Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Πρεμιέρα στην Γερμανία!



Η ευρωλίγκα με το καλημέρα μας χάρισε την σούπερ έκπληξη του αποκλεισμού της Κίμκι ενώ και οι δύο επιλογές μας σε Ρίγα και Νίμπουργκ πήγαν άκλαυτες. Γι’ αυτό λέμε πάντα πως πάμε μαζεμένα. Γιατί οι ομάδες ακόμα μοντάρονται και θέλει υπομονή μέχρι να «ρολάρουν».


Σήμερα το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην Γερμανία. Είδαμε χθες την άνετη νίκη της Μπάμπεργκ άλλα διπλό στα χάντικαπ καθώς είπαμε πως δεν ακουμπάμε τέτοιες περιπτώσεις ειδικά τόσο νωρίς όπως δεν ακουμπάμε και την Άρτλαντ σήμερα παρόλο που ως μία εκτίμηση  προς άσσο βλέπω.

Τα παιχνίδια στην ευρωλίγκα, τα ημιτελικά, τα αφήνουμε ήσυχα. Άλλωστε μόνο στο Όντενμπουργκ- Λιέτουβος έχουμε χάντικαπ και το άλλο θα μας δοθεί όταν ήδη θα έχουμε τελειώσει με το σημερινό άρθρο. Με +6,5 για Όλντενμπουργκ διαδικτυακά θέλω να πάω με τους γερμανούς άλλα φοβάμαι. Η Ρίτας έπαιξε μυαλωμένα με την Ρίγα, έχει και την έδρα οπότε καλύτερα να το αφήσουμε στην ησυχία του το παιχνίδι.

Πρώτη επιλογή λοιπόν η Βόννη. Όπως σας είπα και ραδιοφωνικά χθες η νίκη της Μπάγερν μου μοιάζει «τυράκι» σήμερα. Μπορεί να περάσει «αέρας» δεν λέω.. Μπορεί να σπάσει της Ουλμ π.χ. Άλλα ήδη παίρνει διαδικτυακά ποντάρισμα η Μπάγερν και το σημείο τείνει να γίνει σούπερ puplic bet οπότε και μόνο με αυτά τα δεδομένα εγώ νίκη Μπάγερν δεν θα έπαιζα ποτέ. Αντιθέτως θα δοκιμάσω το χάντικαπ της Βόννης που το βρίσκω πονηρό και για πρεμιέρα είναι όπως πρέπει δοσμένο!!! Βάσει ρόστερ και ονομάτων η Μπάγερν πρέπει να κάνει περίπατο άλλα άλλο η θεωρία και οι αριθμοί και άλλο στο παρκέ τι θα έχουμε. Βόννη με +4,5 διαδικτυακά η +3,5 στον ΟΠΑΠ για την τριάδα μας!

Δεύτερη επιλογή είναι η Λουντβιγκσμπούργκ. Ο σταρ εδώ είναι ο κόουτς Πάτρικ που είναι καλός για την Γερμανία καθώς ξέρει την νοοτροπία και μην ξεχνάμε πως είναι υπεύθυνος για το θαύμα την Γκέτινγκεν παλαιότερα. Γενικά η Λούντβι πέρσι σώθηκε με τα λεφτά της άλλα φέτος πιστεύω πως ο στόχος θα είναι τα πλέι οφ. Καλή έδρα πάντα για μικρομεσαία ομάδα. Η Μπρεμερχάβεν πρόπερσι ήταν ομάδα εκτός έδρας, πέρσι μας έγινε ομάδα έδρας, φέτος πήρε έναν προπονητή από ομάδα της Κορέας που δεν τον ξέρει κανείς και γενικά είναι ομάδα αλλοπρόσαλλη και γρίφος. Εμπιστεύομαι τον Πάτρικ στο γεγονός να μην την πατήσει και αιφνιδιαστεί. Πιστεύω η Λούντβι κερδίζει σήμερα (1,50) και με -2,5 στον ΟΠΑΠ που είναι value καθώς διαδικτυακά το έχουμε -4,5.

Τρίτη επιλογή είναι η Φρανκφούρτη. Που είναι βαριά φανέλα άλλα ‘αφραγκη τα τελευταία 2 χρόνια και βολοδέρνει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ίδια ομάδα με πέρσι λογικά καθώς ενισχύθηκε ελάχιστα άλλα με προσεκτικές κινήσεις. Οπότε και λίγο καλύτερη από πέρσι μάλλον. Η Μπέϊρουθ επίσης είναι πάνω- κάτω η περσινή ομάδα. Μικρές αλλαγές και αυτή οπότε μαχητική εντός άλλα έχει νέο προπονητή, τον ιδιόρρυθμο Κρούνιτς οπότε ίσως μπερδευτεί λίγο η περσινή χημεία. Όπως και να έχει εγώ περιμένω θριλεράκι εδώ και με το +5,5 της Φρανκφούρτης είμαι καλυμμένος.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


706. (+3,5) ΒΟΝΝΗ- ΜΠΑΓΕΡΝ    1

709. ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ (+2,5)   1

714. ΜΠΕΪΡΟΥΘ- ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (+5,5)      2



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ   1   ΝΙΚΗ ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΒΟΝΝΗ- ΜΠΑΓΕΡΝ  1  ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΒΟΝΝΗΣ





Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Ραδιοφωνικά μας ακούτε 4 με 5 σχεδόν καθημερινά ΕΔΩ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου