Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Μετρημένα κουκιά αλλά καλά!





Έστω και με την ψυχή στο στόμα πληρωθήκαμε χθες την Λιέτουβος Ρίτας σε ένα παιχνίδι με δύο πρόσωπα πάντως. Στην αρχή είχαμε μία Οστάνδη να κάνει ένα μίνι πάρτι και να αποκτά μία καλή διαφορά. Μετά έσφιξε η άμυνα της Λιέτουβος, τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες το streetball των βέλγων και το τελικό 75-66 δικαίωσε απόλυτα την επιλογή μας. Το είπα άλλωστε και ραδιοφωνικά. Κλειδί είναι η άμυνα. Άμυνα που δεν έπαιξαν Κίμκι και Μπάνβιτ και την «πάτησαν».


Σήμερα έχουμε κύπελλο Ελλάδας, Σούπερ καπ Ισπανίας άλλα και Γαλλία. Δύσκολο το πρόγραμμα αν αναλογιστεί κανείς πως η Γαλλία είναι αλλοπρόσαλλη και με το καλημέρα είδαμε χθες το πάρτι της Λε Μαν στο Παρίσι όπου δεν ακουμπήσαμε φυσικά και ορθά.

Πρώτη επιλογή είναι ο Απόλλων Πάτρας. Νοκ άουτ αναμέτρηση για το κύπελλο με τον νικητή να φιλοξενεί στην έδρα του τον Ολυμπιακό. Συνεπώς οικονομικό κίνητρο μιας και τα εισιτήρια λογικά θα εξαντληθούν ειδικά αν το παιχνίδι γίνει στην Πάτρα όπου είναι μπασκετούπολη. Στα αγωνιστικά ο Ηλυσιακός απέκλεισε τον Ίκαρο άλλα σε ένα run n gun παιχνίδι χωρίς άμυνες. Ο Απόλλωνας με καλή άμυνα και συντήρηση απέκλεισε το Ψυχικό στην Αθήνα. Σαν ομάδα ο Απόλλωνας μου αρέσει περισσότερο και πιστεύω έχει τα «φόντα» να φύγει με διπλό από τα Ηλύσια. Σωστό το χάντικαπ δοσμένο με +1,5 για Ηλυσιακό. Αν πάντως παίξει καλή άμυνα ο Απόλλωνας κερδίζει με 6-7 πόντους χωρίς να αγχώνεται. Διπλό στον ΟΠΑΠ επομένως και νίκη Απόλλωνα διαδικτυακά.

Δεύτερη επιλογή είναι το Στρασβούργο. Το οποίο έχει ενισχυθεί και με τον Ντιότ από την Παρί, ένας παίχτης που κάνει την διαφορά και παρέα με τον Αζινκά λογικά συνθέτουν ένα καλό δίδυμο. Η πρωταθλήτρια Ναντέρ πήρε πρόσφατα των Γκλαντίρ που είναι σκόρερ περισσότερο επειδή θα της χρειαστεί στην ευρωλίγκα για να μην διασύρετε. Δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε για πρωταθλήτρια και δεν μπορούσε και καλύτερα όμως γιατί τα «κυβικά» της ομάδας είναι ως εδώ. Πέρσι πήρε τον τίτλο κερδίζοντας στον τελικό το Στρασβούργο (που ήθελε λυσσασμένα τον τίτλο) στην έκπληξη του αιώνα καθώς η Ναντέρ ξεκίνησε από την 8η θέση των πλέι οφ και ούτε φανέλα διαθέτει, ούτε ακριβό μπάτζετ, ούτε καλά καλά την σχετική εμπειρία καθώς μόλις πριν 2 χρόνια ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά. 

Εν ολίγοις το ανώτερο Στρασβούργο κερδίζει. Πιστεύω καλύπτει και το -6,5 σε ένα παιχνίδι μίνι εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό.

Τρίτη επιλογή είναι η Τρίερ από αύριο. Γενικά η Κυριακή έχει σπουδαία παιχνίδια να κάτσεις να τα δεις όπως τα ντέρμπι Άρτλαντ- Άλμπα και Μπάγερν- Μπάμπεργκ άλλα στοιχηματικά δεν αξίζουν και πολύ καθώς είναι αναμετρήσεις όπου πάνε παντού στην κυριολεξία. Κράτησα μόνο την Τρίερ στο +7,5 διαδικτυακά ή με όσο βγει και ο ΟΠΑΠ (έστω και με +6.5) γιατί η ήττα της πρεμιέρας εντός από την Ράστα ήταν εκτός προγράμματος σίγουρα άλλα και η Μπραουνσβάϊγκ παίζει δεύτερο συνεχόμενο εντός και ήδη με την νίκη στην πρεμιέρα επί της Ουλμ υπάρχει περισσότερη χαρά από όσο θα έπρεπε. Πονηρό το χάντικαπ εν ολίγοις που βάσει εικόνας πρεμιέρας δεν πολύ στέκει και με έβαλε από χθες ήδη σε σκέψεις… Συνεπώς Τρίερ με +7,5 διαδικτυακά ή διπλό ΟΠΑΠ με όποιο χάντικαπ δώσει (μέχρι αυτή την ώρα δεν έχω χάντικαπ για ΟΠΑΠ)


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


705. (+1,5) ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ     2

710. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΝΑΝΤΕΡ (+6,5)    1

717. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ- ΤΡΙΕΡ (+8,5)   2



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ 2  ΝΙΚΗ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΝΑΝΤΕΡ    1   ΝΙΚΗ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ   1,30-1,35


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ- ΤΡΙΕΡ  2   ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΤΡΙΕΡ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ- ΚΗΦΙΣΙΑ  1   ΝΙΚΗ ΚΟΛΟΣΣΟΣ    1,30


****  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΒΑΖΕΤΕ ΔΥΑΔΑ ΤΡΙΕΡ (+7,5) ΚΑΙ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ  ΝΙΚΗ.



***ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ. 


ΡΕΑΛ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  2  ΜΕ  3,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου