Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ζημιάρηδες πολωνοί;;; (Μπάσκετ Δευτέρας)




Μέχρι και το σούρουπο της Κυριακής είχαμε το απόλυτο στις προτάσεις μας. Κάπου εκεί άρχισε ο Ερμής να είναι ανάδρομος. Παρόλα αυτά είχαμε 2 ταμεία. ΟΠΑΠ και τα δύο. Το Σάββατο με ΑΛΜΠΑ, ΡΟΜΑ και ΑΠΟΛΛΩΝ. Την Κυριακή με ΣΙΕΝΑ, ΑΛΜΠΑ και ΜΟΥΡΘΙΑ. Στο διαδίκτυο το Σάββατο πήραμε Ρόμα και Μάλαγα άλλα χάθηκε η Κλοστερνμπουργκ. Την Κυριακή πήραμε την Άλμπα άλλα χάθηκε η Ρεάλ. Σήμερα είναι μέρα χαλάρωσης περισσότερο μετά από ένα σαββατοκύριακο φουλ έντασης. Θα πάμε με μία δυάδα διαδικτύου μόνο την οποία πιστεύω αρκετά.

Πρώτη επιλογή είναι η Άνβιλ με +9,5 από το πρωτάθλημα της Πολωνίας. Η Τούροβ είναι ανώτερη όλων φέτος άλλα στην Πολωνία οι εκπλήξεις περισσεύουν και με το +9,5 είμαστε καλά πιστεύω. Είναι παιχνίδι για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος (2-2-1). Στο πρώτο παιχνίδι το Σάββατο η Τούροβ πάλι εντός κέρδισε με 11π.

Δεύτερη επιλογή είναι η νίκη της Καντού στο 1,60 περίπου. Η σειρά είναι 2-0 υπέρ της ανώτερης Σάσσαρι σε ένα best of 7 (2-2-1-1-1). Αμφότεροι οι δύο μονομάχοι ποντάρουν πολύ στην έδρα τους. Η Καντού δεν είναι η περσινή καλή Καντού άλλα είναι μαχητική εντός και πιστεύω μία νίκη σήμερα έστω και δύσκολα την κάνει. Το πάλεψε και το Σάββατο στην Σαρδηνία και έδειξε πως δύσκολα θα παραδοθεί αμαχητί στην σειρά. Δεν ξεχνάμε πως η Σάσσαρι εκτός του το είναι σαφώς περισσότερο ομάδα έδρας, στερείτε και καλού-γεμάτου  πάγκου οπότε ίσως μία μικρή κούραση των βασικών παρατηρηθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Κλειδί το τρίποντο για τους νησιώτες που αν κοπεί χάνουν και με -3,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΤΟΥΡΟΒ- ΑΝΒΙΛ   2  ΜΕ  9,5π. ΥΠΕΡ ΑΝΒΙΛ

ΚΑΝΤΟΥ- ΣΑΣΣΑΡΙ  1   ΝΙΚΗ ΚΑΝΤΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου