Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Αντέχει στο Κάουνας;



Πλήρωσε η πρόταση- εξτραδάκι χθες χωρίς καν να χρειαστούν τα χάντικαπ που είχαμε υπέρ μας. Συγκεκριμένα η Χάποελ Ιερουσαλήμ σχετικά εύκολα κέρδισε εκτός έδρας την Νετάνυα ενώ και η Οστάνδη πέρασε με νίκη από την έδρα της Άαλσταρ ισοφαρίζοντας την σειρά σε 1-1. Στην βασική πρόταση πήραμε πολύ εύκολα την νίκη της Όμπερβαρτ άλλα κολλήσαμε στον ΠΑΟΚ που διασύρθηκε στο Ρέθυμνο από την τοπική ομάδα.

Σήμερα η μέρα έχει παιχνίδια άλλα όχι και πολλές επιλογές. Πάμε να τα δούμε. Θα έχουμε και πρόταση ΟΠΑΠ διημέρου καθώς έχουμε την τιμή και την συγκίνηση να βλέπουμε στο κουπόνι μας και vtb league!!!

Πρώτη επιλογή είναι η Κούμπαν. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και πάει παντού απλά η Κουμπάν εκτός έδρας είναι πολύ καλή ομάδα και ιδιαιτέρως αποδοτική με καλές άμυνες. Στα θετικά πως στα 2 παιχνίδια των ομίλων στην vtb league κέρδισε εντός- εκτός η Ζαλγκίρις και τώρα βάσει στατιστικής η νίκη της στο 1,70 είναι ελαφρώς «τυράκι» ;;;

Δεύτερη επιλογή είναι η Ρεάλ. Είδαμε χθες πως οι μεγάλοι πλην Κάχα ξεκίνησαν με περίπατο. Λογικά περίπατο κάνει και η Ρεάλ που στην κανονική περίοδο έχασε εντός από την Ομπραντόϊρο πριν ένα μήνα περίπου και μάλλον δεν την ξαναπατά όντας υποψιασμένη και σοβαρή.

Τρίτη επιλογή είναι η Κίμκι από αύριο. Αναμετρώνται οι δύο καλύτερες ομάδες της Ρωσίας που πιθανόν να τις συναντήσουμε ξανά στους τελικούς της ρώσικης λίγκας. Η εδρά παίζει ρόλο, το πρεστίζ είναι μεγάλο και το +4,5 του ΟΠΑΠ το μεγαλύτερο της αγοράς καθώς βρίσκουμε την Κίμκι με +2,5 ιντερνετικά.

Στα υπόλοιπα. Αφήνουμε εκτός της Ελλάδα με τα κέφια των αιώνιων.

Αφήνουμε και το ΝΒΑ με την πεισματάρα Ιντιάνα να γίνεται απρόβλεπτη.

Έναρξη στα ημιτελικά της Ιταλίας και θέλει προσοχή η Ρόμα. Δεν παίζουμε νίκη Ρόμα άλλα ούτε και χάντικαπ Καντού. Περιμένουμε.

Ίσως κερδίσει η Λουγκάνο (1,80) άλλα σε μονό αποδεκτό όποιος ασχοληθεί. Η ανωτερότητα της Γενεύης είναι δεδομένη απλά με την έδρα η γηπεδούχος ομάδα μπορεί να κάνει το 2-1 με θριλεράκι πάντως.

Στο Βέλγιο τέλος πληρωθήκαμε χθες το υπέροχο διπλό της Οστάνδης. Λογικά (σε ένα παράλογο Βέλγιο!) και η καλή Σαρλερουά μπορεί να υπερασπιστεί το +3,5 που έχει. Μπορεί και νίκη άλλα με +3,5 είμαστε καλά πιστεύω.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

701. ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ- ΚΟΥΜΠΑΝ (+2,5)     2
713. ΡΕΑΛ- ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ (+12,5)     1
705. (+4,5) ΚΙΜΚΙ- ΤΣΣΚΑ      1

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΜΟΝΣ- ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ     2   ΜΕ   3.5π.    ΥΠΕΡ ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ- ΚΟΥΜΠΑΝ    2     ΜΕ   2.5π.     ΥΠΕΡ ΚΟΥΜΠΑΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου