Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Μπες με το δεξί!




Επιστρέφουμε στην δράση μετά από το απαραίτητο ρεπό της Δευτέρας. Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν ήταν και από τα καλύτερα μας άλλα κυρίως πρέπει να «ξορκιστεί» η ατυχία να χάνονται σημεία κυριολεκτικά στο όριο. Σιγά, σιγά μπαίνουμε σε γεμάτο πρόγραμμα  αφού από το σαββατοκύριακο θα έχουμε και Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα. Στοιχηματικά πάντως συνεχίζουμε να παίζουμε συντηρητικά μέχρι να έχουμε σοβαρό δείγμα γραφής από όλες τις ομάδες που μας απασχολούν.

Σήμερα έχουμε κύπελλο Ελλάδας, Γαλλία και σούπερ καπ Ιταλίας. Εκτός ΟΠΑΠ Αδριατική λίγκα και vtb λίγκα.

Με κύπελλο δεν θα ασχοληθώ σοβαρά. Η ουσία είναι πως οι ομάδες είναι σχετικά έτοιμες απλά δεν ξέρω τις διαθέσεις του Παναθηναϊκού για το -12,5. Εκτός ο Ούκιτς. Υπολογίσιμος εντός ο ΑΓΟΡ.

Το σούπερ καπ της Ιταλίας γίνεται στην Σιένα οπότε η γηπεδούχος έχει ένα προβάδισμα και ορθά δίνεται το χάντικαπ στην τιμή που δίνεται. Βέβαια η Σιένα έχει αλλάξει κατά τα 9/12 ενώ νέος θα είναι και ο προπονητής. Συνήθως σε τέτοιες σαρωτικές αλλαγές χρειάζεται χρόνος για να δέσει η ομάδα οπότε η Βαρέζε που είναι σχετικά έτοιμη μιας και είχε προκριματικά ευρωλίγκας πριν λίγες μέρες λογικά μπορεί να μείνει κοντά στο σκορ και να μην καλυφθεί εν τέλει αυτό το +7,5 που έχει υπέρ της.

Στην Γαλλία η Νανσί ντεμπουτάρει, σίγουρα θέλει να ξεχάσει την περσινή τραγική χρονιά και φυσικά είναι όνομα στην Γαλλία με θεωρητικά καλή έδρα. Μία Νανσί που πέρσι ξεκίνησε για τετράδα και βρέθηκε από νωρίς να βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας σε μία σεζόν που πήγε στράφι από τον πρώτο γύρο κιόλας. Στον αντίποδα η Ναντέρ έκανε το «μπαμ» ξανά με το Στρασβούργο και μας «κουβάδιασε» άλλα θεωρώ λίγο δύσκολο να βγάλει εκ νέου διπλό σήμερα (δεύτερο κολλητό). Συνεπώς νίκη Νανσί στο 1,45-1.50 και Νανσί με -3,5 πλέον στον ΟΠΑΠ καθώς το αρχικό -1,5 έγινε καπνός μιας και ήταν λάθος άλλα αυτή την φορά το πήραν γρήγορα μυρωδιά πριν προλάβουμε να σηκώσουμε άρθρο.

Το Βιλερμπάν – Στρασβούργο πάει παντού. Από τις καλύτερες έδρες το Αστρομπάλ, να ρεφάρει την ήττα από την Ναντέρ θέλει το Στρασβούργο οπότε ή λίγο +2.5 Στρασβούργο ή τίποτα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


702. ΣΙΕΝΑ- ΒΑΡΕΖΕ (+7,5)   2

707. ΟΛΙΒΕΡ- ΟΥΛΜ (+0,5)   1

706. (+1,5) ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ   2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΝΑΝΣΙ- ΝΑΝΤΕΡ   1  ΝΙΚΗ ΝΑΝΣΙ  1,45-1,50

ΤΡΙΕΡ- ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ   1  ΝΙΚΗ ΤΡΙΕΡ   1,50-1,55



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου