Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Διήμερο χρυσάφι! (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακου)



Το απόλυτο μηδέν είχαμε χθες στην πρόταση διαδικτύου μας καθώς η Μάλαγα ηττήθηκε εντός από την Εφές (και ο Ρέπεσα οσονούπω ίσως χαιρετίσει) ενώ για 1π. δεν πήραμε το over στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Δεν έχω σχόλιο επί τούτου. Όσοι είδαν το παιχνίδι (ήταν και σε ελεύθερο κανάλι) καταλαβαίνουν. 

Μπροστά μας έχουμε ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο με σημεία από όλοι την Ευρώπη. Πάμε στην ανάλυση των προτάσεων διημέρου όπως κάθε φορά.

Το Σάββατο πρώτη επιλογή είναι ο Άρης. Η ομάδα στρώνει σιγά, σιγά και στο Αλεξάνδρειο πιστεύω πως μπορεί να κερδίσει το Ρέθυμνο και παράλληλα να «ξεπλύνει» την ντροπιαστική ήττα 68-50 της δεύτερης αγωνιστικής. Οι κρητικοί είναι ομάδας έδρας περισσότερο, είναι υγιής ομάδα με καλό υλικό άλλα σήμερα πιστεύω πως δεν κερδίζουν ένα παιχνίδι που είναι περισσότερο κομβικό για τον Άρη παρά για αυτούς.

Δεύτερη επιλογή είναι η Λούντβι. Τα λεγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα όπου μας είχε πλήρωσει εν τέλει η Λουντβιγκσμπουργκ με το διπλό της. Η ομάδα με τον έμπειρο Πάτρικ στον πάγκο θα στρώνει και δεν είναι για τόσο χαμηλά πλέον αφού έγιναν και γίνονται διορθωτικές κινήσεις. Η Μπέϊρουθ είναι ομάδα έδρας και το παιχνίδι με την Φοίνιξ Χάγκεν που ήθελε να πάρει, το πήρε. Διαδικτυακά στο -2,5 η Λουντβι. Συνεπώς value το -0,5 στον ΟΠΑΠ.

Τρίτη επιλογή είναι η Χάβρη. Οι γηπεδούχοι  που βασίζονται στην έδρα τους για να σωθουν φέτος, μπορούν να κερδίσουν την Ορλεάν που μετρά βέβαια ένα 2 στα 2 άλλα είναι ομάδα έδρας. Βάσει μομέντουμ είναι το καλύτερο σημείο από την Γαλλία δεδομένου πως η Χάβρη πάει στην συνέχεια στο απόρθητο ως τώρα Αστρομπάλ και η λογική λέει ότι εκεί χάνει.

Την Κυριακή πρώτη επιλογή είναι η Μπιλμπάο. Πάντα η Ρεάλ είχε πρόβλημα σε αυτή την έδρα. Οι βάσκοι που είναι σε καλή κατάσταση, κέρδισαν και μέσα στην Βαλένθια με ανατροπή την τοπική ομάδα, θέλουν και για λόγους πρεστίζ την νίκη με την Ρεάλ. Η «βασίλισσα» είναι ίσως η πιο χοτ ομάδα της Ευρώπης άλλα δεν βλέπω να περνά και από αυτή την έδρα. Στα θετικά πως την Πέμπτη έπαιξε ένα πολύ κοπιαστικό και δυνατό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ το οποίο μάλιστα πήγε και στην παράταση. Συνεπώς κόπωση υπάρχει.

Δεύτερη επιλογή είναι η Τρίερ. Που έχει πολύ πονηρό χάντικαπ δεδομένου πως η Ουλμ κέρδισε Μπάγερν και Γαλατά και θα έπρεπε η νίκη της να πληρώνει λιγότερο αφού είναι σε τοπ φόρμα. Αυτό ως μία πονηρή σκέψη για το τυράκι της Ουλμ. Αγωνιστικά η Τρίερ είναι φέτος μία σφιχτή ομάδα με καλή έδρα και μπορεί να εκμεταλλευτεί την «χαρά» της Ουλμ από τις δύο κολλητές μεγάλες της νίκες και να κάνει την ζημιά. Νίκη Ουλμ δεν παίζω ποτέ!

Τρίτη επιλογή είναι ο Παναθηναϊκός. Τα πολλά λόγια περιττεύουν εδώ. Όλοι πάνω – κάτω γνωρίζετε το ρεπορτάζ και έχετε εικόνα των ομάδων. Για μένα το +5,5 είναι καλό χάντικαπ και δεν καλύπτεται.

Διαδικτυακά το Σάββατο επιλέγω το +5,5 του Περιστερίου που εντός έδρας έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Το κάνω δυάδα με την νίκη της Βαγιαδολίδ (1,60-1,65) που ρεαλιστικά το παιχνίδι με την Μπανταλόνα είναι στο πρόγραμμα για να το πάρει δεδομένου πως οι καταλανοί είναι ανύπαρκοι εκτός έδρας και ας έβγαλαν διπλό στην ουραγό Χιπούσκοα. 

Την Κυριακή επιλέγω την νίκη της Σιένα (1,50-1,55) που έχει την φανέλα, την έδρα και τον τρόπο να αποδείξει στην πρωτοπόρο Βαρέζε πως είναι παρών. Συμπληρώνω με το χάντικαπ της Ομπραντόϊρο καθώς μιλάμε για ισοδύναμες ομάδες με την Μούρθια (4 διπλά η Όμπρα) και το +5,5 είναι αξιοπρόσεκτο χάντικαπ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ    ΣΑΒΒΑΤΟΥ

726. ΑΡΗΣ- ΡΕΘΥΜΝΟ (+1,5)     1  71-73

733. ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΠΕΪΡΟΥΘ (+0,5)   1   70-69

739. (+1,5) ΧΑΒΡΗ- ΟΡΛΕΑΝ   1   92-84


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   1  ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ   69-91

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ   1   ΝΙΚΗ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ   69-67


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  ΚΥΡΙΑΚΗΣ


796. (+2,5)  ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΡΕΑΛ   1

798. (+3,5)  ΤΡΙΕΡ- ΟΥΛΜ  1

818. ΟΣΦΠ-ΠΑΟ (+5,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΣΙΕΝΑ- ΒΑΡΕΖΕ  1  ΝΙΚΗ ΣΙΕΝΑ

ΜΟΥΡΘΙΑ- ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ  2  ΜΕ  5,5π. ΥΠΕΡ ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου