Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Πέφτου κορμιά στου Ιπεχτσί! (Ανάλυση- Σύνοψη- Προτάσεις Ευρωλίγκα)


Πληρώθηκαν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την δεύτερη πρόταση διαδικτύου μας. Συγκεκριμένα η Κάλεβ Κράμο που ήταν η βάση μας μπόρεσε και κράτησε το χάντικαπ που είχε υπέρ της. Από εκεί και πέρα όσοι επιλέξατε διπλασιασμό με Ραντνίσκι πληρωθήκατε με την νίκη των σέρβων. Όσοι πήγατε για μεγαλύτερη απόδοση επίσης πληρωθήκατε με το χάντικαπ της Φέχερβαρ. Όσοι κάνατε τριάδα για ακόμα καλύτερο συντελεστή σας αξίζει ένα μπράβο. Στον ΟΠΑΠ στην πρώτη πρόταση πήραμε Κάλεβ και Φέχερβαρ άλλα η Ραντνίσκι δεν μας έκανε την χάρη στο χάντικαπ της. Στην δεύτερη μας πρόταση πήραμε την Σαραγόσα και περιμένουμε σήμερα την Γαλατασαράϊ για να δούμε αν θα πληρωθούμε και εκεί. Πληγή φυσικά η Άρτλαντ που έχασε δίκαια από την Οστάνδη.

Σήμερα θα βάλουμε την Ευρωλίγκα στο μικροσκόπιο καθώς Πέμπτη και Παρασκεύη είναι από πέρσι μέρες Ευρωλίγκα!

Στο Κράσνονταρ η Κούμπαν υποδέχεται την Λιέτουβος για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μέρες. Στα πλαίσια της vtb την Κυριακή είχε χάσει με 51-66! Δεν έχει έδρα φόβητρο η Κούμπαν άλλα σίγουρα διαθέτει καλύτερο ρόστερ και προφανώς έχει υψηλότερες βλέψεις από την Λιέτουβος σε Ευρωλίγκα και vtb. H Λιέτουβος βρήκε χημεία φέτος από νωρίς και στην έδρα της είναι υπολογίσιμη καθώς παίζει με περισσότερο πάθος πάντα μπροστά στον κόσμο της. Από νίκες προέρχονται στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα αμφότερες οι ομάδες. Η Κούμπαν έβγαλε διπλό στο Βελιγράδι με τον Ερ. Αστέρα. Η Λιέτουβος κέρδισε στην παράταση εντός τον Παναθηναϊκό. Σήμερα πιστεύω πως δύσκολα θα κάνει στο ίδιο γήπεδο το 2 στα 2 σε 4 μέρες η Ρίτας. Συνεπώς νίκη Κούμπαν 1,33 είναι χαμηλό άλλα περνάει. Με χάντικαπ -6,5 προς άσσο είμαι πιστεύοντας πως η Κούμπαν θα θελήσει να πάρει και μία μικρή εκδίκηση για το προ ημερών -15.

Στην Νόκια Αρένα η Μακάμπι υποδέχεται τον Ερ. Αστέρα και η λογική λέει πως τον κερδίζει. Η ομάδα του «λαού» πάντως δεν δείχνει να έχει στρώσει ακόμα μιας και ξεκίνησε με ήττα σε Ισραήλ και Ευρωλίγκα και την Δευτέρα δυσκολεύτηκε πολύ εντός να κάμψει την αντίσταση της Μακάμπι Χάϊφα. Βέβαια εδώ το παιχνίδι είναι κομβικό και ο Αστέρας όχι και τόσο έμπειρη ομάδα άλλα και το 10,5 που έχει θέλει σκέψη για να το κοντράρει κάποιος με αυτή την εικόνα της Μακάμπι. Νομίζω η αποχή είναι η καλύτερη λύση.

Στο Μιλάνο η ομάδα του Αρμάνι μετά την συντριβή στην Πόλη από την Εφές ψάχνει επίσης της πρώτη της νίκη άλλα επίσης πολύ χαμηλή η νίκη της σε όλες τις εταιρίες πλην ΟΠΑΠ που την έχει ακόμα 1,40. Η Ζαλγκίρις φέτος έχουμε πει πως είναι αποδυναμωμένη ως ομάδα άλλα δεν παύει να είναι η Ζαλγκίρις που διαθέτει φανέλα και εμπειρία μπόλικη. Το -5,5 ΟΠΑΠ που πρέπει να καλύψει η Μιλάνο είναι το χαμηλότερο αυτή την στιγμή και το βάζουμε μόνο λίγα χρήματα γιατί λογικά θα αλλάξει ως χάντικαπ και στον ΟΠΑΠ δεν έχουμε live για να διορθώσουμε τυχόν λάθος επιλογή. Τίποτε άλλο από εδώ. Η Μιλάνο με την Βαρέζε έδειξε να συνέρχεται. Μακάρι να συνεχίσει με το καλό της πρόσωπο. Μέσα ο Μός, έξω ο Κανγκούρ για την Μιλάνο. Εκτός ο Λαβρίνοβιτς για την Ζαλγκίρις.

Στο «καυτό» Αμπντί Ιπεχτσί η φορμαρισμένη Γαλατασαράϊ υποδέχεται τον επίσης ανεβασμένο Ολυμπιακό. Το παιχνίδι το ανέλυσα και χθες. Σούπερ ψυχολογία εκατέρωθεν, η Γαλατά κέρδισε τα 2 ντέρμπι στην Τουρκία με Εφές και Μπεσίκτας, έβγαλε και διπλό στην Τοσκάνη με την Σιένα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον «αιώνιο» του και έκανε σούπερ ανατροπή με την Μάλαγα στην Ευρωλίγκα. Λογικά κομπλέ οι ομάδες σήμερα. Ντέρμπι με τα όλα του και φυσικά αμφίρροπο άλλα προσωπικά πιστεύω πως μιλούν οι γηπεδούχοι τόσο σήμερα όσο και στο παιχνίδι του ΣΕΦ. Το χάντικαπ στον ΟΠΑΠ έχει αλλάξει πάντως. Οπότε πάμε με απλή νίκη Γαλατασαράϊ.

Στην Μαδρίτη η Ρεάλ κάνει ότι θέλει με την Μπάμπεργκ. Δεν μπλέκουμε. Υπάρχει σαφέστατα διαφορά ποιότητας.

Στην Μόσχα αύριο η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Μπουντιβέλνικ. Επίσης θέμα διάθεσης της «αρκούδας» εδώ η διαφορά απλά αν η Ρεάλ καλύψει το δικό της χάντικαπ εγώ θα βάλω λίγα στο +17,5 της Μπουντιβέλνικ απλά για την περιέργεια.

Σούπερ ντέρμπι στην Πόλη με Φενέρ και Μπαρτσελόνα να υπόσχονται ένα θριλεράκι αντάξιο των ρόστερ που διαθέτουν. Η Ουλκέρ του Ομπράντοβιτς έχει πάρει φόρα για τα καλά. Με σούπερ τέταρτο δεκάλεπτο «έσβησε» την Μπουντιβέλνικ στο Κίεβο ενώ και στο ντέρμπι με την Εφές ήταν κατά πολύ ανώτερη κερδίζοντας εύκολα. Η Μπαρτσελόνα κερδίζει άλλα δεν πείθει με την απόδοση της. Κερδίσει περισσότερο με την εμπειρία της και λόγω των μπασκετικών προσωπικοτήτων που διαθέτει. Απουσίες οι γνωστές. Εκτός ο Όλεσον, αμφίβολος ο Λόρμπεκ για τους καταλανούς. Σαβάζ εκτός για την Φενέρ,  Πραγματικά αναμέτρηση που αξίζει στο live. Προς under 150,5 ΟΠΑΠ μιας και το βάρος πρέπει να πέσει στις άμυνες από τους δύο προπονητές. Άλλωστε Πακουάλ και Ομπράντοβιτς έχουν τον τρόπο τους. Μόνο Under επομένως μέχρι 151,5 διαδικτυακά που βρίσκω.

Στο Βελιγράδι η Παρτίζαν υποδέχεται στην εκρηκτική της έδρα την Ναντέρ. Σημείο αναφοράς η έδρα μιας και δίνει ώθηση πάντα στους νεαρούς σέρβους που παραδοσιακά έχει η Παρτίζαν τα τελευταία χρόνια. Αγωνιστικά νίκη Παρτίζαν φοβάμαι να ακουμπήσω στο 1,40. Η Ναντερ είναι αήττητη στην Γαλλία με 4 στα 4 και στην πρεμιέρα με την ΤΣΣΚΑ απόδειξε γιατί πρέπει να αξίζει τον σεβασμό μας. Βέβαια και η Παρτίζαν δεν τα πήγε άσχημα με την Μπαρτσελόνα. Γενικά επομένως το παιχνίδι πάει παντού και είναι σημαντικό για την μάχη της τέταρτης προνομιούχο θέσης στον όμιλο. Αν θα έπαιζα κάτι θα ήταν λίγο χάντικαπ Ναντέρ σε μονό αποδεκτό αυστηρώς.

Στην Βαυαρία η χοτ Μπάγερν υποδέχεται την Σιένα σε ένα πονηρό παιχνίδι. Η Μπάγερν προέρχεται από εκπληκτικές εμφανίσεις στην Γερμανία άλλα και από εμφατικό διπλό στην Πολωνία στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα. Δείχνει φέτος αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα και έχει δέσει από νωρίς το ρόστερ του ο Πέσιτς. Η Σιένα τα λέγαμε και την Κυριακή, εκτός έδρας πλέον με το υπάρχων ρόστερ θα βγάζει αδυναμίες οπότε και μας δικαίωσε χάνοντας σχετικά εύκολα από την Ρέτζιο Εμίλια στο καμπιονάτο. Βέβαια σε αυτή την ήττα ίσως βοήθησε και το γεγονός πως το μυαλό μάλλον θα ήταν και στο σημερινό παιχνίδι το άκρως κομβικό για τους ιταλούς μετά την ήττα εντός έδρας στην πρεμιέρα από την Γαλατασαράϊ. Τόμσον και Χάμαν εκτός για Μπάγερν. Ο Νέλσον αμφίβολος για την Σιένα. Ξεκαθαρίζω πως νίκη Μπάγερν δεν παίζω  στο 1,30 ακόμα και στο 1,45 του ΟΠΑΠ. Και ας είναι τρένο ως τώρα η ομάδα. Η Σιένα έχει φάει την Ευρωλίγκα με το κουτάλι και σε κάτι τέτοια ματς όπου δίνεται ξεκάθαρο αουτσάϊντερ είναι «μανούλα» ακόμα και η φετινή Σιένα που έχει κατώτερο ρόστερ σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Η νοοτροπία νικητή των μόνιμων πρωταθλητών Ιταλίας δεν αλλάζει. Με χάντικαπ +6,5 διαδικτυακά για Σιένα είμαι με το διπλό.

Η Μάλαγα μάλλον «καθαρίζει» άλλα δεν θέλω να μπλέξω με το χάντικαπ.

Προσοχή στο 1,50 της νίκης της Εφές μέσα στο Στρασβούργο. Η Εφές ακόμα δεν έχει στρώσει και παίζει αναλόγως την μέρα που θα βρεθεί σε καλό ή κακό φεγγάρι και το Στρασβούργο γνωρίζει πως μετά την ήττα άνευ όρων εκτός με την Μπάμπεργκ τουλάχιστον εντός έδρας πρέπει να «χτυπήσει» όλα τα παιχνίδια και ότι βγει. Δίκαιο το πονηρό +4,5 εδώ. Πολύ μελετημένο χάντικαπ αναμφίβολα.

Τέλος στην Κύπρο λόγω τιμωρίας ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λαμποράλ του Σκαριόλο και θέλει νίκη και μόνο νίκη καθώς έχασε στο Βίλνιους από την Λιέτουβος, έχασε και από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι και πρέπει να φτιάξει ψυχολογία εν’ όψει συνέχειας. Πρόβα σκληρής άμυνας με την Ελευσίνα. Θετικό δείγμα. Λογικά κομπλέ οι πράσινοι. Η Λαμποράλ ξεκίνησε άσχημα στην Ισπανία άλλα έσωσε λίγο τα προσχήματα με την νίκη επί της Μακάμπι στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα. Λίγος γενικά ο Σκαριόλο. Νοσοκομείο. Εκτός ο Σαν Εμετέριο, ο Κελάτι, ο Μαϊνόλντι, ο Χάνγκα, έφυγε ο Κλαρκ, ήρθε ο Καουκένας για ένα μήνα συμβόλαιο και επιστρέφει ο Χάμιλτον. Χαμός! Το χάντικαπ δεν με ελκύει να διαλέξω μεριά άλλα νίκη Παναθηναϊκού έστω και στο 1,20 για να κλείσω δυάδα θα διάλεγα ευχάριστα.

ΣΥΝΟΨΗ


ΚΟΥΜΠΑΝ ΝΙΚΗ 133

ΚΟΥΜΠΑΝ (-6,5)   ΟΠΑΠ

ΜΙΛΑΝΟ ΝΙΚΗ  1,40 ΟΠΑΠ

ΜΙΛΑΝΟ (-5,5)  ΟΠΑΠ   ΜΟΝΟ ΤΟΥ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ  ΝΙΚΗ  1,70

ΟΥΛΚΕΡ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  UNDER   (ΜΕΧΡΙ 151,5 ΟΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ)

ΝΑΝΤΕΡ (+5,5)  ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΠΛΑ

ΣΙΕΝΑ (+6,5)  

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   ΝΙΚΗ  1,25

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ vs ΕΦΕΣ  ΠΟΝΗΡΟ!!!!

**ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΔΥΑΔΑ 
ΟΠΑΠ ΜΕ ΣΑΡΑΓΟΣΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


731. ΟΥΛΚΕΡ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  UNDER  150,5Π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

733. ΜΠΑΓΕΡΝ- ΣΙΕΝΑ (+4,5)   2  ***(ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ)  ***** ΗΔΗ ΜΕ +6,5 Η ΣΙΕΝΑ ΑΠΟ 16.00  24/10/13

054- 311  ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1   ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΚΟΥΜΠΑΝ- ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ  1   ΝΙΚΗ ΚΟΥΜΠΑΝ

ΜΠΑΓΕΡΝ- ΣΙΕΝΑ  2  ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΣΙΕΝΑ

UPDATE   16.00  24/10/13

H ΜΙΛΑΝΟ ΣΤΟ -7,5 ΟΠΑΠ
Η ΣΙΕΝΑ ΣΤΟ +6,5 ΟΠΑΠ

***Η αγωνιστική είναι δύσκολη. Πάμε συγκρατημένα


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου