Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Πίστη στα χάντικαπ (Αναλύσεις - Προτάσεις Σαββατοκύριακου)




Την τελευταία εβδομάδα χάνουμε κομβικά σημεία με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στράφι και οι προτάσεις. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Ευρωλίγκα όπου χάθηκαν Γαλατασαράϊ και Σιένα με αποτέλεσμα να χαθούν και οι δύο προτάσεις μου. Παρόλο που  επιβεβαιωθήκαμε για την Μιλάνο, την Κούμπαν, τον Παναθηναϊκό και για το under στο Ουλκέρ- Μπαρτσελόνα.

Σήμερα πάμε να βάλουμε στο μικροσκόπιο τάχιστα το διήμερο που έχουμε μπροστά μας καθώς ο χρόνος μας πιέζει πλέον ασφυκτικά.

Πρώτη επιλογή είναι ο Ηλυσιακός. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν νίκη και επίσης έχουν τον ίδιο στόχο και φέτος. Την παραμονή. Το χάντικαπ φτάνει μέχρι +6,5 διαδικτυακά για τον Ηλυσιακό. Δίκαιο καθώς η Ελευσίνα είναι δυνατή εντός άλλα τα ρόστερ δεν απέχουν και πολύ σε δυναμικότητα. Περιμένω  θριλεράκι. Από ήττες με τους «αιώνιους» προέρχονται οι ομάδες οπότε έγιναν και οι απαραίτητες «δοκιμές». Το άγχος είναι με τον γηπεδούχο σε τέτοια παιχνίδια. Νίκη Ελευσίνα 1,30 δεν ακουμπάω ποτέ. Διπλό με χάντικαπ συνεπώς.

Δεύτερη επιλογή είναι η Σιένα. Που λίγο δύσκολα να χάσει εντός από την Μπολόνια ειδικά μετά και την κακή χθεσινή εμφάνιση με την Μπάγερν στην Βαυαρία. Η Μπολόνια ξεκίνησε καλά με ένα 2 στα 2 άλλα το μομέντουμ σε συνδυασμό με την έδρα της Σιένα που μετράει πολύ για τα ιταλικά δεδομένα με οδηγεί στο άσσο έστω και με -7,5.

Τρίτη επιλογή είναι η Μοντεγκρανάρο. Κομβικό παιχνίδι για την ομάδα του Ρεκαλκάτι όπου στην συνέχεια πάει στην καλή έδρα της Μπολόνια (μάλλον χάνει) και ήδη προέρχεται από ένα 0 στα 2 (αν και στην πρεμιέρα με την Ρόμα εντός το πάλεψε ως το τέλος). Η Ρετζιάνα είναι μόλις 2 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία άλλα έχει κρατήσει τον βασικό κορμό της  και στην  δυνατή έδρα της «καθάρισε» την Σιένα την προηγούμενη Κυριακή και μάλιστα εύκολα. Βγάζει πάντως εκτός έδρας αδυναμίες και προσέχουμε πως αν δεν της βγει η «πνιχτή» άμυνα από την αρχή χάνει το ρυθμό και δεν μπορεί να ακολουθήσει στο σκορ. Είμαι με την πρώτη νίκη των γηπεδούχων. Το χάντικαπ δίνεται ορθά όπως δίνεται. Μέχρι +1,5 έχουμε διαδικτυακά. Πιστεύω έστω με …μισό πόντο κερδίζει η Μοντεγκρανάρο.

Τέταρτη επιλογή είναι η Μπραουνσβαϊγκ. Δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για τους «Φάντομς». Στο προηγούμενο στην έδρα της Λούντβι έχασαν σε ένα θρίλερ στο τέλος με 2π. μιας και αστόχησαν να στείλουν το ματς στην παράταση. Σοβαρή η Μπραουνσβαϊγκ φέτος, θέλει πλέι οφ, έχει ισχυρή έδρα άλλα και εκτός έδρας τουλάχιστον με τους μικρομεσαίους τα πάει καλά. Η Φοίνιξ Χάγκεν είναι run n gun ομάδα με καλή σχετικά έδρα και πέρσι για πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε να είναι και στα πλέι οφ. Ξεκίνησε με ένα 3 στα 4 απλά με Μπέϊρουθ και Βέχτα εντός ζορίστηκε. Θέμα φανέλας και οικονομικών δεν τίθεται. Η Μπραουνσβάϊγκ υπερέχει. Κρατάω το +5,5 των φιλοξενούμενων. Περιμένω (αν δεν κερδίσει η Μπραουνσβαϊγκ) οριακές καταστάσεις.

Πέμπτη επιλογή είναι η Μπεσίκτας. Αρκετοί ίσως να μην πάτε κόντρα στο τρένο του Ομπράντοβιτς. Εγώ θα δοκιμάσω μετά την μεγάλη νίκη επί την Μπαρτσελόνα να κοντράρω την Ουλκέρ που ίσως να είναι ακόμα στα πανηγύρια και το χάντικαπ είναι πονηρά δοσμένο. Άλλωστε η Μπεσίκτας μου άρεσε και με την Γαλατασαράϊ εκτός όπου δεν παράτησε το ματς ποτέ και έχασε με αξιοπρέπεια. Άσσος με +5,5 ΟΠΑΠ ή +6,5 διαδικτυακά.

Έκτη επιλογή είναι η Μπρεμερχάβεν. Η οποία άρχισε τουλάχιστον εντός να παίζει καλύτερα από τότε που επέστρεψε ο περσινός της αμερικανός και βρίσκει σκορ. Με την Μπάμπεργκ πάλι εντός έχασε τιμητικά με 12π. σε ένα παιχνίδι που δεν το παράτησε σε κανένα σημείο. Τώρα πάλι εντός υποδέχεται την Μπάγερν όπου ως μία άλλη Ουλκέρ «καλπάζει» σε Ευρώπη και εγχώρια. Μία Μπάγερν που έρχεται μεσοβδόμαδα στο ΣΕΦ να παίξει με τον Ολυμπιακό και νομίζω όταν βρίσκεσαι σε τόσο υψηλές πτήσεις ασυναίσθητα χαλαρώνεις και υποτιμάς μία Μπρεμερχάβεν που έχει 0 στα 5 και το 1/10 της αξίας του ρόστερ σου. Μου κάνει το +13,5. Πιστεύω το πολύ με 10π. μάξιμουμ αν κερδίσει η Μπάγερν.


Εξτραδάκια είναι η ΛΑΜΠΟΡΑΛ (-11,5) και η ΟΡΤΕΖ (+9,5). Από απλές νίκες η ΜΠΙΛΜΠΑΟ και η ΧΑΒΡΗ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1


743. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ- ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (+5,5)      2

780. ΣΙΕΝΑ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ (+7,5)      1

771. (+0,5) ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ- ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ     1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


748. ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ (+5,5)    2

764. (+5,5) ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ- ΟΥΛΚΕΡ   1

766. (+13,5) ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ- ΜΠΑΓΕΡΝ   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΕΛΕΥΣΙΝΑ- ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ   2  ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ

ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ  2  ΜΕ  5,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ- ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ  1   ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ

ΣΙΕΝΑ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ  1   ΝΙΚΗ ΣΙΕΝΑ   1,25



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου