Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Τυρί ή ευκαιρία; (Αναλύσεις- Προτάσεις Τετάρτης)




Δεν τα κατάφερε χθες η Νέα Υόρκη και έχασε σχετικά εύκολα. Έτσι δεν πληρωθήκαμε παρόλο που η Σιένα έκανε έναν περίπατο με την Μιλάνο. Σήμερα το πρόγραμμα μοιάζει καλύτερο. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Πρώτη επιλογή είναι η Μπάμπεργκ. 2-1 υπέρ της Μπάμπεργκ η σειρά. Περιμένω εδώ και καιρό ένα καλό εκτός έδρας παιχνίδι από τους πρωταθλητές. Έχουν περάσει ήδη Μπάγερν και Ουλμ στα ημιτελικά (είναι ντροπή η Μπάμπεργκ να το πάει σε πέμπτο παιχνίδι) ενώ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς (πάλι στο Χάγκεν) η τοπική ομάδα κέρδισε  με 6π. Δεν νομίζω πως θα έχουμε επανάληψη του σκηνικού του δεύτερου ματς. Η Μπάμπεργκ αν παίξει την γνωστή της άμυνα περνά από το Χάγκεν σήμερα, «καθαρίζει» την σειρά και μπορεί και το -8,5.

Δεύτερη επιλογή είναι η Γκραβελίν. Εδώ ή θα φάμε μεγάλο τυρί ή πρόκειται για καλή ευκαιρία τόσο το -2,5 της Γκραβελίν στον ΟΠΑΠ όσο και το 1,55 περίπου της νίκης της Γκραβελίν στο διαδίκτυο. Η σειρά στην Γαλλία είναι best of 3 και στο πρώτο παιχνίδι η Ναντέρ έβγαλε διπλό στην παράταση! Επομένως η Γκραβελίν που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο και βασικός στόχος είναι ο τίτλος, με μία ήττα σήμερα μένει εκτός! Είμαι με την Γκραβελίν. Σωστό το χάντικαπ. Αν το έδινε 1,20 στην νίκη οπότε και ένα +8,5 περίπου στην Ναντέρ όλη η γη θα έπαιζε άσσο. Δεν περιμένω περίπατο της Γκραβελίν άλλα δεν περιμένω πως θα χάσει κιόλας. Διπλό στον ΟΠΑΠ και απλή νίκη στο διαδίκτυο (1,55 περίπου).

Τρίτη επιλογή είναι η Ρόμα. Η σειρά είναι best of 7 και το σκορ 2-1 υπέρ της Ρέτζιο. Μία Ρόμα που διασύρθηκε προχθές χάνοντας με 20π. Μία Ρόμα που είναι από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες του πρωταθλήματος. Η Ρέτζιο Εμίλια έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων για νεοφώτιστη ομάδα άλλα το +4,5 της Ρόμα είναι προκλητικό και το επιλέγω. Είμαι ζεστός.

Επίσης καλό σημείο είναι η νίκη της Οκλαχόμα με το Μέμφις. Ίσως και λίγο το +2,5 της Μπαρόνς στο παιχνίδι που θα κρίνει την 3η θέση στην λίγκα της Λετονίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


707. (+2,5) ΝΑΝΤΕΡ- ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ   2

708. (+8,5) ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   2

711. ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ- ΡΟΜΑ (+4,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΝΑΝΤΕΡ- ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ  2   ΝΙΚΗ ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ

ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ- ΡΟΜΑ  2  ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΡΟΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου