Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Θα αλώσει και την Σμύρνη; (Μπάσκετ Πέμπτης)




Εξαιρετική η χθεσινή μέρα όπου δεν χάθηκε σημείο. Εννοείται πως είχαμε τα ταμεία μας. Συγκεκριμένα στην βασική πρόταση πήραμε την Κίμκι και την Καντού. Προτάθηκαν 2 επιπλέον σημεία. Η Ακαντέμικ και η Αζόβμας. Πλήρωσαν και αυτά. 

Σήμερα η μέρα δεν είναι τόσο υποσχόμενη όσο η χθεσινή βάσει προγράμματος άλλα όπως έχουμε πει αρκετές φορές, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πληρωθείς.


Στον ΟΠΑΠ δεν αξίζει κάτι. Οπότε θα πάμε μόνο διαδικτυακά. Άλλα ας τα πάρουμε όλα αναλυτικά.

Στην Γερμανία η Μπάμπεργκ είναι πανίσχυρη εντός άλλα η Μπάγερν φέτος αποφασισμένη μέχρι και για τίτλο και το παιχνίδι μοιάζει αρκετά με το χθεσινό της Όλντενμπουργκ με την Ουλμ. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να κοντράρω την πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ σήμερα ή όχι. Ίσως με το μαχαίρι στο λαιμό τελικά να αξίζει λίγο περισσότερο το +5,5 της Μπάγερν από τον άσσο.

Στην Ιταλία η καλή Βαρέζε μπορεί μέχρι και καθαρό διπλό άλλα η Σιένα εντός έδρας είναι σοβαρή στα πλέι οφ και την υπολογίζω αρκετά. Είναι οι μόνιμοι πρωταθλητές άλλωστε και έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν τον γρήγορο ρυθμό, το τρίποντο και τον ενθουσιασμό της ιστορικής Βαρέζε. No bet καλύτερα.

Η Ρεάλ με -13,5 θέλει σκέψη. Στα ημιτελικά έχουμε πλέον best of 5 οπότε ίσως και συντήρηση; Η Σαραγόσα πάντως δικαιότατα βρίσκεται στα ημιτελικά. Είναι η έκπληξη της χρονιάς, έχει συνοχή και τρομερή χημεία. Ικανή για όλα. Καλύτερα να απέχουμε από το πρώτο αυτό παιχνίδί.

Απόχη και από το ΝΒΑ. Η Ιντιάνα είναι μαχητική και το αποδεικνύει συνέχεια άλλα το χάντικαπ είναι πονηρά δοσμένο σήμερα.

Αφήνουμε την Βουλγαρία, την Σερβία και την Ρουμανία.

Στο Ισραήλ με +7,5 για Χάποελ ίσως για την περιέργεια πάμε προς τον άσσο και ας είναι άνιση η σύγκριση με την Μακάμπι.

Τέλος στην Τουρκία η Καρσίγιακα στην Σμύρνη υποδέχεται την Γαλατασαράϊ. Σούπερ ματς με έντονη αντιπαλότητα των οπαδών πλέον. Στα αγωνιστικά η Καρσίγιακα φέτος έχει μία πολύ δυνατή έδρα και πάντα υπολογίσιμή και ικανή εντός για όλα. Ήδη χάνει 2-0 από την Γαλατά. Δύσκολο να «σκουπιστεί» για μένα σήμερα παρόλο που η Γαλατασαράϊ φέτος είναι η πιο στρωμένη και σοβαρή ομάδα όλου του πρωταθλήματος, Καλό το +4,5 της γηπεδούχου Καρσίγιακα. Είναι και το μοναδικό που κρατάω από σήμερα.

Το κάνω δυάδα με το +6,5 της Τούροβ. Πολωνία- τελικοί αυριανό παιχνίδι.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ    1  ΜΕ   4,5π. ΥΠΕΡ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ

ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ- ΤΟΥΡΟΒ   2  ΜΕ   6,5π. ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΟΒ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου