Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Θα την βοηθήσουν οι αλλαγές; (Μπάσκετ Τρίτης)



Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε 2 ταμεία. Αμφότερες οι δύο προτάσεις διαδικτύου πλήρωσαν. Η μία με Μπανταλόνα και Πιστόϊα. Η άλλη με Άλμπα και Απόλλων. Και σχετικά εύκολα μπορώ να πω. Ειδικά η δεύτερη. Είχαμε 4 στα 5 σημεία στην πεντάδα ΟΠΑΠ και επί συνόλου 6 σημείων ΟΠΑΠ στις προτάσεις πέρασαν τα 4. Κι όμως ταμείο στον ΟΠΑΠ δεν έγινε. Η πικρή γεύση που μου άφησε η Εστουντιάντες ακόμα καίει την ψυχή μου. Στο στοίχημα πάντως δεν υπάρχει χρόνος ούτε για χαρές ούτε για κλάματα. Το στοίχημα δεν σταματά ποτέ. Επομένως πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τα σημερινά παιχνίδια. Ήδη έχω καθυστερήσει ελέω  «μηχανισμού συστήματος»!

Στην Τσεχία η Νίμπουργκ υποδέχεται την Άρτλαντ. Οι τσέχοι δεν είναι στα καλύτερα τους άλλα πάντα το Eurocup το βλέπουν σοβαρά ( όσο αντέχει το ρόστερ τους) ενώ η Άρτλαντ μοιάζει να ενδιαφέρεται περισσότερο για την Μπουντεσλίγκα φέτος παρά για το Eurocup. Γενικά η Άρτλαντ είναι θαμώνας Eurocup και χρίζει προσοχής πάντα απλά φέτος ευρωπαϊκά ήδη έχει κάνει καλές «γκέλες» και μάλιστα στην δυνατή έδρα της. Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη. Δεδομένου πως περνάνε τρεις από κάθε όμιλο και ο τρίτος εδώ έχει 3 νίκες ως τώρα το έργο της πρόκρισης δυσκολεύει χωρίς όμως να είναι απαγορευτικό καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια. Εκτιμώ πως δίκαια η Νίμπουργκ έχει το προβάδισμα άλλα στοιχηματικά δεν θα έπαιζα νίκη Νίμπουργκ στο 1,50. Ούτε όμως και Άρτλαντ. Κοινώς δεν θα ακουμπήσω εδώ.

Στην Δουκέρνη η Γκραβελίν φιλοξενεί την Τσεντεβίτα επίσης σε ένα πονηρό παιχνίδι. Η Γκραβελίν τα πάει περίφημα στην Ευρώπη άλλα στην Γαλλία μόλις το Σάββατο με το διπλό στην Αντίμπ άρχισε να δείχνει λίγα σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι της.  Η Σαραγόσα ως ισπανική ομάδα υπερέχει σε έμψυχο δυναμικό άλλα δείχνει αδυναμίες εκτός έδρας στο Eurocup πράγμα που την καθιστά αφερέγγυα. Ανοιχτός ο όμιλος σε πρόκριση με 5 ομάδες να πηγαίνουν «σώμα με σώμα». Συνεπώς ή πάμε με την λογική πως ανεβαίνει η Γκραβελίν και το παλεύει εντός που γενικά έχει καλή έδρα (άσχετα αν στην Γαλλία δεν φαίνεται τώρα στο ξεκίνημα), η πάμε με την λογική ότι η Σαραγόσα μετά τον διασυρμό στην Βαλένθια για την acb παρουσιάζεται σοβαρή και κερδίζει. Δεν ξέρω. Μπερδεμένο μοιάζει.

Στην Γερμανία η Όλντενμπουργκ στην καλή της έδρα υποδέχεται την Μπιλμπάο. Μία Μπιλμπάο που είναι χωρίς νίκη στην Ισπανία και χωρίς ήττα στο Eurocup. Στην ουσία από την αρχή της σεζόν η Μπιλμπάο χάνει στην Ισπανία και αμέσως μετά «ρέφαρει» στο Eurocup παρουσιάζοντας μία εξαιρετική συνέπεια σε αυτό το μοτίβο. Τώρα στην δυνατή έδρα της Όλντενμπουργκ δεν ξέρω αν θα αλλάξει αυτό. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και δίκαια δίνεται σχεδόν στα ίσια από τις εταιρίες. Απέχω.

Στο Σαονέ η Σαλόν υποδέχεται την Τσεντεβίτα. Μέχρι +3,5 το βρίσκουμε διαδικτυακά υπέρ της Σαλόν που σημαίνει πως ή ο ΟΠΑΠ ή οι διαδικτυακοί, κάποιος από τους δύο θα αλλάξει χάντικαπ. Για μένα πιο δίκαιο είναι του ΟΠΑΠ. Η Σαλόν είναι σε κρίση διαρκείας. Έχει αλλάξει την μισή ομάδα και τον προπονητή και ψάχνει λύσεις. Έκλεισε τον καλό αμερικάνο Τζόζεφ που μάλλον ντεμπουτάρει σήμερα και κάνει την διαφορά τουλάχιστον σε σχέση με αυτούς που έδιωξε η διοίκηση. Βέβαια αρκεί να μην αποδειχθεί και ο Τζόζεφ «λίγος» αν και δεν το πιστεύω. Η Τσεντεβίτα είναι περισσότερο ομάδα έδρας φέτος άλλα δεν παίζει σταθερό μπάσκετ και χαρακτηρίζεται από παιχνίδι ανατροπών. Με την Σάσσαρι εντός επέστρεψε από την «κόλαση» σε ένα απίστευτο τέταρτο δεκάλεπτο. Δεν πείθει γενικά. Κρατάω το +2,5 κατά μέσο όρο υπέρ της Σαλόν διαδικτυακά. Στον ΟΠΑΠ με +0,5 και σε τριάδα το αφήνω να το παίξει αυτός που έβγαλε και το χάντικαπ και την επιλογή τριάδας στον ΟΠΑΠ.

Στο Βέλγιο, η Μονς ξέρει ότι δεν θα προκριθεί ήδη και γενικά είναι ντεφορμέ καθώς παίζει συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια και δεν αντέχει πλέον. Απλά πετυχαίνει μία Άλμπα που την Κυριακή ασέλγησε πάνω στην Μπάγερν οπότε εγώ θα βάλω λίγα στο +12,5 της Μονς που βρίσκω τώρα διαδικτυακά σε ένα μονό αποδεκτό. Ίσως η Μονς παλέψει περισσότερο ή καλύτερα ίσως στο Βερολίνο ακόμα να συζητάνε πως έσπασαν το αήττητο της Μπάγερν με σούπερ εμφάνιση σε ένα παιχνίδι πρόβα τελικών κατά μία έννοια.

Επίσης μπερδεμένο και το Ρόμα- Βόννη. Η Βόννη είναι σεληνιασμένη και δεν την κοντράρω. No bet.

Στην Γαλλία ένα παιχνίδι μόνο. Η Νανσί υποδέχεται την Ροάν και η λογική λέει πως την κερδίζει στον ανεκτό 1,42. Ομάδες έδρας είναι και οι δύο, ισόβαθμες, με την Νανσί να πηγαίνει στο Μπομπλάν στην συνέχεια οπότε έχει λίγο παραπάνω ανάγκη την νίκη από την Ροάν που μετά έχει εντός δύο κολλητά παιχνίδια. Νίκη 1,42 μαζεμένα.

Επομένως ΟΠΑΠικά δεν αξίζει κάτι εκτός αν αλλάξει από +0,5 σε +2,5 το χάντικαπ της Σαλόν και το κάνουμε δυάδα με τον Παναθηναϊκό (+4,5). Διαδικτυακά πάμε με μία συμμαζεμένη δυάδα και περιμένουμε.

ΟΠΑΠ


745. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (+4,5)    2    


  (ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ)

UPDATE  ΟΠΑΠ   18.20

ΔΥΑΔΑ ΟΠΑΠ

703. (+2,5)  ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ- ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ   1
745. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (+4,5)    2



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ- ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ  1   ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΣΑΛΟΝ

ΝΑΝΣΙ- ΡΟΑΝ   1  ΝΙΚΗ ΝΑΝΣΙ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου