Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Δυάδα από ΝΒΑ




Γενικά σε ένα μέτριο προς κακό Σαββατοκύριακο είμαστε ακόμα ζωντανοί στην πρόταση διαδικτύου μας την χθεσινή καθώς πήραμε τον Παναθηναϊκό και περιμένουμε την Νανσί με +4,5 για να πληρωθούμε. Μία Νανσί που αναμενόμενα έπεσε διαδικτυακά στο +2,5 άλλα και πάλι με χαμηλότερο ποντάρισμα άσσο θα έπαιζα καθώς βλέπω νίκη των γηπεδούχων σήμερα.

Ελλείψει επιλογών πάμε να δούμε τι κρατάμε από το ΝΒΑ. Όσοι πάντως δεν έχετε να περιμένετε Νανσί μπορεί να είναι το ένα από τα δύο σημεία του στοιχήματος σας.

Πρώτη επιλογή είναι το Σικάγο στο σπουδαίο παιχνίδι με το Σαν Αντόνιο. Αμφίβολος ο Νοά και σταθερά εκτός ο Ρόουζ για τους «Ταύρους». Αμφίβολοι Ντάνκαν και Τζινόμπιλι για τα «Σπιρούνια» και ενδέχεται αργότερα αναλόγως με την ειδησεογραφία να έχουμε και αλλαγές στα χάντικαπ. Στα αμιγώς αγωνιστικά περιμένω ένα μαχητικό Σικάγο σήμερα που δεν έχει την περσινή καλή έδρα πάντως. Δεν ξεχνάμε όμως πως και το Σαν Αντόνιο ομάδα έδρας είναι οπότε με το πονηρό +1,5 για το Σικάγο πάμε με τον άσσο. Διαδικτυακά ακόμα το σκέφτονται στα χάντικαπ. Με χάντικαπ raise  +4,5 για Σικάγο είμαστε αρκετά ζεστοί στον άσσο. Αν αλλάξει το χάντικαπ μεριά αφήνουμε το παιχνίδι στην ησυχία του.

Δεύτερη επιλογή είναι η Νανσί. Απλά όπως προείπα για όποιον την περιμένει μπορεί να κάνει raise το χάντικαπ της Σάρλοτ στο +7,5 ώστε με ένα raise του Σικάγο στο +4,5 να έχει λογικά έναν διπλασιασμό ή με καθαρό +1,5 για Σικάγο να έχει κάτι παραπάνω σε απόδοση περίπου 2,50+. Δεν με τρομάζει η Σάρλοτ που η Σάρλοτ έχει 7 σερί ήττες και η Βοστώνη 7 σερί νίκες. Με τέτοιο χάντικαπ είμαι υποχρεωμένος να παίξω άσσο καθώς θεωρώ μέγιστο τυράκι την νίκη της Βοστώνης στο 1,55.

Συνοψίζω. Βασική δυάδα Σικάγο +1,5 και Σάρλοτ +4,5. Από εκεί και πέρα είπαμε Νανσύ στα χάντικαπ για όποιον δεν την περιμένει και σε επιπλέον χάντικαπ πιο ζεστά Σάρλοτ +7,5 και Σικάγο +4,5. Ίσως και νίκη Μιλγουόκι.


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑΝΣΥ +4,5 ΑΠΟ ΧΘΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ- ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ 1  ΜΕ 1,5π. ΥΠΕΡ ΣΙΚΑΓΟ  89-103

ΣΑΡΛΟΤ ΜΠΟΜΠΚΑΤΣ- ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ  1  ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΣΑΡΛΟΤ  94-91


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου