Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Δύναμη η έδρα! (Αναλύσεις- Σύνοψη Τρίτης- Πρόταση)




Το τριήμερο που μας πέρασε ξεχώρισε για τις τρείς πληγές που είχε. Ένα ηχηρό χαστούκι κάθε μέρα, να μας κόβει το χαμόγελο παρόλο που στις αναλύσεις ραδιοφωνικά άλλα και σε υπόλοιπα σημεία τα πηγαίναμε περίφημα. Το Σάββατο ο Κολοσσός αποδείχθηκε «Κολοσσός» μόνο στο όνομα καθώς εύκολα με ένα καταστρεπτικό δεύτερο δεκάλεπτο έχασε από το Ρέθυμνο εντός. Την ίδια μέρα περνούσαν η Λούντβι, η Λιμόζ, αποφεύγαμε την παγίδα της Παρί, περνούσε η Ράστα Βέχτα άλλα και η εκτίμηση της Μανρέσα με χάντικαπ ραδιοφωνικά. Την Κυριακή υπήρχε αισιοδοξία πως δεν θα έχουμε άλλες απώλειες. Μάταια. Η Εφές μετά από ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο παραδόθηκε στις άγριες διαθέσεις της Ουλκέρ και διασύρθηκε εκ νέου σε δεύτερο σερί ντέρμπι. Την ίδια μέρα πήραμε τον Ίκαρο, την Βόννη, τον ΚΑΟΔ και την Μπρεμερχάβεν στην ραδιοφωνική εκτίμηση, το εξτραδάκι του Ηλυσιακού και φυσικά την Ρετζιάνα Εμίλια. Την Δευτέρα ήλπιζα να μην έχω μία τρίτη απώλεια. Όταν όμως μπλέκεις με Γαλλία πάντα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα άσχετα αν η Βιλερμπάν χθες συγκέντρωνε όλες τις στοιχηματικές προϋποθέσεις για να πέρασει. Εν ολίγοις επί συνόλου σημείων και αυτό το τριήμερο ήμασταν σε υψηλές πτήσεις απλά προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί και τα τρία σημεία που χάθηκαν ήταν κομβικά.

Αρκετά με τον μεγάλο πρόλογο. Απλά έπρεπε να τον κάνω γιατί θα «έσκαγα». Πάμε να δούμε τι έχουμε στο Eurocup.

Πολλοί αγώνες στο αναβαθμισμένο και ανανεωμένο Eurocup  άλλα εμείς και αυτή την φορά θα πάμε συγκρατημένα καθώς οι εκπλήξεις θα είναι και αυτή την φορά δεδομένες σε μία διοργάνωση όπου κάποιοι θέλουν και ψάχνουν την διάκριση άλλα κάποιοι άλλοι παρά το βαρύ όνομα που φέρουν την βλέπουν ως αγγαρεία και έχουν ήδη ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα της χώρας τους.

Σήμερα θα πούμε για τα 4 παιχνίδια του κουπονιού. Θα κάνω μία σύνοψη και θα σας δώσω την βασική μου πρόταση ίντερνετ μίξη από Eurocup- Euroleague. Δυστυχώς ο ΟΠΑΠ δεν έχει δώσει την ώρα που γράφω το άρθρο χάντικαπ Τετάρτης για Eurocup επομένως πορευόμαστε χωρίς πρόταση ΟΠΑΠ καθώς η φιλοσοφία μου είναι όχι ημίμετρα και προτάσεις με το «στανιό» άλλα πάντα το καλύτερο δυνατό αν υπάρχει.

Στο Καζάν ορθό φαβορί η Ούνιξ άλλα και η Μπάνβιτ φέτος είναι εξ’ ίσου καλή ομάδα και επικίνδυνη εκτός. Σε καλή κατάσταση και οι δύο, προέρχονται από νίκες τόσο στην πρεμιέρα του Eurocup όσο και στις λίγκες που συμμετέχουν. Νίκη Ούνιξ δεν παίζω γιατί είναι χαμηλή. Το +7,5 της Μπάνβιτ ελαφρώς μου αρέσει άλλα το αφήνουμε καλύτερα.

Η Σαλόν Σαονέ έκανε διπλό στο Βέλγιο με την Σαρλερουά, «ξύπνησε» και στην συνέχεια κέρδισε εύκολα και την Λε Μαν για το γαλλικό πρωτάθλημα εντός. Τώρα πάλι εντός υποδέχεται την γερμανική Όλντενμπουργκ όπου ξεκίνησε πολύ καλά την χρονιά και μόνο «αγκάθι» είναι η ήττα εντός από την Σάσσαρι στην πρεμιέρα του Eurocup. Η Όλντενμπουργκ θέλει την διάκριση ευρωπαϊκά και ας έχασε στην πρεμιέρα σε αντίθεση με την Σαλόν όπου είναι αλλαγμένη φέτος και δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρεται να παίζει σε διπλό ταμπλό όταν στην Γαλλία ο ανταγωνισμός φέτος είναι υψηλός για τα δεδομένα τα δικά τους. Η Σαλόν έχει έδρα άλλα σήμερα θα έπαιζα πιο ευχάριστα το χάντικαπ της Όλντενμπουργκ σε μία προσπάθεια να ρεφάρει αν τα καταφέρει και την ήττα της πρεμιέρας. Συνεπώς Όλντενμπουργκ μέχρι +3,5 διαδικτυακά.

Στο Βέλγιο η Μονς με την καλή της έδρα για τα δεδομένα του Βελγίο θα προσπαθήσει για το καλύτερο απέναντι στην ποιοτικότερη Ρόμα. Βέβαια εγώ εξ’ αρχής πιστεύω πως η Ρόμα φέτος ενδιαφέρεται μόνο για το πρωτάθλημα Ιταλίας οπότε εδώ νίκη Ρόμα δεν παίζω (και ας έχασε από την Γκραβελίν στην πρεμιέρα), αντίθετα για την περιέργεια θα έβαζα λίγα στο +4,5 που βρίσκω διαδικτυακά για Μονς.

Στην Γαλλία τέλος, που μας έκαψε χθες, η Ορτέζ στο Πο υποδέχεται την Νανσί. Η Ορτέζ παίζει δεύτερο συνεχόμενο εντός (στο προηγούμενο νίκησε την Βιλερμπάν στην  παράταση) ενώ η Νανσί (που ξεκίνησε με πλάνο τετράδας) έχει 2 στις 2 ήττες και οι δύο στην παράταση από Ντιζόν και Ναντέρ. Το μομέντουμ είναι με την Νανσί και το χάντικαπ μάλιστα άλλαξε μεριά παντού. Ενδεικτικά μέχρι χθες +2,5 για Νανσί, από σήμερα μέχρι +1,5 για Ορτέζ. Λογικό. Θα έπαιζα μόνο νίκη Νανσί (πάντα με παράταση μέσα οι νίκες) άλλα όχι φανατικά γιατί όπως είπα η Γαλλία μας έχει στενοχωρήσει αρκετά στο ξεκίνημα της.

Σύνοψη

ΜΠΑΝΒΙΤ (+7,5)   ΟΠΑΠ    7/10

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ  (+3,5)  ΙΝΤΕΡΝΕΤ   8/10

ΜΟΝΣ (+4,5)    ΙΝΤΕΡΝΕΤ   7,5/10

ΝΑΝΣΙ ΝΙΚΗ 1,75   7,5/10


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΑΣΙΚΗ  (διπλασιάζει)


ΑΡΤΛΑΝΤ- ΟΣΤΑΝΔΗ   1   ΝΙΚΗ ΑΡΤΛΑΝΤ

ΚΟΥΜΠΑΝ- ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ   1   ΝΙΚΗ ΚΟΥΜΠΑΝ 

UPDATE  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  15.30

707. (+6,5) ΚΑΛΕΒ ΤΑΛΙΝ- ΡΙΓΑ    1
711. ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ- ΜΠΙΣΟΝΣ (+8,5)   1
714. (+3,5) ΑΛΜΠΑ ΦΕΧΕΡΒΑΡ- ΠΑΟΚ    1

**ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου