Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Συνεχίζουμε το Eurotrip...




Πλήρωσε η ιντερνετική μοναδική μας πρόταση από Αυστρία καθώς η Κλοστερνμπουργκ έστω και δύσκολα κέρδισε την Όμπερβαρτ ενώ η Κάπφενμπεργκ εύκολα μας έδωσε ένα ξεκούραστο διπλό. Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο και σήμερα καθώς  ΟΠΑΠικά δεν έχουμε ενδιαφέρον με το ΝΒΑ. Και τα δύο παιχνίδια πάνε παντού και τα χάντικαπ είναι ορθά δοσμένα έτσι. Συνεπώς πάμε για ακόμα μία γύρα ανά την Ευρώπη.

Στην vtb λίγκα πάμε με το +3,5 της Ντόνετσκ που φιλοξενεί την Κούμπαν. Οι ρώσοι είναι ανώτεροι ομάδα, του χρόνου ως κάτοχοι του Eurocup θα είναι στην Ευρωλίγκα και εν ολίγοις ο βασικός και κύριος στόχος της ομάδας έχει επιτευχθεί. Έτσι κι αλλιώς η vtb λίγκα άλλα και η ρώσικη κλειστή λίγκα παρουσίας κυρίως  ΤΣΣΚΑ, Κίμκι και Ζαλγκίρις έπειτα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για όνειρα τίτλου. Η Ντόνετσκ ήταν απογοήτευση φέτος. Στο Eurocup παρά το καλό ρόστερ αποκλείστηκε από νωρίς ενώ και στην ουκρανική λίγκα η Αζόβμας την «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες. Έχει μείνει μόνο η vtb ως στόχος για την ομάδα και τουλάχιστον στο μοναδικό αυτό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της (ακολουθούν 2 στην Ρωσία σε μία σειρά best of 3) πιστεύω οι ουκρανοί πως θα παλέψουν ως το τέλος. Δεν αποκλείω και καθαρή τους νίκη (2,45).

Στους τελικούς της Λιθουανίας ίσως η Λιέτουβος μετά την ήττα με κάτω τα χέρια στο πρώτο παιχνίδι δυσκολέψει τώρα με τον κόσμο στο πλευρό της τους πρωταθλητές οπότε το +5,5 έχει μία αξία.

Στην Τσεχία η Οστράβα με νίκη «καθαρίζει» την πρόκριση και ήδη έχει 2 εύκολες νίκες σερί στην σειρά μετά το κάζο της πρεμιέρας. Μία Οστράβα που μας πλήρωσε σε παλαιότερη πρόταση πάλι στο ίδιο ζευγάρι. Τώρα όμως το +3,5 της Κολίν είναι πονηρό και λίγο δύσκολο πάλι να κάνει πάρτι εκτός έδρας η Οστράβα οπότε για την περιέργεια πάμε με τον άσσο.

Στην Πολωνία η Ασσέκο όντας αποδυναμωμένη πλέον δεν θυμίζει τον μέχρι πέρσι δυνάστη του πρωταθλήματος  άλλα δεν παύει να είναι η Ασσέκο και το +8,5 είναι μεγάλο χάντικαπ ακόμα και αν δεν πείθει η φετινή ομάδα. Θα πληρώσω για να μάθω αν τα «κουρέλια τραγουδάνε ακόμα».

Στην Εσθονία περιμένει στον τελικό η Κάλεβ Κράμο μάλλον την Τάρτου Ροκ που είναι ανώτερη της Τάρβας άλλα όπως είπα χθες για το +14,5 της Ράπλα πως είναι πονηρό και δεν καλύφθηκε το ίδιο ισχύει και για το σημερινό της Ρακβέρε το +15,5. Το αφήνουμε ήσυχο καλύτερα.

Στην Ουκρανία ίσως έχουμε τυράκι ολκής στο 1,40 νίκης της Αζόβμας επί της Φέρρο. Όταν κάνεις δύο διπλά με σχετική άνεση στο σπίτι της Φέρρο ενώ πιο πριν έχεις καθαρίσει συνοπτικά την Ντόνετσκ που πέρσι σου πήρε το πρωτάθλημα με sweep δεν μπορείς να πληρώνεις 1,40 εντός έδρας . Είναι ψηλό. Ρισκάρω στο +5,5 της Φέρρο. Πιστεύω δεν θα καλυφθεί.

Στην Ρουμανία τέλος χθες είχαμε δύο εύκολους άσσους. Σήμερα απίθανο να συμβεί το ίδιο. Κατά σειρά προτίμησης πάντως πρώτα μου αρέσει το διπλό της Γκας Μετάν και έπειτα αυτό της Πλοϊέστι. Αποδόσεις δεν έχω πάντως μέχρι στιγμής. 

Συνοψίζω


ΝΤΟΝΕΤΣΚ (+3,5)

ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ (+5,5) ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΚΟΛΙΝ (+3,5)  ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΑΣΣΕΚΟ ΠΡΟΚΟΜ (+8,5)

ΦΕΡΡΟ (+5,5)

ΓΚΑΣ ΜΕΤΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΔΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΝΤΟΝΕΤΣΚ- ΚΟΥΜΠΑΝ  1  ΜΕ  3,5π. ΥΠΕΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

ΑΖΟΒΜΑΣ- ΦΕΡΡΟ  2   ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΦΕΡΡΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 


ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ- ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ   1  ΜΕ  5,5π. ΥΠΕΡ ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ

ΑΝΒΙΛ- ΑΣΣΕΚΟ  2  ΜΕ  8,5π. ΥΠΕΡ ΑΣΣΕΚΟ

** Μονό αποδεκτό ΓΚΑΣ ΜΕΤΑΝ ΝΙΚΗ για τους τολμηρούς και ΧΑΝΤΙΚΑΠ για τους συντηρητικούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου