Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Αγκαζέ με το live... (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακου)




Δύο στα πέντε χθες σε μία δύσκολη ημέρα. Γενικά θα το ξαναπώ. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος θα «σφίγγουν» τα «γάλατα» καθώς όλες οι ομάδες είναι καλές και κάθε αποτέλεσμα μπορεί να έρθει (έκπληξη ή μη). Πεντάδα ΟΠΑΠ σήμερα δεν κατάφερα να βγάλω. Για την ακρίβεια και η τριάδα που βγήκε περιέχει Γαλλία αναγκαστικά καθώς άλλες επιλογές καλύτερες δεν υπάρχουν. Θα πούμε πάντως μία γνώμη για σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα σήμερα. Σε Ελλάδα και Ισπανία έχουμε την τελευταία αγωνιστική. Στα υπόλοιπα είμαστε σε πλέι οφ εδώ και καιρό.

Ξεκινάμε από Ελλάδα όπου όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον αυριανό τελικό παραμονής ανάμεσα σε Περιστέρι και Ηλυσιακό. Κεκλεισμένων και χωρίς Χάϊνς το Περιστέρι θέλει νίκη με 4π. για να σωθεί. Ο Ηλυσιακός με νέο κόουτς άλλα και νέο πρόσωπο στο ρόστερ (Γουϊσε) βολεύεται και με ήττα εώς 3π. (πάντα μιλάμε για τριπλή ισοβαθμία και με την Ελευσίνα που έχει σωθεί). Το παιχνίδι πάει παντού. Ο Ηλυσιακός πάντως ως ρόστερ είναι πιο ικανός. Στα αρνητικά πως δεν θα έχει τον κόσμο το Περιστέρι μαζί του. Ήταν ένας παράγοντας καταλυτικός στην φετινή πορεία της ομάδας. Με +2.5 για Ηλυσιακό ελαφρώς προς διπλό είμαι άλλα θα περιμένω το live καλύτερα όπου εκτιμώ θα μας δοθούν καλές ευκαιρίες σε χάντικαπ εκατέρωθεν

Στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε μάχη για την έκτη θέση άλλα δεν θέλω να ασχοληθώ. Προκλητικές οι αποδόσεις στον Άρη άλλα και εν μέρει δίκαιες γιατί ο Κολοσσός δεν θα αδιαφορήσει. Γρίφος και η διάθεση του Πανιωνίου αν και ο Ίκαρος εντός έδρας είναι μαχητικός πολύ. Φιέστα ευρωλίγκας στο ΣΕΦ οπότε λίγο Απόλλων με +24,5 και νο μπετ το παιχνίδι στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Στην Ισπανία το value +8,5 της Μάλαγα έπεσε στο +5,5 στον ΟΠΑΠ άλλα και πάλι είναι από τα καλά χάντικαπ της αγοράς (+3,5 ιντερνετικά). Η Μάλαγα χάνει τις ισοβαθμίες με Ομπραντόϊρο και Γκραν ( είτε διπλή, είτε τριπλή) και εν ολίγοις αν κερδίζει η Ομπραντόϊρο εντός την Μπιλμπάο πρέπει για να μην μείνει εκτός πλέι οφ να πάει για καθαρό διπλό με την αδιάφορη Μπαρτσελόνα. Οι καταλανοί δεν πολυκαίγονται (με το ζόρι κέρδισαν την πεσμένη Χιπούσκοα εκτός έδρας) άλλα τώρα στο σπίτι είναι ερωτηματικό η διάθεση της ομάδας. Καλές οι σχέσεις των ομάδων με την Μπαρτσελόνα να παίρνει το καλοκαίρι τον ταλαντούχο Αμπρίνες και να στέλνει Βάσκεθ, Πέροβιτς στους ανδαλουσιανούς. Διπλό στον ΟΠΑΠ, διπλό και στο live αν ξεκινήσει καλά η Μπαρτσελόνα και έχουμε ένα χάντικαπ +7,5 και πάνω. Προσοχή στην Ομπραντόϊρο. Μπορεί να καίγεται άλλα η Μπιλμπάο είναι επικίνδυνη και καλή ομάδα και μπορεί το διπλό. Τα άλλα όλα νο μπετ.

Στην Ιταλία γρίφος τα σημερινά παιχνίδια άλλα αποφεύγουμε τους άσσους μήπως και έχουμε break καθώς δεν μπορεί να πηγαίνει τόσο στρωτά η σειρά των πλέι οφ. Άλλα αυτό είναι μία αίσθηση μόνο. 

Στην Γαλλία πιστεύω πως ένα χάντικαπ περνά και ένα σπάει στο διπλό. Επέλεξα την Λε Μαν στο διπλό καθώς είναι ένα καλό όνομα και το -17 του πρώτου αγώνα πιστεύω κάτι να δίδαξε. Θα δούμε στην πράξη,

Αλλοπρόσαλλο το Όλντενμπουργκ- Βόννη.

Στο ΝΒΑ όταν πρότεινα στο προηγούμενο παιχνίδι νίκη Νέας Υόρκης πίστευα πως η συγκεκριμένη σειρά θα πάει στα 7 παιχνίδια. Συνεχίζω να το πιστεύω απλα δεν ρισκάρω τόσο με ξερό διπλό. Το +5,5 των Νικς μου κάνει πάντως.

Εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ προσέχουμε το +7,5 της Κούμπαν σήμερα στην vtb league. Είναι πονηρό. Αφήνουμε Τουρκία στην ησυχία της. Είδαμε χθες τι έπαθε η Εφές. Γενικά και οι τούρκοι είναι απρόβλεπτοι πολλές φορές και δεν έχουν μπέσα. Πρέπει να υπάρχει καλό μομέντουμ για να τους παίξουμε.

Στην Πολωνία η Ζιελόνα Γκόρα περιμένει στον τελικό και η ανώτερη Τούροβ πιστεύω δεν ξαναχάνει στο Βλόκλαβεκ από την Άνβιλ. Στα ίσια το παιχνίδι λόγω έδρας άλλα η ποιοτική Τούροβ αν είναι σοβαρή περνάει.

Στην Βουλγαρία κατάφεραν Λέφσκι και Ακαντέμικ να κάνουν ντέρμπυ τα ημιτελικά. Δεν νομίζω πάντως να μείνουν εκτός τελικού εκτός και αν παίζει κάτι άλλο… Στοιχηματικά κρατάω την Λέφσκι στο -8,5. Πιστεύω μετά από 2 κολλητές ήττες καθαρίζει σήμερα από νωρίς με διαφορά ασφαλείας.

Προσοχή στον Άρη της Ολλανδίας που έχει καλή έδρα και η Λέϊντεν δεν θα περάσει εύκολο βράδυ. Οριακά για την περιέργεια με +2,5 στον άσσο.

Πονηρό και το χάντικαπ της Προστέτζοφ (+9,5) που δεν μπορώ να το ερμηνεύσω.. Απουσίες σοβαρές δεν βλέπω οπότε γιατί να έχουμε περίπατο της Οστράβα; Αμφότερες οι ομάδες είναι περισσότερο έδρας άλλα ένα +5,5 θα ήταν πιο σωστό πιστεύω. Συνεπώς διπλό εδώ.

Πρεμιέρα στους τελικούς της Ελβετίας με την Λουγκάνο να πάει για την έκπληξη άλλα είναι δύσκολα τα πράγματα φέτος.

Έχουμε και τους πρώτους πρωταθλητές. Μετά την Ζαλγκίρις στην Λιθουανία από χθες η Κάλεβ Κράμο είναι εκ νέου πρωταθλήτρια Εσθονίας, η Μπουντούσνοστ είναι πάλι πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου, η Νίλαν είναι η πρωταθλήτρια Φινλανδίας ενώ μάλλον και η Μπενφίκα (χωρίς Πόρτο φέτος) θα ξεμπερδεύει νωρίς με την Ακαντέμικα και θα σηκώσει την κούπα. Η σειρά των τελικών ξεκινά σήμερα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


735. ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ- ΛΕ ΜΑΝ (+5,5)    2

740. ΙΝΤΙΑΝΑ- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (+5,5)    2

744. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΜΑΛΑΓΑ (+5,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΑΝΒΙΛ- ΤΟΥΡΟΒ  2   ΝΙΚΗ ΤΟΥΡΟΒ (1,90)

ΛΕΦΣΚΙ- ΜΠΑΛΚΑΝ  1   ΜΕ  8,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΛΚΑΝ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΒΙΕΝΝΗ- ΟΜΠΕΡΒΑΡΤ   2  ΜΕ   6,5 π. ΥΠΕΡ ΟΜΠΕΡΒΑΡΤ   (ΑΥΣΤΡΙΑ)

ΡΙΓΑ- ΚΙΜΚΙ   1    ΜΕ  10,5π. ΥΠΕΡ ΡΙΓΑ       (VTB ΛΙΓΚΑ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου