Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Πρεμιέρα στο Eurocup




Άνοστη σούπα ο χθεσινός τελικός με πολύ αστοχία και «γυναικείο» σκορ! Είπαμε ανέτοιμες οι ομάδες και υπήρχε μία σχετική κατανόηση άλλα όχι και έτσι. Τραγικός και εκτός κλίματος ο Λάσμε όπου μας στέρησε την ευκαιρία να πληρωθούμε παρόλο που ο αντίπαλος του σημείωσε μόλις 3π. !!! Δύο δίποντα θέλαμε και αντ’ αυτού ο γκαμπονέζος έφτιαχνε γρήγορα φάουλ και έπαιξε ελάχιστα σε σχέση με τι το έχουμε συνηθίσει από αυτόν. 

Από σήμερα αποκτούν ενδιαφέρον και τα μεσοβδόμαδα μας. Πρεμιέρα σε Eurocup και Ευρωλίγκα πλέον και κλασικά θα σας πω εκ νέου πάμε συντηρητικά στο ξεκίνημα των διοργανώσεων. Να πάρουμε μια γεύση πρώτα. Ξέρω υπάρχει ενθουσιασμός. Το βλέπω και από μένα. Άλλα στο στοίχημα πρέπει να υπάρχει σύνεση πάνω από όλα και σωστή διαχείριση μιας και παίζουμε καθημερινά. Όταν υπάρχει πολύ καλό σημείο θα αναφέρεται έτσι κι αλλιώς όπως συνέβη με την Μανρέσα.

Ως Τρίτη η μέρα προσφέρει στοιχηματικά ελάχιστες συγκινήσεις πάντως. Πάμε με μία δυάδα μόνο και αυτή συγκρατημένα καθώς τα παιχνίδια γενικά είναι γρίφος όλης της μέρα στο Eurocup. Με την Ρεάλ στην Ισπανία ή το γαλλικό παιχνίδια καλό είναι να μην μπλέξουμε.

Πρώτη επιλογή λοιπόν η Παρί με +7,5 διαδικτυακά. Η Βαλένθια είναι σοβαρή ισπανική ομάδα όπου πάλεψε στα ίσια το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα εκτός την Κυριακή και αναμφισβήτητα ένα από τα φαβορί για την κούπα του Eurocup. Πολύ καλή και πλήρης ομάδα με τον Περάσοβιτς να κάνει καλή δουλειά από πέρσι και να συνεχίζει και φέτος. Η Παρί έχει ένα 0 στα 2 στην Γαλλία και απογοητεύει. Έχει καλή έδρα πάντως και το σημερινό παιχνίδι με έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο ίσως δώσει έξτρα κίνητρο στους παίχτες να ξεκινήσουν παράλληλα και στην Γαλλία τις πιο ουσιαστικές εμφανίσεις. Θέμα ποιότητας δεν τίθεται ανάμεσα στις δύο ομάδες άλλα κάτι το δεδομένο της Βελένθια πως σε αυτό τον όμιλο δύσκολα δεν θα προκριθεί, κάτι η ανάγκη της Παρί να αποφύγει μία ακόμα ήττα, κάτι το πονηρό 6,5 που δίνει ο ΟΠΑΠ στην Παρί, με οδηγούν τελικά στον άσσο άλλα όπως προείπα πάμε μαζεμένα.

Δεύτερη επιλογή είναι η Άλμπα. Γερμανικός εμφύλιος με την Βόννη να έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά φέτος και να παίζει πολύ καλά. Καλή έδρα, η Μπάγερν ίδρωσε να κερδίσει και έκτοτε ένα 3 στα 3. Η Άλμπα έχει παίξει 2 παιχνίδια λιγότερα στο πρωτάθλημα και το Σάββατο έκανε επίδειξη δύναμης εντός με την Λουντβιγκσμπουγκ. Είναι το όνομα άλλα σε καλές έδρας όπως συνέβη και με την Άρτλαντ έχει πρόβλημα. Crush test συνεπώς κυρίως για την Άλμπα και εν’ όψει Μπουντεσλίγκα. Προτιμώ πάντως την νίκη των φιλοξενούμενων στο 1,75 για δύο λόγους. Προτεραιότητα της Βόννης είναι το πρωτάθλημα πιστεύω, καθώς δεν έχει πάγκο για διπλό ταμπλό. Η Άλμπα είναι παραδοσιακός «θαμώνας» της Ευρώπης και η εμπειρία όσο να πεις παίζει ρόλο έδω άσχετα αν μιλάμε για «εμφύλιο» και οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά. Νίκη Άλμπα στο 1,75 επίσης μαζεμένα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΒΟΝΝΗ- ΑΛΜΠΑ    2   ΝΙΚΗ ΑΛΜΠΑ

ΠΑΡΙ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ   1  ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΠΑΡΙ




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου