Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Δεν είπε την τελευταία του λέξη (Αναλύσεις- Πρόταση Πέμπτης)




Το «τυρί» της Γκραβελίν μας έκατσε βαρύ στο στομάχι και ούτε μία κάσα σόδες δεν στάθηκαν ικανές να το χωνέψουν. Οι γάλλοι με το καλημέρα στα πλέι οφ τους έδειξαν το πιο σκληρό τους πρόσωπο στους παίχτες καθώς η πρώτη Γκραβελίν σκουπίστηκε από την όγδοη Ναντέρ!!! Κατά τα άλλα πήραμε την Ρόμα ( με σούπερ Λουϊτζι Ντάτομε) που την πίστευα πολύ άλλα και την Μπάμπεργκ.

Σήμερα μία δυάδα με το ζόρι βγαίνει και λογικό είναι καθώς Γαλλία εγώ δεν ακουμπάω, τα παιχνίδια στην Ισπανία είναι παντελώς αδιάφορα μιας και η Μπαρτσελόνα έχει την ισοβαθμία με την Βαλένθια και εύκολα ή δύσκολα σήμερα κερδίζει την Χιπούσκοα. Άλλα ακόμα και αν χάσει υπάρχει η τελευταία αγωνιστική να διορθώσει το λάθος.

Επομένως πάμε με μία δυάδα διαδικτυακά και επίσης με μία δυάδα στον ΟΠΑΠ άλλα πιο μαζεμένα καθώς εκεί δεν έχουμε απλές νίκες και με τα χάντικαπ σίγουρα ένα παιχνίδι (που το βλέπεις απλή νίκη) δυσκολεύει.

Πρώτη επιλογή είναι η Μιλάνο. Το παιχνίδι μοιάζει με το δεύτερο παιχνίδι στο Μιλάνο. Λίγο δύσκολο να διασυρθεί εκ νέου η ομάδα του Σκαριόλο και το +6,5 διαδικτυακά είναι καλό χάντικαπ.  Νίκη Σιένα στο αστείο 1,35 δεν παίζω. Στο προηγούμενο παιχνίδι που  κέρδισε η Σιένα εύκολα είχαμε άλλο μομέντουμ  και άξιζε και το παίξαμε και πληρωθήκαμε. Τώρα όχι.

Δεύτερη επιλογή είναι η νίκη της Νέας Υόρκης στο χαμηλό 1,50. Γενικά βλέπουμε πως και φέτος στο ΝΒΑ οι εκπλήξεις δίνουν και παίρνουν. Μας χαιρέτισε και η Οκλαχόμα που ήθελε μέχρι και τίτλο (!!!) άλλα ο Γουέστμπρουκ αποδείχτηκε κινητήριος μοχλός και αναντικατάστατος. Μαϊάμι με 4-1 και Μέμφις με 4-1 περιμένουν τους αντιπάλους τους στους τελικούς Ανατολής και Δύσης. Στο παιχνίδι που μας ενδιαφέρει πάω ξανά με την Νέα Υόρκη αν και με «πούλησε» στο προηγούμενο παιχνίδι της. Εκτιμώ πως το συγκεκριμένο ζευγάρι θα εξαντλήσει τα 7 παιχνίδια και δεν θα έχουμε φινάλε της σειράς από σήμερα.

Στον ΟΠΑΠ μόνο η Μιλάνο αξίζει (είναι και μονό) άλλα για όποιον θέλει να κάνει δυάδα βάζει και την Νέα Υόρκη (-5,5)


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΣΙΕΝΑ- ΜΙΛΑΝΟ (+6,5)    2
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ- ΙΝΤΙΑΝΑ   1   ΝΙΚΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου