Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τέσσερις γηπεδούχοι ψάχνουν... (Αναλύσεις- Προτάσεις Eurocup)




Μπορεί η Κάλεβ Κράμο να στάθηκε στο ύψος της και να δικαίωσε την επιλογή μας άλλα η Φέχερβαρ και το Σικάγο δεν ανταποκρίθηκαν σωστά και χάσαμε δίκαια στις δύο προτάσεις μας. Πέρασε η Αντίμπ και η Ρόμα και ραδιοφωνικά που είπαμε κάποια πραγματάκια άλλα μιλάμε για  σημεία εκτίμησης φυσικά και δεν θα επεκταθώ. Σήμερα έχουμε το κυρίως πιάτο του Eurocup. Η αλήθεια είναι πάντως πως παρά τα πολλά παιχνίδια πρόταση ΟΠΑΠ δεν κατάφερα να βγάλω. Φυσικά εφ’ όσον δεν είμαι πεπεισμένος για τριάδα προτιμώ να μην δώσω τίποτα παρά να δώσω και να χαθεί εύκολα ή ακόμα και αν πληρωθεί να είναι με περισσότερη δόση τύχης από το αναμενόμενο. Πάμε συνεπώς με δύο προτάσεις διαδικτύου που τις χωρίζω σε βασική και δευτερεύουσα. Φυσικά θα πω παρακάτω μία κουβέντα για όλα τα παιχνίδια.

Ξεκίνημα από το Νόβγκοροντ όπου η Νίζνι μάλλον κερδίζει και περνά έστω και δύσκολα το 1,35. Συνετά πάντως πάμε. Χωρίς χάντικαπ καθώς οι μαυροβούνιοι είναι πονηρή ομάδα.

Η Μπάνβιτ, η καλή και σοβαρή Μπάνβιτ κάνει και περίπατο. Το παιχνίδι σετάκι με αυτό της Καρσίγιακα. Συνεπώς αν βγαίνει άσσος με χάντικαπ η Μπάνβιτ παίζουμε διπλό με χάντικαπ την Καρσίγιακα περισσότερο λόγω στατιστικής όμως και όχι αγωνιστικά.

Ο ΠΑΟΚ έχει 2 στα 2 στο eurocup άλλα κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και 0 στα 2. Η Άνκαρα δείχνει να στρώνει άλλα πάντα πρωτάρα εδώ. Πονηρό το +6,5. Λίγο διπλό με χάντικαπ.

Τσιμπόνα- Άρτλαντ χωρίς νίκη αμφότερες και γρίφος εδώ.

Πονηρό και πάλι το 1,40 της Κίμκι που έχασε από Πλοϊέστι και ίδρωσε στην Σόφια με την Ακαντέμικ. Η Χάποελ έχει εμπειρία, πήρε παίχτη από NCAA για έξτρα βοήθεια και είναι επικίνδυνη. Προς +4,5 και Χάποελ είμαι.

Μπερδεμένο το Ρίγα- Χάϊφα με σωστό προβάδισμα στην έδρα. Δεύτερο σερί εκτός για Χάιφα στο Eurocup με διπλό στα Σκόπια!

Περισσότερο ΟΠΑΠικά αξίζουν οι ανατροπές από ημίχρονο σε τελικό εκατέρωθεν στο Λιέτουβος- Λαμποράλ. Οι λιθουανοί έχουν έδρα, η Λαμποράλ τραυματίες (επιστροφή Μίλκο Μπιέλιτσα εσπευσμένα) και δεν αξίζει ούτε νίκη Ρίτας, ούτε χάντικαπ Λαμποράλ.

Η Καρσίγιακα είπαμε σετάκι με Μπάνβιτ και περιμένουμε.

Η Μπεσίκτας έχει επικίνδυνη έξοδο στην Φινλανδία και προσέχουμε γενικά εδώ. Οι φινλανδοί εντός είναι μαχητικοί.

Η Βόννη νοιάζεται για το πρωτάθλημα περισσότερο άλλα έχει δυνατή έδρα φέτος. Η Σαραγόσα έχει περισσότερη ποιότητα και θα κάνει πάλι ήττα στην Γερμανία, δεύτερη κολλητή; Μπερδεμένο με μπλεγμένο μομέντουμ εδώ.

Η Όλντενμπουργκ δύσκολα θα κάνει δεύτερη σερί ήττα εντός μιας και η Βόννη της έβγαλε διπλό στην BBL. Ο Μαχόφσκι έχει «λυσσάξει». Η Τσεντεβίτα έχασε το ντέρμπι με την Τσιμπόνα και επίσης ψάχνει μία καλή νίκη και ψυχολογίας. Το +5,5 που έχει είναι προς αποφυγή γενικά. Η Όλντενμπουργκ πιστεύω και με την έδρα έστω και δύσκολα κερδίζει στο 1,40.

Ο Πανιώνιος λογικά δεν πρέπει να έχει πρόβλημα άλλα ο Πανιώνιος δεν αρέσει γενικά. Και δίκαια έχασε στην Δράμα. Η Νεπτούνας είναι κατώτερη και έχει συνεχόμενες ήττες σε vtb και Eurocup. Δεν βγάζω άκρη άλλα με τρώει το +9,5 της Νεπτούνας στο διπλό.

Στην πολύπαθη Βοσνία η Ιγκόκεα λογικά κερδίζει την Πλοϊέστι και κάνει σεφτέ στο Eurocup. Έτσι κι αλλιώς περισσότερο ομάδα έδρας είναι και το συγκεκριμένο παιχνίδι εξ΄αρχής πιστεύω το είχε για να το πάρει. Νίκη 1,35.

Προσοχή στην Βαρέζε που έχει καλή έδρα άλλα και 4 σερί εντός. Κέρδισε Παρί και Βενέτσια. Έχει Βιλερμπάν και Αβελίνο. Με την Παρί νίκη μόνο με +6. Κάνει και οικονομία δυνάμεων κυρίως στο Eurocup καθώς το πρωτάθλημα την ενδιαφέρει περισσότερο. Η Βιλερμπάν δεν παίζει καλά, έχασε εύκολα και από την Ναντέρ άλλα το χάντικαπ είναι πονηρό εδώ και είμαι προς διπλό με +7,5. Όχι φανατικά.

Καντού- Οστάνδη μακριά.

Η Λε Μαν είναι ντεφορμέ τελευταία άλλα στο Ανταρές με την μέτρια εκτός Νίμπουργκ πιστεύω σπάει το σερί των τριών συνεχόμενων ηττών. Νίκη στο 1,45. Οριακό το χάντικαπ για άσσο.

Στην Στόζιτσε Αρένα τέλος η καλή Βαλένθια που έβγαλε διπλό και στην Μάλαγα για πλάκα καλύπτει το -8,5. Άλλα γιατί τόσο χαμηλό; Νο Μπετ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΒΑΣΙΚΗ


ΙΓΚΟΚΕΑ- ΠΛΟΪΕΣΤΙ   1  ΝΙΚΗ ΙΓΚΟΚΕΑ       1,35

ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ- ΠΑΡΤΙΖΑΝ  1   ΝΙΚΗ ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ   1,65


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2 (με σύνεση)


ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ- ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ   1   ΝΙΚΗ ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

ΛΕ ΜΑΝ- ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ   1   ΝΙΚΗ ΛΕ ΜΑΝ

ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ- ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ  1   ΝΙΚΗ ΝΙΖΝΙ




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου