ότι η ευρωλίγκα έχει τελειώσει πρόωρα φέτος και λογικά αρχής γενομένης από την Δευτέρα (μετά και την χθεσινή εύκολα ήττα στο Μιλάνο) τα δίνει όλα στο Ανταρές για την νίκη με την Λε Μαν. Μία Λε Μαν που είναι σε καλή κατάσταση, προέρχεται από διπλό εκτός με την Ναντέρ την ίδια ώρα που το Στρασβούργο έχανε εντός στην παράταση από την Παρί! Τι καλύτερο μομέντουμ για ένα διπλό με χάντικαπ εδώ και +3,5 ΟΠΑΠ ή +4,5 διαδικτυακά.


Τέταρτη επιλογή είναι η Φρανκφούρτη που παίζει δεύτερο συνεχόμενο εντός, στο προηγούμενο διασύρθηκε από την Βόννη απλά συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις οι Skyliners δεν διασύρονται εκ νέου. Γι’ αυτό και το χάντικαπ είναι μόνο +5,5 ενώ έπρεπε λογικά να είναι +7,5 τουλάχιστον. Η Άρτλαντ πάει περίφημα στην Μπουντεσλίγκα φέτος απλά δεν ξεχνάμε πως είναι περισσότερο ομάδα έδρας και εκτός ναι μεν κερδίζει άλλα με κόπο και ιδρώτα. Άσσος με +5,5. Νίκη Άρτλαντ δεν παίζω.


Πέμπτη επιλογή είναι η Πέζαρο. Τέσσερις σερί ήττες για την άλλοτε Σκαβολίνι. Μετά πάει στην Πιστόϊα και έπειτα στην Βαρέζε. Συνεπώς έρχονται δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Η Σάσσαρι φέτος είναι σχεδόν μονοκόμματα ομάδα έδρας. Στην Μπολόνια δεν απείλησε ποτέ. Με την Βανόλι ήταν απλός θεατής από ένα σημείο και έπειτα στην αναμέτρηση. Πιστεύω πως δεν θα καλυφθεί το +5,5 της Πέζαρο. Επίσης νίκη Σάσσαρι δεν παίζω.


Έκτη επιλογή είναι το +11,5 της Αντίμπ που άλλαξε σε σχέση με το αρχικό +9,5. Με το +9,5 πίστευα διπλό οριακό. Τώρα πιστεύω ότι αυτό το διπλό μπορεί να μπει και σε πρόταση ΟΠΑΠ. Νομίζω είναι λίγο υπερεκτιμημένη η Ντιζόν που ναι μεν κάνει καλό ξεκίνημα άλλα δεν έχει και τόσο σπουδαίο ρόστερ ώστε για Γαλλία να πρέπει να καλύψει τέτοιο χάντικαπ εύκολα. Κάτι ύποπτο για Αντίμπ δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου. Συνεπώς εγώ πιστεύω πως θα το παλέψει εδώ και με +11,5 είμαστε μια χαρά.


Μου αρέσουν ακόμα για ΟΠΑΠ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (+7,5), ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ (+6,5) και ΑΡΗΣ (+5,5).


Διαδικτυακά σήμερα θα σας παραθέσω τέσσερις προτάσεις. Θα σας τις γράψω όπως ακριβώς μοίρασα εγώ αρκετές νίκες που κράτησα και όπως ακριβώς θα τις παίξω.. Φυσικά μπορείτε από αυτές να κρατήσετε ότι σας αρέσει και να κάνετε την δική σας χημεία. Απλά προσοχή. Πάμε μαζεμένα ειδικά στα ελληνικά παιχνίδια. Νίκη Ηλυσιακού ή νίκη Κολοσσού ή νίκη Ίκαρου ή μίξη αυτών θα «φορεθεί» πολύ. Είμαι αναγκασμένος έστω για την περιέργεια μου να τις βάλω απλά ξανατονίζω πάμε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ στα ελληνικά παιχνίδια. Μακάρι να περάσουν και οι τρεις αυτές νίκες και να πληρωθεί όλος ο κόσμος.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1

745. (+0,5) ΒΟΝΝΗ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ    2
756. (+3,5) ΒΑΝΟΛΙ- ΚΑΝΤΟΥ   1
769. ΛΕ ΜΑΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (+3,5)    2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2

757. (+5,5) ΠΕΖΑΡΟ- ΣΑΣΣΑΡΙ   1
718. ΝΤΙΖΟΝ- ΑΝΤΙΜΠ (+11,5)     2
712. (+5,5) ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ- ΑΡΤΛΑΝΤ    1

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1   ΓΑΛΛΙΑΣ

ΝΑΝΤΕΡ- ΟΡΛΕΑΝ  1  ΝΙΚΗ ΝΑΝΤΕΡ    1,30
ΧΑΒΡΗ- ΠΑΡΙ   1   ΝΙΚΗ ΧΑΒΡΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  2   ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ- ΤΡΙΚΑΛΑ  1   ΝΙΚΗ   1,58
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ- ΚΗΦΙΣΙΑ   1   ΝΙΚΗ   1,55

ΠΡΟΤΑΣΗ  ΙΝΤΕΡΝΕΤ   3  ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ

ΠΑΟΚ- ΕΛΕΥΣΙΝΑ  1   ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ  1,20
ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΣΕΒΙΛΛΗ   1   ΝΙΚΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ   1,23
ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ- ΠΙΣΤΟΪΑ  1    ΝΙΚΗ   ΡΕΤΖΙΟ  1,18
ΒΑΡΕΖΕ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ   1  ΝΙΚΗ ΒΑΡΕΖΕ   1,42

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ     4    ΜΙΞ

ΙΚΑΡΟΣ- ΚΑΟΔ  1    ΝΙΚΗ ΙΚΑΡΟΣ   1,55
ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ  1  ΝΙΚΗ ΚΑΝΑΡΙΑΣ   1,45




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου