Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Πόσο τρέλα θα μας πουλήσεις ακόμα;




Πληρώθηκαν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την κοινή πρόταση ΟΠΑΠ/ Ίντερνετ. Συγκεκριμένα η Καντού δεν χρειάστηκε καν το χάντικαπ που είχε υπέρ της καθώς κέρδισε μέσα στην Σαρδηνία. Το Μέμφις έπεσε ηρωϊκά στην παράταση άλλα το +5,5 που είχε δεν καλύφθηκε ποτέ. Στην πρόταση διπλασιασμού νικών που είχαμε το πως χάθηκε ο ΠΑΟΚ και η Όλντενμπουργκ να μην το σχολιάσω καλύτερα. Θα παρεκτραπώ. Στα επιπλέον είχαμε την μεγάλη δικαίωση για την Καρσίγιακα από την Τουρκία που «σκούπισε» την Ουλκέρ. Πήραμε και την Λουγκάνο από την Ελβετία στα χάντικαπ άλλα και τον Άρη.

Σήμερα λίγες η επιλογές και πάμε στην ουσία με μία πρόταση και αυτή διαδικτύου. Στον ΟΠΑΠ δεν αξίζει κάτι φανατικά (ίσως μια δυάδα που προκύπτει από την σύνοψη). Και διαδικτυακά πάμε μαζεμένα πάντως σήμερα. Προσεκτικά!

Τα εγχώρια τα προσπερνάμε με τους «αιώνιους» να παίζουν εντός και τα χάντικαπ να είναι θέμα διάθεσης.

Στην Γερμανία σπουδαίο παιχνίδι με την Μπάγερν να δείχνει ικανή για τίτλο φέτος άλλα και η Μπάμπεργκ εντός έδρας είναι πανίσχυρή. Νίκη Μπάμπεργκ στο 1,30 είναι χαμηλή για ένα τέτοιο ντέρμπι άλλα για την περιέργεια θα έβαζα λίγα στο -6,5 των γηπεδούχων. Όχι σε παρολί.

Στην Γαλλία τρελαίνει κόσμο η Ναντέρ άλλα πάλι 2-0 με θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο; Παραπάει πιστεύω και το +2,5 της Σαλόν είναι πονηρά δοσμένο για άσσο. Η Σαλόν που είναι η πρωταθλήτρια ομάδα και λογικά δεν θέλει να την πατήσει σαν την Γκραβελίν. Όπως είπα εντυπωσιάζει η Ναντέρ άλλα η Σαλόν είναι Σαλόν και αν είναι σοβαρή και προσέξει το τρίποντο της Ναντέρ το διπλό το βγάζει.

Στην Ιταλία έβδομο παιχνίδι μεταξύ Μιλάνο και Σιένα. Κάποιοι θα ήθελαν να είναι το ζευγάρι του τελικού αυτό άλλα μας προέκυψε νωρίς…  Σε μία σειρά που παρουσιάζει την συμμετρία του Σάσσαρι- Καντού. Τώρα όπως που έσπασε η Σάσσαρι δεν μπλέκω. Αγωνιστικά μπορεί η Μιλάνο να κερδίσει με 6+, μπορεί να κερδίσει ακόμα και στην παράταση ή στον πόντο, μπορεί και να χάσει ακόμα αν θυμηθεί τις παλιές καλές εποχές!!! Δεν ακουμπάω ειλικρινά. Μόνο live εδώ.

Αφήνουμε και τον ΛεΜπρόν στην ησυχία του σήμερα…

Στα εκτός κουπονιού περίεργο το +5,5 της Μόνς στα ημιτελικά με την Σαρλερουά. Best of 5 με πολύ έκπληξη από δω και πέρα στο Βέλγιο. Είδαμε και χθες το εμφατικό διπλό της Άαλσταρ στο «κλουβί» της Οστάνδης και σήμερα μάλλον περνά το χαμηλό 1,45 της Σαρλερουά άλλα δεν υπάρχει λόγος να πληρώσουμε για να μάθουμε.

Λογικά προς άσσο με -7,5 η Τσεντεβίτα που αν δεν έχουμε τίποτα «πονηρό» με την έδρα μπορεί και 10+ με την Ζαντάρ. Μία Ζαντάρ που την έχει 4-1 πάντως φέτος οπότε προσεκτικά και εδώ. Δεν θα χάνει πάντως μόνο η Τσεντεβίτα φέτος…

Στην Ουκρανία στους μεγάλους τελικούς Αζόβμας- Μπουντιβέλνικ 2-1 σε ένα χορταστικό best of 7 και το +3,5 της Μπουντιβέλνικ πλέον έχει αξία καθώς μιλάμε για ισοδύναμες ομάδες άλλα με την Μπουντιβέλνικ να ψάχνει το break για να πάρει την έδρα πίσω. Στην σειρά συμβαίνουν καλά σερί μέσα στο παιχνίδι οπότε το live εδώ προσφέρει ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Πρεμιέρα και στους τελικούς της Ουγγαρίας όπου η Φέχερβαρ υποδέχεται την  Σζολνόκι. Σχεδόν στα ίσια δίνεται η αναμέτρηση. Ελαφρύ φαβορί η έδρα και λογικό καθώς η Ουγγαρία είναι ένα πρωτάθλημα όπου η έδρα παίζει σπουδαίο ρόλο. Περιμένουμε πάντως στην πρεμιέρα. Μήπως κρύβει παγίδα!

Στην Σλοβακία τέλος, δείχνει να ξυπνάει ο γίγας που ακούει στο όνομα Ίντερ Μπρατισλάβας καθώς με διπλό ψυχολογίας μείωσε σε 2-1 την σειρά με την Κομάρνο και πλέον εντός έδρας θέλει ισοφάριση και μπορεί. Με +5,5 στον φιλοξενούμενο πάντως φοβάμαι να παίξω άσσο.

ΣΥΝΟΨΗ

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (-6,5) ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟ

ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ (+2,5)

ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ (-7,5) ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ (+3,5)   



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΝΑΝΤΕΡ- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ  2  ΜΕ  2,5π. ΥΠΕΡ ΣΑΛΟΝ

ΑΖΟΒΜΑΣ- ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ  2  ΜΕ  3,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ

** Η Σαλόν αναλόγως την εταιρία αν μετρά την παράταση ή όχι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου