Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η μάχη της Κρήτης...




Πληρωμές με προϋποθέσεις είχαμε χθες. Συγκεκριμένα όσων η εταιρία που παίζουν δεν μετρά την παράταση στο τελικό αποτέλεσμα πληρώθηκαν την Σαλόν Σαονέ. Οι υπόλοιποι ατυχήσανε! Συγκεκριμένα η Σαλόν έχασε μεν άλλα στην παράταση με 12π. ενώ πήραμε πολύ εύκολα την Μπουντιβέλνικ και το εξτραδάκι της Τσεντεβίτα. Σήμερα η μέρα έχει αρκετά παιχνίδια άλλα συνάμα και πονηρά. Πρεμιέρα και στα πλέι οφ της Ισπανίας όπου κρατάμε μικρό  καλάθι τώρα στην αρχή.

Ξεκίνημα λοιπόν από το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης όπου ένα ή και δύο ακόμα εκ των Κάχα, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια θα σπάσει στα χάντικαπ άλλα το θέμα είναι ποιο; Η Μπιλμπάο είναι επικίνδυνη ομάδα και γενικά με την Μπαρτσελόνα κάνει καλά παιχνίδια άλλα σε μία σειρά best of 3 δεν ξέρω κατά πόσο η ξεκούραστη πλέον Μπαρτσελόνα θα μπορέσει να δυσκολευτεί. Με το μαχαίρι στο λαιμό προς διπλό με +8,5 για Μπιλμπάο εδώ πάντως περιμένοντας ένα καλό παιχνίδι από τους βάσκους που αν είναι σοβαροί έχουν τα φόντα. Η Κάχα στα 2 τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου έκανε πειράματα και έχασε. Η Γκραν είναι επίσης επικίνδυνη εκτός φέτος άλλα γρίφος το παιχνίδι με +9,5 για Γκραν Κανάρια. Βαλένθια και Σαραγόσα ποντάρουν πολύ στην έδρα. Η Σαραγόσα είναι η έκπληξη της χρονιάς με τρομερή χημεία και μαχητικότητα. Επίσης πάντως γρίφος το +8,5 εδώ. Εν ολίγοις λίγο Μπιλμπάο μόνο για την περιέργεια. Αύριο η Ρεάλ λίγο δύσκολο να ξαναχάσει εντός από την Ομπραντόϊρο οπότε άσσος με -12,5 άλλα όχι φανατικά καθώς όπως έχουμε δει στην Ισπανία για να μπεις στην 8αδα το αξίζεις και με το παραπάνω.

Στα εγχώρια και στο Ρέθυμνο με νίκη η τοπική ομάδα περνά στα ημιτελικά άλλα θα είναι πάλι τόσο κακός ο ΠΑΟΚ και τόσο εύστοχο το Ρέθυμνο από το τρίποντο; Το +4,5 του φιλοξενούμενου είναι προκλητικό και το κρατάω ζεστά. Στο Αλεξάνδρειο και συγκεκριμένα στην Σάλα Νίκος Γκάλης ο Άρης θα προσπαθήσει για την ισοφάριση. Ορθά το παιχνίδι δίνεται στα ίσια. Για μένα πάντως μόνο για live προσφέρεται η αναμέτρηση.

Στην Γαλλία η Ναντέρ είναι στον τελικό! Τα λόγια περιττεύουν. Νίκη Βιλερμπάν λόγω έδρας σε τέτοια χαμηλή απόδοση  δεν παίζω ποτέ. Συνεπώς no bet.

Εκτός κουπονιού, αφήνουμε την Βουλγαρία για να δούμε πως θα ξεκινήσουν οι τελικοί. Κρατάω την νίκη της Όμπερβαρτ (1,65) στους τελικούς της Αυστρίας. Μου μοιάζει δύσκολο να «σκουπιστεί» και μάλιστα εντός από την Βιέννη. Δεν είναι τόσο χαοτική η διαφορά ποιότητας. 

Στο Ισραήλ η Νετάνυα το γύρισε από 2-0 σε 2-2 με τα Ιεροσόλυμα άλλα η Χάποελ είναι έμπειρη ομάδα και το +2,5 που έχει παρουσιάζει αξία και θα το τιμήσω. Αποφεύγω την Εϊλάτ αν και άσσο βλέπω ακόμα και με -7.

Στην  Λετονία που ξεκίνησε με δύο διπλά στους τελικούς τα πράγματα είναι ελαφρώς «θολά» άλλα  μάλλον η Ρίγα κερδίζει σήμερα και με -8,5 άλλα είναι γενικά περίεργο το ζευγάρι.

Στην Τουρκία ορθά δίνεται +12,5 η Άνκαρα μετά το πάρτι που έστησε η Εφές στο προηγούμενο παιχνίδι άλλα και η Εφές δεν είναι και ότι πιο σταθερό υπάρχει στην γη ως ομάδα. Μπορεί όντως να κάνει περίπατο, μπορεί όμως να το πάει χιτσκοκικά και στο φινάλε. Να μείνει εκτός δεν το πιστεύω από την στιγμή που ήδη Μπεσίκτας και Ουλκέρ έχουν χαιρετίσει. Καλύτερο συνεπώς το live εδώ αγοράζοντας ένα χάντικαπ χαμηλότερο για να καλύψει η Εφές αν μας δοθεί η ευκαιρία.

Στην Ρουμανία σήμερα θα μάθουμε ποιος θα είναι ο τρίτος του πρωταθλήματος. Ντερμπάκι πλέον άλλα το +3,5 της Γκας Μετάν έχει μικρό προβάδισμα για μένα.

Στην Ολλανδία ο Άρης υποδέχεται την Λέϊντεν. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη καθώς η Λέϊντεν είναι ποιοτικότερη με καλή έδρα και ήδη με 3-0 μπροστά. Χρειάζεται μία νίκη ακόμα άλλα εκτιμώ πως θα την κάνει στο επόμενο παιχνίδι μέσα στο σπίτι της. Αν παρόλα αυτά έχουμε από σήμερα πρωταθλητή νομίζω θα προκύψει δύσκολα οπότε με +3,5 για Λέουβαρντεν είμαστε καλά πιστεύω. Σε μονό αποδεκτό πάντα η Ολλανδία όμως. Όχι σε παρολί.

Στο Βέλγιο τέλος εκρηκτικό ξεκίνημα με δύο διπλά για Άαλσταρ και Μονς στα ημιτελικά σε ένα best of 5. H Οστάνδη πάντως που τερμάτισε δίκαια πρώτη στον φετινό μαραθώνιο μπορεί να επαναφέρει την τάξη στο δικό της ζευγάρι και το +3,5 που έχει υπέρ της είναι προκλητικό. Είμαι υποχρεωμένος να το παίξω και ας χάσω στην τελική. Ακόμα και σαν ρόστερ η Οστάνδη είναι ελαφρώς ανώτερη της Άαλσταρ.

ΣΥΝΟΨΗ


ΜΠΙΛΜΠΑΟ (+8,5)  ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΡΕΑΛ (-12,5)

ΠΑΟΚ (+4,5)

ΟΜΠΕΡΒΑΡΤ   ΝΙΚΗ

ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (+2,5)

ΡΙΓΑ (-8,5) ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΛΙΓΑ

ΓΚΑΣ ΜΕΤΑΝ (+3,5) ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΛΕΟΥΒΑΡΝΤΕΝ (+3,5)

ΟΣΤΑΝΔΗ (+3,5)


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1  ΒΑΣΙΚΗ


ΡΕΘΥΜΝΟ- ΠΑΟΚ   2  ΜΕ   4,5π. ΥΠΕΡ ΠΑΟΚ

ΟΜΠΕΡΒΑΡΤ- ΒΙΕΝΝΗ   1   ΝΙΚΗ ΟΜΠΕΡΒΑΡΤ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  2   ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ


ΜΠΑΡΑΚ ΝΕΤΑΝΥΑ- ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ   2  ΜΕ  2,5π. ΥΠΕΡ ΧΑΠΟΕΛ

ΑΑΛΣΤΑΡ- ΟΣΤΑΝΔΗ   2   ΜΕ   3.5π. ΥΠΕΡ ΟΣΤΑΝΔΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου