Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Μπάσκετ Τετάρτης



Συνεπέστατο το ραντεβού που έχει το εξτραδάκι με το ταμείο τον τελευταίο καιρό. Πλήρωσε και χθες σε μία μέρα που στο σύνολο της δεν ήταν και από τις καλύτερες. Συγκεκριμένα η Ιντιάνα κέρδισε το Μαϊάμι και δεν χρειάστηκε καν το χάντικαπ που είχε υπέρ της ενώ και η Βαρέζε κέρδισε την Σιένα σε ένα παιχνίδι που κακά τα ψέματα δεν έπρεπε να χάσει αν θέλει το πρωτάθλημα φέτος. 

Σήμερα η μέρα έχει αρκετά παιχνίδια. Μία βασική δυάδα όμως ξεχώρισα μόνο ή οποία παίζεται και στον ΟΠΑΠ. Θα πω μία γνώμη για όλα τα παιχνίδια άλλα γενικά η μέρα χρίζει προσοχής.

Στην VTB η Κούμπαν είναι ήδη στον τελικό μιας και «ξεφτίλισε» χθες εκ νέου την Ζαλγκίρις. Σήμερα η Κίμκι θα προσπαθήσει να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της. Με ήττα της Κίμκι σήμερα η ΤΣΣΚΑ πάει να βρει την Κούμπαν στους τελικούς. Χθες με σούπερ άμυνα η ΤΣΣΚΑ κέρδισε εύκολα. Εκτιμώ πως ξανά μόνο 47π. δεν βάζει η Κίμκι και επειδή είναι μαχητική ομάδα προτιμώ το +6,5 που έχει παρά τον άσσο με -6,5 για την ΤΣΣΚΑ. Νίκη ΤΣΣΚΑ δεν παίζω ποτέ. Ας ελπίσουμε η Κίμκι να θυμηθεί τον καλό της εαυτό και να μας χαρίσει ένα σούπερ ντέρμπι σήμερα αμφίρροπο ως το τέλος…

Δεύτερη επιλογή είναι η Καντού. Που χάνει ήδη 2-0 από την Ρόμα και με την δύναμη της έδρας (καθώς είναι ομάδα έδρας) πιστεύω εύκολα ή δύσκολα κερδίζει σήμερα την αναμέτρηση. Χαμηλό το 1,40 πάντως άλλα το βάζω για την δυάδα μου. Στον ΟΠΑΠ πάμε με Καντού (-4,5) και άσσο.

Στα υπόλοιπα τώρα. Πλέον ανοιχτή χωρίς συνοχή η σειρά των τελικών στην Βουλγαρία με την Λέφκσι να έχει κάνει το break άλλα η Ακαντέμικ μπορεί να επαναφέρει την τάξη σήμερα ή στο επόμενο παιχνίδι οπότε προς διπλό νίκη Ακαντέμικ είμαι σήμερα σε αποδόσεις του 2,00 άλλα σε μονό αποδεκτό γιατί υπάρχει και η ευκαιρία του επόμενου παιχνιδιού για τους μόνιμους πρωταθλητές.

Τελευταίος τελικός στην Αυστρία ανάμεσα σε Βιέννη και Όμπερβαρτ. Λογικά θα πέσουν κορμιά καθώς μιλάμε για δύο ομάδες που δίκαια έφτασαν ως εδώ και η δίψα για τον τίτλο θεωρείται δεδομένη. Προτιμώ το +4,5 της Όμπερβαρτ άλλα όχι φανατικά καθώς αν έχουμε την ρουλέτα των βολών στο τέλος μπορεί οριακά να χάσουμε για 1-2 πόντους.

Αφήνουμε Κροατία, Σερβία, Ισραήλ, Τσεχία και Πολωνία. Στην Ουκρανία πάμε με νίκη Αζόβμας στο 1,75 περίπου. Η σειρά είναι 3-2 υπέρ της Μπουντιβέλνικ. Οι ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες και αίσθηση μου είναι πως όλα θα κριθούν στο έβδομο παιχνίδι στο Κίεβο.

Από Ελλάδα δεν αξίζει κάτι. Στην Γερμανία μετά τα πρώτα παιχνίδια όπου είχαμε φουλ του διπλού δεν ξέρω τώρα αν αξίζει πάλι το +3,5 της καλής Ουλμ ή αν θα μιλήσει η πανίσχυρη έδρα της Όλντενμπουργκ. Συνεπώς το αφήνω ήσυχο.

Ήσυχη αφήνω και την Γαλλία όπου η ομάδα- έκπληξη που ακούει στο όνομα Ναντέρ είναι ικανή για όλα. Κάποιος θα πει «ως που θα το πάει» και θα έχει δίκαιο. Κάποιος άλλος θα πει «μεγάλο το +6,5 για μία τόσο ικανή ομάδα» και θα έχει επίσης δίκαιο. Επομένως no bet.


ΠΡΟΤΑΣΗ



ΤΣΣΚΑ- ΚΙΜΚΙ  2  ΜΕ 6,5π. ΥΠΕΡ ΚΙΜΚΙ

ΚΑΝΤΟΥ- ΡΟΜΑ  1  ΝΙΚΗ ΚΑΝΤΟΥ

ή ΚΑΝΤΟΥ (-4,5) για τους παίζοντες στον ΟΠΑΠ



Από τα υπόλοιπα


ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ ΝΙΚΗ 2,00 ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΑΖΟΒΜΑΣ  ΝΙΚΗ  1,75



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου