Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Κούμπαν χρωστάς! (Ανάλυση- Προτάσεις Σαββάτου)



Μας «κουβάδιασε» δίκαια η Κούμπαν χθες. Μόνο η Ρεάλ διασώθηκε. Πάμε γρήγορα στα σημερινά όμως καθώς ο χρόνος είναι περιορισμένος μιας και έχουμε τζάμπολ σε κάποια παιχνίδια νωρίς.

Πρώτη επιλογή είναι η Κούμπαν. Που χθες διασύρθηκε στο Κάουνας και σήμερα έχουμε το δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Είναι τέτοια η φιλοσοφία και το πρόγραμμα στην vtb λίγκα που θεωρώ πως λίγο δύσκολα θα διασυρθεί εκ νέου η Κούμπαν. Άλλωστε μιλάμε για τα ημιτελικά και η Κούμπαν δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Τουναντίον. Πολύ καλή ομάδα, κάτοχος του Eurocup φέτος με αρκετά καλό υλικό. Εγώ βλέπω μέχρι και καθαρή νίκη για Κούμπαν άλλα θα υποστηρίξω μόνο το χάντικαπ για περισσότερη ασφάλεια. Ακόμα και αν κερδίσει η Ζαλγκίρις θα είναι δύσκολα πιστεύω. Γύρω στο 5,5 περιμένω το χάντικαπ στον ΟΠΑΠ και με αυτό πάω.

Δεύτερη επιλογή είναι η Όλντενμπουργκ. Δύσκολη αναμέτρηση όπου δίκαια είναι φαβορί η Ουλμ. Να πω την αλήθεια αν είχα περισσότερες επιλογές στην διάθεση μου ίσως και να μην ήταν σε πρόταση το σημείο. Έχω να διαλέξω από 6 παιχνίδια μία τριάδα. Ας ελπίσουμε η Ολντενμπουργκ να θυμηθεί τον καλό της εαυτό και να είναι άκρως μαχητική σήμερα.

Τρίτη επιλογή είναι το Μέμφις. Που λογικά κερδίζει σήμερα το Σαν Αντόνιο εντός έδρας και κάνει το 2-1. Απλή νίκη που την πιστεύω πολύ δεν έχουμε στον ΟΠΑΠ. Πάμε αναγκαστικά με άσσο και -4,5.

Στο διαδίκτυο κρατάω νίκη Ακαντέμικ από την Βουλγαρία στο 1,30. Νίκη Οστάνδη στο Βέλγιο στο 1,37 περίπου. Βιέννη με +4,5 από τους τελικούς της Αυστρίας και είμαστε μια χαρά. Μετά από αρκετό καιρό δεν σας δίνω κάτι από Κυριακή γιατί στην φάση που είμαστε τώρα ίσως είναι καλύτερα να πηγαίνουμε μέρα- μέρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


706. ΟΥΛΜ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ (+6,5)    2

707. ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ- ΚΟΥΜΠΑΝ (+6,5)    2

711. ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ- ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ (+4,5)   1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   ΒΑΣΙΚΗ


ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ- ΚΟΥΜΠΑΝ  2   ΜΕ  5,5π. ΥΠΕΡ ΚΟΥΜΠΑΝ

ΜΕΜΦΙΣ- ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ  1   ΝΙΚΗ ΜΕΜΦΙΣ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ


ΟΜΠΕΡΒΑΡΤ- ΒΙΕΝΝΗ  2   ΜΕ   4,5π. ΥΠΕΡ ΒΙΕΝΝΗΣ

ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ- ΛΕΦΣΚΙ  1  ΝΙΚΗ ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου