Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Το πρώτο ντέρμπι !!!




Δύο ταμεία κάναμε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Θα μπορούσαμε αν δεν είχαμε την «μαγεία» της Όλιβερ να ήταν τέσσερα βέβαια άλλα με τα θα και τα αν δεν γράφεται ιστορία. Αναλυτικά πάντως πληρωθήκαμε την πρόταση ΟΠΑΠ  Σαββάτου με Άρτλαντ, Μπολόνια και Ελευσίνα. Πληρωθήκαμε και την βασική ιντερνετική μας πρόταση με Απόλλωνα και Μανρέσα. Η Μανρέσα ήταν το σημείο του διημέρου κάτι στο οποίο επέμεινα και φώναζα. Καλοφάγωτα λοιπόν αν και έτσι όπως εξελισσόταν το διήμερο στην ουσία πήραμε το ελάχιστο δυνατό.

Σήμερα έχει το μεγάλο ντέρμπι και με αυτό θα ασχοληθούμε.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά με -2 λόγω τιμωρίας και χωρίς κόσμο. Στην ουσία αν χάσει σημέρα τερματίζει δεύτερος στην κανονική περίοδο δηλαδή πάει στους τελικούς την άνοιξη με μειονέκτημα έδρας. Νίκη 1,57 Ολυμπιακού δεν παίζω που να κερδίσει με 40 πόντους διαφορά. Δηλαδή και πέρσι που είχε το πλεονέκτημα έδρας τι έγινε; Σκουπίστηκε ωραιότατα με ένα 3-0 και το ευχαριστήθηκε. Εν ολίγοις θέλω να πω πως είναι πολύ νωρίς να «τραγουδάμε» ή να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε σούπερ κίνητρο για δύο ομάδες με πλάνο μακρόπνοο τους τελικούς τον Μάϊο του 2014. Μέχρι τότε μπορεί να έχει ενισχυθεί ο Ολυμπιακός με παιχταράδες που δεν γνωρίζουμε τώρα και να προβάλει και με μειονέκτημα έδρας πρώτο φαβορί.

Χάντικαπ Παναθηναϊκού +3.5 ή +2,5 διαδικτυακά που έπεσε επίσης δεν παίζω. Γιατί φορτώνεται το χάντικαπ; Επειδή είναι κεκλεισμένων; Επειδή ο Παναθηναϊκός κράτησε πολύ περισσότερο τον κορμό του; Να παίξουμε λίγα στο χάντικαπ του Παναθηναϊκού το καταλαβαίνω. Φόρτωμα όχι. Καλύτερο το Live που θα έχει ευκαιρίες εκατέρωθεν. Και νίκη του Ολυμπιακού μάλλον θα βρείτε παραπάνω από 1,57 κάποια στιγμή και λογικά χάντικαπ Παναθηναϊκού παραπάνω από +3,5 θα βρείτε κάποια στιγμή. Εκτός αν ένας από τους δύο κάνει το τέλειο παιχνίδι, αν και για πρεμιέρα και με Ευρωλίγκα να έρχεται νομίζω θα έχουμε αυξομειώσεις στο σκορ.

Σύνολο πόντων επίσης δεν ακουμπάω. Πάντα το κλισέ εδώ είναι πως θα μιλήσουν οι άμυνες. Με ανέτοιμες τις ομάδες εγώ θα έβαζα ελάχιστα στο under μόνο και μόνο για την νευρικότητα του παιχνιδιού. Όχι όμως σοβαρό ποντάρισμα.

Τι παίζουμε τώρα.

Κυνηγάω την ανατροπή 2ημίχρονο- 1 τελικό και 1 ημίχρονο- 2 τελικό. Βάζω όχι ισόποσα άλλα 10 μονάδες στην πρώτη και 8 στην δεύτερη που πληρώνει παραπάνω και αντισταθμίζω την κατάσταση. Μία να περάσει είμαστε κερδισμένοι κατά πολύ. Φυσικά πάντα ένα φαν μπετ στην παράταση. Τέλος δοκιμάζω την τύχη μου με Λάσμε στο head to head με τον Ντάνστον. Τίποτε άλλο. Απουσίες- παρουσίες έτσι κι αλλιώς θα τις ξέρετε καλύτερα από μένα. Όλα τα αθλητικά δημοσιογραφικά σάιτ σήμερα με αυτό ασχολούνται.

Συνεπώς

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ     1   ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ 2 ΤΕΛΙΚΟ

ΟΣΦΠ- ΠΑΟ     2   ΗΜΙΧΡΟΝΟ/   1  ΤΕΛΙΚΟ

ΟΣΦΠ- ΠΑΟ    ΠΑΡΑΤΑΣΗ

(+0,5) ΝΤΑΝΣΤΟΝ- ΛΑΣΜΕ  --- ΛΑΣΜΕ        HEAD TO HEAD ΟΠΑΠ


**Εννοείται πως βάζουμε λίγα και περιμένουμε το LIVE!!! 



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου