Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Κρίνεται ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης (Αναλύσεις- Προτάσεις- Ειδικά)




Δεν ήταν καλή η μέρα χθες. Μόνο το Μαϊάμι διασώθηκε που έκανε περίπατο με το Σικάγο. Σήμερα εκτός από τα της Πέμπτης θα πούμε και αρκετά πράγματα για την Ευρωλίγκα ενώ θα δοθούν και τα ειδικά στοιχήματα για τους παίζοντες στον ΟΠΑΠ. Ας ξεκινήσουμε όμως από τα σημερινά.

Στην Αυστρία και τα δύο παιχνίδια είναι αμφίρροπα. Πιστεύω πως ένα περνά στον άσσο και ένα στο διπλό. Η Όμπερβαρτ ξεκίνησε με νίκη και στην συνέχεια έχασε 2 συνεχόμενα παιχνίδια από του Dukes στις λεπτομέρειες. Δεν έχουν καλύτερο υλικό οι γηπεδούχοι άλλα παίζουν με ψυχή στα ημιτελικά. Δεν ξεχνάμε άλλωστε πως παίζει ο πρωταθλητής του 2011 με τον πρωταθλητή του 2012.  Νίκη λοιπόν για Όμπερβαρτ. Στο άλλο παιχνίδι η Βιέννη με +2,5 νομίζω είναι η σωστή επιλογή μιας και όλα τα παιχνίδια της σειράς εώς τώρα ήταν ντερμπάκια και πιθανή εδώ μοιάζει και η παράταση. Συνεπώς περνά η Όμπερβαρτ και σπάει η Κάπφενμπεργκ στο διπλό με χάντικαπ.

Από τα υπόλοιπα σημερινά πάμε για την περιέργεια με το +2,5 της Πριενάϊ από την Λιθουανία. Με το +5,5 της Οραντέα από την Ρουμανία και την νίκη της Ντεν Μπος (1,35).
Από Ιταλία και Γερμανία που είναι και στο κουπόνι μας κρατάω μόνο το +6,5 της Ρέτζιο Εμίλια το οποίο ήταν και στην χθεσινή πρόταση ΟΠΑΠ. Πιθανή η νίκη της Σασσάρι άλλα λίγο χαμηλή η απόδοση και δεν αξίζει. Η Καντού ναι μεν δεν έπεισε στην κανονική περίοδο άλλα τώρα στα πλέι οφ πολλές ομάδες αναγεννώνται. 

Πάμε και στην ευρωλίγκα.

Στο Λονδίνο λαμβάνει χώρα το final 4 της ευρωλίγκα. ΤΣΣΚΑ, ΟΣΦΠ, ΡΕΑΛ και ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ μάχονται για την κούπα.

Η ΤΣΣΚΑ είναι η πιο πλήρης ομάδα με σπουδαίο προπονητή και μία πλειάδα αστεριών. Ο αμερικανός Γουϊμς άλλα και το σέρβικο δίδυμο Τεόντοσιτς- Κρστιτς χαρίζει πολύ σκορ ενώ ο Χριάπα είναι μία ξεχωριστή σπουδαία περίπτωση μόνος του. Πέρσι η ΤΣΣΚΑ στον τελικό με τον Ολυμπιακό αυτοκτόνησε κυριολεκτικά καθώς η ελληνική ομάδα της γύρισε παιχνίδι όντας πολύ πίσω στο σκορ και το έχασε στο τελευταίο δευτερόλεπτο σε μία ολιγωρία της στιγμής. Εκδίκηση; Δεν ξέρω. Δεν πιστεύω πάντως πως θα χάσει εκ νέου η ΤΣΣΚΑ οπότε ξεκινάμε με νίκη ΤΣΣΚΑ στο χαμηλό πάντως 1,30. Με χάντικαπ 6,5 δεν θα ήθελα να πολυμπλέξω είναι η αλήθεια άλλα με το μαχαίρι στο λαιμό αν θα θέλατε μία γνώμη είναι με τον άσσο. Η ΤΣΣΚΑ αν όντως βρει ρυθμό και πάρει μία διαφορά ασφαλείας φέτος δεν θα την χάσει καθώς ο παθών, μαθών. Στα ειδικά στοιχήματα τώρα. Θα κυνηγήσω το 2 ημίχρονο, 1 τελικό που πληρώνει 6,00. Επίσης επειδή πιστεύω πως ο Μεσίνα θα θελήσει να «χτυπήσει» στην ρακέτα τον Ολυμπιακό (εκεί που πονάει) επιλέγω πρώτο σκόρερ της αναμέτρησης τον Κρτσιτς. Κακά τα ψέματα ψηλό της ποιότητας του σέρβου δεν έχει ο Μπαρτζώκας. Αν είναι σε καλή ψυχολογία από την αρχή θα πάρει πολλές μπάλες κυρίως από τον Τεόντοσιτς σε μία συνεργασία που είναι αρκετή πετυχημένη και στην εθνική ομάδα.

Στο άλλο παιχνίδι όλα είναι ανοιχτά. Στο +2.5 διαδικτυακά πλέον η Μπαρτσελόνα άλλα και πάλι σε ένα τόσο κλασικό παιχνίδι δεν λες με βεβαιότητα πως η Ρεάλ μπορεί να κάνει περίπατο. Προ ημερών για την ισπανική λίγκα η Ρεάλ εντός έδρας κέρδισε σχετικά εύκολα την Μπαρτσελόνα άλλα σε ένα αδιάφορο ουσιαστικά παιχνίδι. Περιμένω έναν Ναβάρο να τα δίνει όλα. Στα μεγάλα ματς ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα είναι πάντα παρών. Δεν θα τον επέλεγα πάντως ως πρώτο σκόρερ στην αναμέτρηση, Γενικά μπορεί ο καθένας να κάνει σπουδαίο παιχνίδι. Στο τελευταίο μεταξύ τους π.χ. ξεχώρισε ο Ρέγιες που σε 17 λεπτά έβαλε 19 πόντους. Οπότε, δεδομένου πως οι προπονητές έχουν τα όπλα για να περιορίσουν τα ατού ή πάμε σε έναν παίχτη έκπληξη σε μεγάλη απόδοση ή δεν μπλέκουμε με το συγκεκριμένο στοίχημα. Ναβάρο στο 3,75 εγώ δεν παίζω. Σε τόσο οριακά παιχνίδι πάντα κυνηγώ τις ανατροπές εκατέρωθεν σε ισόποσο ποντάρισμα. Δηλαδή 1ημ/2τελ και 2ημ/1τελ. Οπότε με αυτά τα ειδικά είμαστε καλυμμένοι πιστεύω. Τουλάχιστον έχουμε αγοράσει καλή απόδοση και για μένα ο συνδυασμός τιμής και πιθανότητας είναι καλός.
Τι παίζουμε τώρα. Τριάδα ΟΠΑΠ δεν βγαίνει με 6 παιχνίδια όλα και όλα και δύσκολα παιχνίδια. Έγραψα και χθες καλό είναι και στον ΟΠΑΠ να δείτε σοβαρά το ενδεχόμενο δυάδων και μονών από δω και πέρα. Συνεπώς από ΟΠΑΠ μόνο Ρέτζιο Εμίλια (+6,5) και ΤΣΣΚΑ νίκη 1,33 είναι μία υποφερτή δυάδα διπλασιασμού.

Διαδικτυακά τώρα πάμε πάλι με την ίδια δυάδα απλά ως μονά αποδεκτά ή με δική σας χημεία σε δυάδες εγώ κρατάω ΟΡΑΝΤΕΑ (+5,5), ΠΡΙΕΝΑΪ (+2,5), ΟΜΠΕΡΒΑΡΤ  ΝΙΚΗ (1,75), ΒΙΕΝΝΗ (+2,5). ΣΑΣΣΑΡΙ νίκη είναι πιθανή άλλα χαμηλή για πρεμιέρα πλέι οφ.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΟΠΑΠ


ΤΣΣΚΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


052- 213     ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΚΡΣΤΙΤΣ   6,00

052-421       2/1     6,00


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΡΕΑΛ


053- 413      1 / 2     5,50

053-421      2/1     6,00


ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΟΠΑΠ/ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΟΙΝΗ


ΡΟΜΑ- ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ   2  ΜΕ  6.5π. ΥΠΕΡ ΡΕΤΖΙΟ

ΤΣΣΚΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1  ΝΙΚΗ ΤΣΣΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου