Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Σηκώνουμε μανίκια. Ξεκινά η πανδαισία!




Το διπλό ταμείο της Τετάρτης ήταν αναγκαίο και έγινε! Τρίερ, Ουλκέρ και Όλιβερ μας δικαίωσαν και μας χρυσοπλήρωσαν. Από σήμερα και επίσημα πλέον αφήνουμε τα κουπόνια διαίτης και πάμε στα ωραία, βαρβάτα κουπόνια σαββατοκύριακου με τις πολλές επιλογές όπου μας βοηθά να κάνουμε και καλύτερο παιχνίδι. Σήμερα θα έχουμε στο άρθρο προτάσεις Σαββάτου και Κυριακής άλλα και μία τετράδα νικών για τους «τοκογλύφους» που διπλασιάζει το ποντάρισμα.

Πρώτη επιλογή στον ΟΠΑΠ η Άρτλαντ. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι άλλα η μεν Άρτλαντ φέτος δείχνει αρκετά σοβαρή και ικανή εντός, η δε Μπάμπεργκ δεν είναι η Μπάμπεργκ που είχαμε συνηθίσει και σε καλές έδρας ζορίζεται ή χάνει πλέον (βλ. Μπάγερν)!! Με το χάντικαπ της Άρτλαντ +5,5 ΟΠΑΠ ή +6,5 διαδικτυακά είμαστε καλά πιστεύω.

Δεύτερη επιλογή είναι η Όλιβερ Μπάσκετς. Που ψάχνει εναγωνίως την πρώτη της νίκη καθώς ξεκίνησε με στόχο τα πλέι οφ άλλα προβληματίζει με 3 σερί ήττες. Η γηπεδούχος Φρανκφούρτη είναι όνομα άλλα επίσης μία μέτρια ομάδα, απλά προέρχεται από νίκη επί της επίσης κακής Μπραβερχάβεν οπότε και αναπνέει λίγο καλύτερα. Σωστό το χάντικαπ λόγω έδρας. Είμαι με το διπλό. Περιμένω θριλεράκι και νίκη Φρανκφούρτης είναι προς αποφυγή. Πάμε με Όλιβερ Μπάσκετς με +3,5 ΟΠΑΠ ή +4,5 διαδικτυακά.

Τρίτη επιλογή είναι η Ελευσίνα. Ο Πανιώνιος έχει καλύτερο ρόστερ άλλα τώρα στο ξεκίνημα δεν μου πολυάρεσε. Δείχνει ασύνδετος μερικές φορές και εκτός έδρας λογικά η ανετοιμότητα του θα είναι πιο εμφανής. Η Ελευσίνα στηρίζεται καθαρά στην έδρα της και φέτος για να σωθεί απλά. Πιστεύω εντός πως εκτός από τα παιχνίδια με τους «αιώνιους» όλα τα άλλα θα τα παλέψει και ότι βγει. Παίζει με πάθος εντός και δεδομένου της πρεμιέρας που πάντα κρύβει εκπλήξεις είμαι με το +5,5 της Ελευσίνας.

Τέταρτη επιλογή είναι η Μάλαγα. Η οποία μετά τα περσινά «ρεζιλίκια» πήρε καλούς παίχτες και επιτέλους καλό προπονητή και γνώστη της ισπανικής λίγκα. Τον Πλάθα. Η Εστουντιάντες είναι ιστορική ομάδα και συμπάθεια μου άλλα αποδυναμώθηκε αισθητά φέτος ενώ τα εκτός έδρας παιχνίδια ουδέποτε ήταν το δυνατό της σημείο. Πιστεύω η Μάλαγα κερδίζει εύκολα οπότε άσσος με -9,5.

Πέμπτη επιλογή είναι η Μανρέσα. Η οποία σώθηκε ελέω… οικονομικών! Μία Μανρέσα που έκανε καλές κινήσεις και λογικά δεν θα έχει τα περσινά χάλια που κατάντησε περίγελος. Το σημείο είναι για μένα το καλύτερο του διημέρου. Η Μπανταλόνα είναι ομάδα έδρας, επίσης ιστορική όπως η Εστουντιάντες άλλα και αυτή παρουσιάζεται αποδυναμωμένη και στην ουσία επενδύει στους νεαρούς της τα τελευταία χρόνια όπου και έχει δώσει αρκετά ταλέντα στο ισπανικό μπάσκετ. Την Τετάρτη στην Χιρόνα είχαμε για την λίγκα Καταλάνα Μανρέσα- Μπανταλόνα 78-82. Δεν νομίζω να ντουμπλάρει η Μπανταλόνα σε κολλητό ματς όταν μάλιστα μιλάμε πλέον και για επίσημο πρωταθλήματος. Άσσος νίκη Μανρέσα 1,90. Στον ΟΠΑΠ με +0,5 υπέρ μας.

Έκτη και τελευταία επιλογή είναι η Μπολόνια. Που έχει καλό χορηγό πλέον και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Και αξίζει η Μπολόνια να μην έχει οικονομικά βαρίδια γιατί είναι ένα τεράστιο μπασκετικό μέγεθος όχι μόνο για τα ιταλικά δεδομένα. Αντιμετωπίζει στην καλή της έδρα την Σάσσαρι όπου πέρσι έκανε μία εξαιρετική χρονιά, θα έχει πολύ δυνατή έδρα και φέτος  άλλα αύριο στην Μπολόνια αν δεν χάσει από την Βίρτους άντε το πολύ πολύ να την κερδίσει στο καλάθι.  Αυτό πιστεύω. Κρατάω συνεπώς το +3,5 της Μπολόνια άλλα πάμε μαζεμένα στην ιταλική πρεμιέρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


702. (+5,5) ΑΡΤΛΑΝΤ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   1

737. (+3,5) ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΣΑΣΣΑΡΙ    1

725. (+5,5) ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ     1

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


718. ΜΑΛΑΓΑ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ (+9,5)   1

719. (+0,5) ΜΑΝΡΕΣΑ- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ    1

720. ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ- ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ (+3,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1   ΒΑΣΙΚΗ  ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ


ΑΠΟΛΛΩΝ Π. – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ   1  ΝΙΚΗ ΑΠΟΛΛΩΝ 

ΜΑΝΡΕΣΑ- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ  1   ΝΙΚΗ ΜΑΝΡΕΣΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ- ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ  2   ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΟΛΙΒΕΡ

ΜΑΛΑΓΑ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ   1  ΜΕ  8,5π. ΥΠΕΡ ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ


ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΝΙΚΩΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ


ΑΠΟΛΛΩΝ- ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ   1  ΝΙΚΗ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΜΑΛΑΓΑ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ  1  ΝΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑ

ΠΑΟΚ- ΚΟΛΟΣΣΟΣ   1  ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ

ΑΒΕΛΙΝΟ- ΠΕΖΑΡΟ   1  ΝΙΚΗ ΑΒΕΛΙΝΟ



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου