Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Αντέχεις τόσο φαβοριτισμό; (Αναλύσεις- Σύνοψη- Προτάσεις Eurocup)




Η Ροάν χθες έκανε το χρέος της και κέρδισε την Χάβρη. Η Βαρέζε όμως συνέχισε τον κατήφορο της όπου λογικά θα σταματήσει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος που έρχεται άλλα μέχρι τότε έχουμε μέρες. Οριακά πέρασε η Σαρλερουά στον ΟΠΑΠ, οριακά χάθηκε στο διαδίκτυο. Έτσι κι αλλιώς η δυάδα μας ήταν για λίγα όπως σας έγραψα σε μία μέρα όπου δεν είχε τις πολλές και καλές επιλογές. Γενικά αυτή η αγωνιστική του Eurocup οφείλω να ομολογήσω πως στοιχηματικά μας προσφέρει λίγες συγκινήσεις. Σήμερα για παράδειγμα όπου έχουμε πολλά παιχνίδια παρατηρούμε πως πλην ενός σε όλα τα άλλα οι γηπεδούχοι είναι φαβορί και μάλιστα σε έξι παιχνίδια το χάντικαπ του φιλοξενούμενου είναι πάνω από 10π. Σε αρκετά επιπλέον έχουμε ξεκάθαρο φαβορί του 1,20-1,35 τον γηπεδούχο οπότε θα έχουμε σίγουρα τα απαραίτητα σπασίματα όπως κάθε φορά άλλα το θέμα είναι που!
 
Επίσης το τοπίο ξεκαθαρίζει σιγά σιγά και υπάρχουν ομάδες ανεβασμένες πχ Τσιμπόνα που δύσκολα θα προλάβουν να προκριθούν άλλα και ομάδες που έκαναν την πολυπόθητη ιστορική πρώτη νίκη στον θεσμό πχ Κάλεβ, Φέχερβαρ και τώρα απλά διασκεδάζουν την συμμετοχή τους στην διοργάνωση. Συνεπώς σήμερα πάμε πολύ προσεκτικά σε μία αγωνιστική όπου θα έχει παγίδες και ίσως χρειαστούμε ένα σλάλομ για να γλιτώσουμε.
Δεν ωφελεί να σας αναλύσω ένα- ένα τα παιχνίδια σε αυτή την αγωνιστική όπως έκανα ως τώρα. Είναι πολλά και τα περισσότερα εξ’ αυτών είναι προς αποφυγή, κοινώς no bet. Θα σας αναλύσω μόνο αυτά που πιστεύω πως αξίζει να πούμε δύο κουβέντες.

Στην Αθήνα ο Πανιώνιος υποδέχεται την Σπαρτάκ. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε θρίλερ και διπλό του Πανιωνίου. Κομβικό παιχνίδι για την πρόκριση που μάλλον την θέλουν αμφότερες οι ομάδες άλλα δεν «σκίζονται» κιόλας. Ο Πανιώνιος εξακολουθεί να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του. Η Σπαρτάκ φέτος όντας αποδυναμωμένη προσπαθεί με την άμυνα να ανταπεξέλθει στο διπλό ταμπλό της vtb και του eurocup. Προσωπικά περιμένω ένα παρόμοιο παιχνίδι με αυτό που είχε γίνει στην Μόσχα τότε (ήταν κατειλημμένο το γήπεδο στην Αγ. Πετρούπολη), νίκη Πανιωνίου δεν παίζω, προτιμώ το διπλό με χάντικαπ +5,5 διαδικτυακά έστω και +4,5 ΟΠΑΠ.

Η Μπάνβιτ εντός είναι πανίσχυρη. Κέρδισε και την Ουλκέρ εύκολα για την τουρκική λίγκα. Υποδέχεται την Ούνιξ και βαθμολογικά η Μπάνβιτ έχει μεγαλύτερο κίνητρο καθώς η Ούνιξ ρεαλιστικά έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση. Στο παιχνίδι στο Καζάν, η Ούνιξ είχε κερδίσει με τρίποντο στο μηδέν. Δεν πιστεύω πως θα κάνει το 2 στα 2 ειδικά τώρα που θέλει και η Μπάνβιτ την νίκη περισσότερο. Νίκη Μπάνβιτ 1,55 η επιλογή μου πάντα μαζεμένα.

Η Ρίγα συνέρχεται και κερδίζει την Κάλεβ που εκτός έδρας είναι άλλη ομάδα σε σχέση με τα παιχνίδια που δίνει στο Ταλίν. Λογικά μπορεί να καλύψει και το 10,5 η Ρίγα. Άλλωστε η Κάλεβ κέρδισε την Μπάνβιτ εντός και η παρθενική παρουσία στο Eurocup ήδη  κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Άσσος με -10,5.

Η Ιγκόκεα μετά τις αλλαγές είναι πολύ βελτιωμένη και μαχητική. Ίσως για την περιέργεια και μόνο εδώ λίγα στο +7.5 που έχει υπέρ της στο παιχνίδι με την Χάποελ.

Και το +9,5 της Νεπτούνας μπορεί να μπει σε ένα μπετ περιέργειας καθώς η Μπεσίκτας είναι ασταθέστατη και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για τέτοια χάντικαπ.

Στην Φινλανδία η Μπίσονς τα δίνει όλα με την Ραντνίσκι για την πρόκριση και με νίκη εδώ συνεχίζει να ελπίζει. Παίζουν πολύ καλύτερα εντός οι φινλανδοί και το χάντικαπ είναι σωστό και δίκαιο. Πάω με τον άσσο. Σε μία μπερδεμένη αγωνιστική πιστεύω είναι από τα ελάχιστα  καλά σημεία. Άσσος με +1,5 για Μπίσονς.

Το παράδοξο με την Γκραβελίν είναι πως στην Γαλλία παραπαίει άλλα στο Eurocup πετάει. Η Βόννη έκανε 2 αναμενόμενες ήττες με Μπάμπεργκ και Άλμπα άλλα πάντα είναι καλή ομάδα φέτος και μπορεί την νίκη σήμερα. Μόνο αγκάθι η εξαιρετικές εμφανίσεις της Γκραβελίν ως τώρα στον όμιλο. Νίκη Βόννη 1,55-1,60.

Η Σαραγόσα δείχνει να στρώνει και λογικά κερδίζει την Άλμπα εντός. Προσοχή όμως, όχι εύκολα καθώς και οι γερμανοί είναι σε φόρμα απλά σε ένα θριλεράκι αντίστοιχο με αυτό του Βερολίνου πιστεύω οι ισπανοί έστω και με 1π. παίρνουν την νίκη.

Και η Μπιλμπάο δύσκολα θα χάσει συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι πιστεύω. Χαμηλό το 1,36 πάντως,

Σημεία κόντρα στην λογική που έχουν όμως καλή τύχη για μένα είναι επίσης η Λε Μαν (+10,5) και η Άρτλαντ (+8,5)

ΣΥΝΟΨΗ



ΣΠΑΡΤΑΚ (+5,5)  ΜΟΝΟ

ΜΠΑΝΒΙΤ   ΝΙΚΗ  1,55

ΡΙΓΑ (- 10,5)  ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ (+9,5)  ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΙΓΚΟΚΕΑ (+7,5)  ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΜΠΙΣΟΝΣ (+1,5)

ΒΟΝΝΗ ΝΙΚΗ  1,55-1,60

ΜΠΙΛΜΠΑΟ  ΝΙΚΗ  1,36

ΑΡΤΛΑΝΤ (+8,5)

ΛΕ ΜΑΝ (+10,5)   ΜΟΝΟ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

720. (+1,5)  ΜΠΙΣΟΝΣ- ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ   1

726. ΟΣΤΑΝΔΗ- ΑΡΤΛΑΝΤ (+8,5)   2

742. (+2,5) ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ- ΚΟΥΜΠΑΝ  1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1

ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΣΑΣΣΑΡΙ   1  ΝΙΚΗ ΜΠΙΛΜΑΠΟ  1.36

ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ- ΚΟΥΜΠΑΝ  1  ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΛΕΙΤΟΥΒΟΣ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2

ΜΠΙΣΟΝΣ – ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ  1  ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΙΣΟΝΣ

ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΑΛΜΠΑ  1  ΝΙΚΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ

***ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΠΑΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου