Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Γερμανικό σλάλομ!





Ομορφιές είχαμε και χθες και το σίγουρο είναι πως αν δεν ξεκινήσουν Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία, με Γαλλία και Γερμανία είμαστε πολύ «σφιχτά» Ήδη με το καλημέρα στην Γαλλία γίνεται το «έλα να δεις». Χθες η Νανσί έχασε στην παράταση ενώ και η Βαρέζε δεν τα κατάφερε με την ανανεωμένη Σιένα και έχασε εύκολα στο ιταλικό σούπερ καπ. Σήμερα έχουμε αρκετά παιχνίδια με βάση πλήρη αγωνιστική δράση στην Γερμανία. Εξακολουθώ να επισημαίνω πως πάμε μαζεμένα.


Πρώτη επιλογή είναι η Ουλκέρ στο σούπερ καπ Τουρκίας. Η νέα Ουλκέρ με τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο και τις καλές μεταγραφικές κινήσεις (Ζόριτς- Μπιέλιτσα- Κλέϊζα) άλλα και το ήδη υπάρχων υλικό με αιχή του δόρατος Μακ Κάλεμπ- Μπογκντάνοβιτς λογικά θα θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις της. Βέβαια η πρωταθλήτρια Γαλατασαράϊ είναι εξ’ ίσου πλήρης και δυνατή ομάδα άλλα εύκολα ή δύσκολα πιστεύω η Ουλκέρ σήμερα κατακτά το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.  Μεγάλο ντέρμπι αντιπαλότητας πάντως στο ουδέτερο της Σαμψούντα. Ελλείψει άλλων επιλογών βάζουμε Ουλκέρ με -1,5.


Δεύτερη επιλογή είναι η Όλιβερ. Το χάντικαπ είναι πονηρό καθώς η μεν Όλιβερ που θέλει πλέι οφ και βασίζεται στην άμυνα ως τώρα έχει 0 στα 2 σε παιχνίδια μάλιστα που λογικά έπρεπε να είχε κερδίσει. Η Ούλμ είναι ανώτερη βάσει ρόστερ άλλα βγάζει τώρα στο ξεκίνημα εκτός έδρας αδυναμίες και δεν θυμίζει προς το παρών την περσινή ομάδα. Ειδικά το κενό του Μπράϊαντ στα  σέντερ δεν έχει καλυφθεί επάξια και η απουσία του στοιχίζει. Το χάντικαπ στον ΟΠΑΠ έχει αλλάξει από χθες. Είναι πλέον στο +2,5 για ΌΛιβερ σχεδόν εναρμονισμένο με τα διαδικτυακά και ελαφρώς χαμηλομένο. Το παιχνίδι βάσει εικόνας και φόρμας δείχνει διπλό άλλα προσωπικά πιστεύω πως δεν αξίζει να κυνηγήσουμε την χαμήλη νίκη της Ουλμ μετά τις δύο κολλητές ήττες της Όλιβερ σε παιχνίδια επαναλαμβάνω που έπρεπε να είχε κερδίσει. Αν η Όλιβερ παίξει την άμυνα που μπορεί σήμερα το σημείο δύσκολα θα χαθεί στο χάντικαπ.


Τρίτη επιλογή είναι η Τρίερ. Το χάντικαπ -4,5 που πρέπει να καλύψει δεν είναι μικρό έτσι όπως ξεκίνησε την χρονιά  η Τρίερ άλλα η ανάγκη για την πρώτη της νίκη απέναντι στην Μιτελντόϊτσερ είναι επιβεβλημένη. Στην ουσία αν χάσει και σήμερα εντός η Τρίερ υπάρχει από νωρίς πρόβλημα για μία ομάδα μικρομεσαία μεν άλλα έμπειρη στο πρωτάθλημα, Η Μιτελντόϊτσερ εφ’ όσον κέρδισε εντός την Όλιβερ σε ένα παιχνίδι- ροντέο αναπνέει καλύτερα και στην ουσία το άγχος για την νίκη και η πίεση είναι με την Τρίερ. Ελπίζω να ανταποκριθεί σωστά. Γενικά η Τρίερ έχει καλή έδρα στην Γερμανία όταν αντιμετωπίζει εξ’ ίσου μικρομεσαίες ή μικρές ομάδες. Κρατάω και την νίκη της Τρίερ διαδικτυακά στο 1,50. Στον ΟΠΑΠ αναγκαστικά με -4,5 με το σκεπτικό να μην έχουμε θρiλεράκι στο τέλος που δεν ευνοεί με τίποτα τους γηπεδούχους.


Στα υπόλοιπα παιχνίδια προσέχουμε το πονηρό +6,5 ΟΠΑΠ ή +7,5 διαδικτυακά της Λουντβιγκσμπουργκ ενώ στο κύπελλο Ελλάδας έχουμε ξεκάθαρα φαβορί (με τον ΟΠΑΠ να είναι 1-2 πόντους κάτω στα χάντικαπ των φιλοξενούμενων) και ίσως αξίζει το live καλύτερα μπας και πάρουμε ακόμα καλύτερες τιμές.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


706. (+1,5) ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ   2

707. (+2,5) ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ- ΟΥΛΜ   1

713. ΤΡΙΕΡ- ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ (+4,5)    1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΤΡΙΕΡ- ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ     1    ΝΙΚΗ ΤΡΙΕΡ

ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ- ΟΥΛΜ  1   ΜΕ 3,5π. ΥΠΕΡ ΟΛΙΒΕΡ



**ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου