Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Κομβικές μάχες στο Eurocup




Μια χαρά κύλησε η χθεσινή μέρα καθώς 3 από τα 4 σημεία που είχαμε στην σύνοψη πέρασαν. Συγκεκριμένα η Μπάνβιτ στο χάντικαπ της (θα κέρδιζε κιόλας άλλα έχασε με απίστευτο τρίποντο στην εκπνοή!), η Όλντενμπουργκ πέρασε αέρας από το Σαονέ και μας δικαίωσε και στην ραδιοφωνική μας ανάλυση άλλα και στο 8/10 ως υψηλότερο σημείο, η Νανσί έστω και δύσκολα επίσης κατέβαλε την αντίσταση της Ορτέζ. Χάθηκε μόνο η Μονς. Μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε όπως θα θέλατε τα χθεσινά σημεία. Αν επιλέξατε μόνο αυτό με την υψηλότερη βαθμολογία ορθώς το επιλέξατε.

Σήμερα είναι το κυρίως μενού του Eurocup. Η βασική πρόταση ΟΠΑΠ είναι διαθέσιμη ήδη από το χθεσινό άρθρο. Οπότε πάμε με μία ακόμα ΟΠΑΠ και μία δυάδα διαδικτύου μιας και υπάρχουν επιλογές.

Πρώτη επιλογή είναι η Σαραγόσα. Οι ισπανοί έπεσαν θύμα έκπληξης στο πρωτάθλημα εντός με την Τενερίφη και λογικά σήμερα θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί. Η Άλμπα επαγγελματικά πέρασε και από την Βουρτζμπουργκ. Στην πρεμιέρα του Eurocup αμφότερες οι ομάδες έκαναν εύκολες νίκες με Βόννη η Άλμπα και με Μονς η Σαραγόσα. Στον όμιλο που είναι λογικά προκρίνονται στο last 32 εύκολα ή δύσκολα. Οπότε στο σημερινό παιχνίδι έχουμε από την μία την καλή έδρα της Άλμπα. Από την άλλη την ποιότητα μιας ισπανικής καλής ομάδας όπως είναι η Σαραγόσα. Νίκη Άλμπα δεν παίζω. Θριλεράκι περιμένω και με +4,5 πιστεύω είμαστε καλά.

Δεύτερη επιλογή είναι η Γαλατάσαράϊ. Στο κατάμεστο Αμπντί Ιπεχτσί έχουμε μεγάλη μάχη. Σε εξαιρετική κατάσταση οι δύο ομάδες. Η Γαλατά κέρδισε τα δύο ντέρμπι στην Τουρκία και έκανε μεγάλο διπλό στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα στην Τοσκάνη με την Σιένα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον «αιώνιο» και έκανε σούπερ ανατροπή με την Μάλαγα στην πρεμιέρα επίσης της Ευρωλίγκα. Είμαι με την έδρα και πιστεύω πως στο ζευγάρι αυτό θα μοιραστούν οι νίκες επικρατώντας οι γηπεδούχοι.

Στο διαδίκτυο πάμε με Κάλεβ (+7,5) και Ραντνίσκι 1,20 απλή νίκη για κλείσίμο δυάδας ή Φέχερβαρ με +3,5 για όποιον θέλει  περίπου 3,50!

Συνεπώς


Από χθες 


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΒΑΣΙΚΗ


707. (+6,5) ΚΑΛΕΒ ΤΑΛΙΝ- ΡΙΓΑ    1

711. ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ- ΜΠΙΣΟΝΣ (+8,5)   1

714. (+3,5) ΑΛΜΠΑ ΦΕΧΕΡΒΑΡ- ΠΑΟΚ    1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  2


717. ΑΛΜΠΑ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ (+4,5)    2

728. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (+0,5)   1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΑΣΙΚΗ  (διπλασιάζει)



ΑΡΤΛΑΝΤ- ΟΣΤΑΝΔΗ   1   ΝΙΚΗ ΑΡΤΛΑΝΤ

ΚΟΥΜΠΑΝ- ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ   1   ΝΙΚΗ ΚΟΥΜΠΑΝ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    2



ΚΑΛΕΒ ΚΡΑΜΟ- ΡΙΓΑ   1  ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΚΑΛΕΒ



Και



ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ- ΜΠΙΣΟΝΣ   1   ΝΙΚΗ ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ  (διπλασιάζει)



Ή



ΦΕΧΕΡΒΑΡ- ΠΑΟΚ   1   ΜΕ  3,5π. ΥΠΕΡ ΦΕΧΕΡΒΑΡ   (περίπου 3,50)



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου