Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Θα ξυπνήσει ή παραδόθηκε αμαχητί; (Μπάσκετ Παρασκευής)


Πέρασε χθες η Καρσίγιακα. Το μοναδικό σημείο που κράτησα από την χθεσινή μέρα. Περιμένουμε την Τούροβ σήμερα για να κλείσει η δυάδα μας. Εκτός όμως από την Τούροβ η μέρα σήμερα έχει παιχνίδια με ενδιαφέρον οπότε και μία τριάδα ΟΠΑΠ βγαίνει για να παίξουμε.

Ξεκινάμε από την Ελλάδα όπου το μυαλό όλων είναι στα παιχνίδια που έρχονται. Οι «αιώνιοι» σκέφτονται τους τελικούς και οι υπόλοιποι την μάχη της τρίτης θέσης. Δεν κρατάω κάτι. Πάλι θέμα διάθεσης είναι οι διαφορές.

Στην Ισπανία, τα Γκραν φέτος μετρούν 2 στα 2 με την Μπαρτσελόνα και εντυπωσιάζουν άλλα δύσκολα περνάνε πάλι με διπλό από την Βαρκελώνη. Η γηπεδούχος μάλιστα όντας υποψιασμένη και χωρίς Ευρώπη πλέον πιστεύω μπαίνει με το δεξί στην σειρά των ημιτελικών ενώ εκτιμώ πως θα κοιτάξει να παγιώσει μία διαφορά ασφαλείας 10π. για να μην έχει καρδιοχτύπια στο τέλος. Συνεπώς άσσος στον ΟΠΑΠ και περιμένουμε.

Στην Ιταλία αφήνουμε το παιχνίδι ήσυχο το σημερινό της Καντού με την Ρόμα. Κρατάω μόνο το +7,5 της Βαρέζε από αύριο.

Στην Γαλλία το Στρασβούργο κάνει επιβλητικές νίκες άλλα πάλι τόσο χάλια θα είναι η Ναντέρ; Ξεφούσκωσε απότομα; Δεν νομίζω. Η Γαλλία προσφέρεται πάντα για κόντρα των φαβορί και εφ’ όσον στο πρώτο παιχνίδι είχαμε περίπατο της γηπεδούχου τώρα είναι καλό το μομέντουμ για το +8,5 της Ναντέρ.

Πονηρό το Μπάνβιτ- Εφές. Οριακά προς Εφές με +1,5 είμαι. Η Μπάνβιτ είναι μία πολύ καλή ομάδα, ειδικά εντός, άλλα δεν μπορώ να έχω αουτσάϊντερ Εφές και να μην το βάλω έστω λίγα για την περιέργεια.

Στην vtb ο νικητής σήμερα πάει τελικό να συναντήσει την Κούμπαν. Η ΤΣΣΚΑ αν αποκλειστεί θα μιλάει για μία κακή χρονιά. Η Κίμκι και με την έδρα σαφέστατα μπορεί να κερδίσει καθώς είναι πλήρης ομάδα και αρκετά πεισματάρα. Το παιχνίδι αξίζει μόνο για live. Αν γίνουν εκατέρωθεν μικρά σερί μέσα στον αγώνα αγοράζουμε τα ανεβασμένα χάντικαπ ή τις νίκες πάνω από 2,50 και τελειώνουμε κερδισμένοι όπως και να έχει. Θριλεράκι περιμένω. Καλή και η παράταση.

Στα υπόλοιπα. Για την περιέργεια βάζω λίγα στο +6,5 της Μέγκα Βιζούρα στο παιχνίδι με τον Ερ. Αστέρα. Αφήνω την Ουγγαρία σήμερα. Λογικά κερδίζει η Γενεύη την Λουγκάνο και σηκώνει την κούπα άλλα δεν μπλέκω με -7,5 στον τελικό των τελικών. Προβάδισμα δίκαιο και η Μπουντιβέλνικ απέναντι στην Αζόβμας στον τελευταίο τελικό της Ουκρανίας άλλα 1,40 στην Ουκρανία είναι αστεία απόδοση και ας βγει. Τέλος στην Βουλγαρία, μας δικαίωσε η Ακαντεμικ προχθές. Σήμερα το παιχνίδι ορθά δίνεται στα ίσια. Με το μαχαίρι στο λαιμό προτιμούμε την Λέφσκι που παίζει με την πλάτη στον τοίχο πλέον


ΣΥΝΟΨΗ

ΝΑΝΤΕΡ (+8,5)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (-10,5)
ΤΟΥΡΟΒ (+6,5)
ΕΦΕΣ (+1,5)
ΛΕΦΣΚΙ   ΝΙΚΗ  1,90  ΠΕΡΕΙΡΓΕΙΑ
ΜΕΓΚΑ ΒΙΖΟΥΡΑ (+6,5)  ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ
ΚΙΜΚΙ- ΤΣΣΚΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ LIVE
BAΡEZE (+7,5)   ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

702. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΝΑΝΤΕΡ (+8,5)    2
705. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (+10,5)   1
708. ΣΙΕΝΑ- ΒΑΡΕΖΕ    2  (ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΧΑΝΤΙΚΑΠ +7,5)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΝΑΝΤΕΡ   2  ΜΕ  8,5π. ΥΠΕΡ ΝΑΝΤΕΡ
ΣΙΕΝΑ- ΒΑΡΕΖΕ   2  ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΒΑΡΕΖΕ

ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ

ΜΠΑΝΒΙΤ- ΕΦΕΣ   2   ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΕΦΕΣ

ΜΕΓΚΑ ΒΙΖΟΥΡΑ- ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ   1  ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΜΕΓΚΑ ΒΙΖΟΥΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου