Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Αφιλόξενο Βαρέζε ή εξοχικό; (Ανάλυση- Σύνοψη- Προτάσεις)



Μετά το απαραίτητο χθεσινό ρεπό είμαστε πάλι στις επάλξεις με νέο κουπόνι στα χέρια μας και σπουδαία παιχνίδια παντού πλέον καθώς είμαστε στην τελική ευθεία. Να θυμίσω πως ήδη έχουμε μερικούς πρωταθλητές όπως η Κάλεβ Κράμο στην Εσθονία, η Ρίγα στην Λετονία, η Ζαλγκίρις στην Λιθουανία, η ΜΙΑ στην Γεωργία, η Λέϊντεν στην Ολλανδία, η Μπενφίκα στην Πορτογαλία, η Κρκα στην Σλοβενία, η Μπουντούσνοστ στο Μαυροβούνιο και η Νίλαν στην Φινλανδία. Επίσης θυμίζω ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο άλλα και σε διευρυμένες λίγκες είχαμε πρωταθλήτες τον Ολυμπιακό στην ευρωλίγκα, την Κούμπαν στο γιούροκαπ, την Κράσνιε Κρίλια στο γιουροτσάλεντζ, την Παρτίζαν στην αδριατική, την Βέντσπιλς στην βαλτική και την Γκαλίλ Γκιλμπόα την βαλκανική.

Σήμερα η μέρα αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας και παρόλο που έχει λίγες επιλογές προκύπτει και πρόταση ΟΠΑΠ η οποία μου αρέσει αρκετά. Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε.


Πρώτη επιλογή είναι η Ζαλγκίρις, Εδώ ισχύει ότι και στο δεύτερο παιχνίδι στο Κάουνας. Δεν υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας στις ομάδες. Ισοδύναμες είναι θα έλεγα και η Κούμπαν μάλιστα δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής πως έχει απόρθητη έδρα. Με ήττα η Ζαλγκίρις αποχαιρετά καθώς η σειρά είναι 2-1 υπέρ της Κούμπαν. Δεν ξέρω αν θα κερδίσουν οι λιθουανοί άλλα το +6,5 είναι καλό χάντικαπ. Άλλωστε και χθες προς το τέλος καλύφθηκε καθώς σε μεγάλο μέρος του αγώνα οι ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ. Διπλό.

Δεύτερη επιλογή είναι η Βαρέζε. Ήδη η Σιένα έκανε το πολυπόθητο break στην πρεμιέρα των ημιτελικών. Το βρίσκω εξαιρετικά φιλόδοξο να κάνει 2 σερί διπλά στο Βαρέζε από την στιγμή που μιλάμε για την καλύτερη ίσως έδρα του πρωταθλήματος φέτος. Καλή η νίκη της Βαρέζε στο 1,50. Στον ΟΠΑΠ άσσος με -3,5 αναγκαστικά!

Τρίτη επιλογή είναι η Ιντιάνα. Σκληρή ομάδα με αμυντικές αρετές και ομάδα συνόλου οι Πέϊσερς μπορούν βάσει και μομέντουμ (εφ’ όσον διασύρθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι εντός) να μείνουν κοντά στο σκορ και γιατί όχι να κερδίσουν και να ισοφαρίσουν την σειρά σε 2-2. Το Μαϊάμι έχει την τύχη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να έχει τον Τζεϊμς σε μεγάλα κέφια άλλα η φετινή Ιντιάνα πείθει και χρίζει σεβασμού. Άσσος με +2,5.


Εκτός κουπονιού καλή η νίκη της Τούροβ (1,55) απέναντι στην Ζιελόνα Γκόρα για τους τελικούς της Πολωνίας. 

Πιθανόν καθαρίζει το πρωτάθλημα και η Γενεύη. Στο δίφραγκο το διπλό είναι σούπερ απόδοση και την κρατάω. Όχι σε παρολί όμως. Μόνο του. Πρωτάθλημα Ελβετίας.


Στα υπόλοιπα, στην Ισπανία 3 παρόμοια χάντικαπ πάλι μεγάλα σχετικά για τα φαβορί και πάλι κάποιο-α δεν θα καλυφθούν άλλα ποιο θα είναι τώρα. Ας πούμε άσσο Κάχα με -7,5 και διπλό Σαραγόσα (+8,5) και no bet η Μπαρτσελόνα. Περιέργεια μόνο.


Πονηρά δοσμένη η Κίμκι. Απέχουμε σήμερα.

Απέχουμε και από το Εφές- Μπάνβιτ. Η Εφές είναι σωστός γρίφος και είναι τυχερή που απόφυγε την ήττα στο πρώτο παιχνίδι.

Λογικά κερδίζει η Ιγκόκεα στους τελικούς της Βοσνίας και η περιφέρεια του Λακτάσι σπάει  φέτος το μονοπώλειο της Σιρόκι  και πανηγυρίζει εύκολα ή δύσκολα το δεύτερο πρωτάθλημα της στα 16 χρόνια παρουσίας στην λίγκα της Βοσνίας.

Στην Ουγγαρία έχουμε πει παλαιότερα πως η έδρα είναι καταλυτικός παράγοντας άλλα αυτό το +3,5 της Σζολνόκι σήμερα μου έχει «καρφωθεί» και θα το βάλω λίγα για την περιέργεια μου.

Στην αγαπημένη Σερβία τέλος θέμα διάθεσης το -15,5 της Παρτίζαν απέναντι στην Βοϊβοντίνα.


ΣΥΝΟΨΗ


ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (+6,5)

ΒΑΡΕΖΕ  ΝΙΚΗ  1,50

ΣΑΡΑΓΟΣΑ (+8,5)  ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΚΑΧΑ (-7,5) ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΙΝΤΙΑΝΑ (+2,5)

ΤΟΥΡΟΒ  ΝΙΚΗ  1,55

ΓΕΝΕΥΗ  ΝΙΚΗ  2,00  

ΣΖΟΛΝΟΚΙ (+3,5)  ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


700. ΚΟΥΜΠΑΝ- ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (+6,5)    2

702. ΒΑΡΕΖΕ- ΣΙΕΝΑ (+3,5)    1

706. (+2,5)   ΙΝΤΙΑΝΑ- ΜΑΪΑΜΙ    1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΑΣΙΚΗ


ΚΟΥΜΠΑΝ- ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ  2  ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

ΤΟΥΡΟΒ- ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ    1   ΝΙΚΗ ΤΟΥΡΟΒ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ


ΙΝΤΙΑΝΑ- ΜΑΪΑΜΙ  1   ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΙΝΤΙΑΝΑ


ΒΑΡΕΖΕ- ΣΙΕΝΑ  1  ΝΙΚΗ ΒΑΡΕΖΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου