Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η ενισχυμένη Μπάμπεργκ και ο τελικός του Μπλατ! (Αναλύσεις- Σύνοψη- Προτάσεις Ευρωλίγκα)




Πήραμε χθες εύκολα την Μπουντούσνοστ στο μοναδικό παιχνίδι που άξιζε από το Eurocup να ασχοληθούμε. Σήμερα περιμένουμε να κερδίσει η Μακάμπι για να προσθέσουμε ακόμα ένα ταμείο στο «παλμαρέ» μας. Κάποια πράγματα είπαμε χθες για την ευρωλίγκα και η πρόταση ΟΠΑΠ που ήταν διαθέσιμη αφορά σημερινά και αυριανά παιχνίδια. Σήμερα θα κάνουμε τις αναλύσεις για να ξέρουμε πως επιλέξαμε τα συγκεκριμένα σημεία και φυσικά θα υπάρχει «φρέσκια» διαδικτυακή πρόταση.

Στην Πόλη η Ουλκέρ αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα σε ένα παιχνίδι κομβικό κυρίως για τους γηπεδούχους. Βαθμολογικά το μεγάλο κίνητρο είναι για τους τούρκους που με 2 νίκες μόλις έχουν μείνει πολύ πίσω στην υπόθεση πρόκριση και χρειάζονται σερί νικών πλέον για να ελπίζουν βάσιμα. Η Μπαρτσελόνα είναι άνετη άλλα θέλει πρωτιά καθώς, όπως έχουμε ξαναπεί, οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου έχουν πλεονέκτημα έδρας στα νοκ άουτ που έρχονται. Αγωνιστικά η Ουλκέρ είναι σε άνοδο, κατέκτησε και το κύπελλο Τουρκίας με καλές εμφανίσεις ενώ πάντα εντός είναι υπολογίσιμη. Κομπλέ σήμερα. Η Μπαρτσελόνα είναι χοτ με ένα μεγάλο σερί νικών σε Ισπανία και Ευρώπη. Πήρε και το Copa Del Rey και παίζει πλέον σαν Μπαρτσελόνα αν και ζορίστηκε εντός με την Φουενλαμπράδα την Κυριακή. Αμφίβολος ο Ναβάρο που δεν έπαιξε για το πρωτάθλημα και μάλλον δεν παίζει και σήμερα κατά 90%. Στοιχηματικά το +5,5 είναι καλό χάντικαπ. Νίκη Μπαρτσελόνα στο 1,40 δεν παίζω ποτέ. Είναι αστεία! Το σημείο είναι δοσμένο από χθες στην σύνοψη. Δεν αλλάζει κάτι. Προς under 151,5 σε σύνολο πόντων.

Στο Τελ Αβιβ η Μακάμπι υποδέχεται την Σιένα στο τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι φέτος. Μία Μακάμπι που απογοητεύει στο Τοπ 16 ενώ έχει και προβλήματα με το ρόστερ της. Αμφίβολος ο Ελιάχου, ο Οχαγιόν θέλει να φύγει και γενικά οι αμερικανοί της δεν προσφέρουν αυτά που πρέπει όσο άλλες χρονιές. Οι ιταλοί είναι βαθμολογικά άνετοι άλλα πλέον βγάζουν κούραση καθώς δεν έχουν το βάθος πάγκου που είχαν άλλες χρονιές. Δίκαια έχασαν στο Πέζαρο και σήμερα μάλλον …ξαναχάνουν. Μέχρι στιγμής στα προηγούμενα τρία παιχνίδια φέτος μίλησε η έδρα. Η Μακάμπι δεν είναι εμπιστοσύνης άλλα πιστεύω κερδίζει σήμερα και λόγω βαθμολογικού κινήτρου. Με -4,5 στον ΟΠΑΠ προς άσσο είμαι. Δεν μπλέκουμε με under/over.

Στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός με την Ζαλγίρις παίζουν κομβικότατο παιχνίδι και ο νικητής (ειδικά αν είναι ο Παναθηναϊκός) αναπνέει καλύτερα! Αγωνιστικά η Ζαλγίρις έχει τα γνωστά οικονομικά προβλήματα που όπως έχω ξαναγράψει παλαιότερα είναι από ποια οπτική το προσεγγίζει κανείς. Για μένα όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα οι παίχτες παίζουν καλά για να εξασφαλίσουν συμβόλαιο σε άλλες πολιτείες. Εκτός ο πενταδάτος Γιανκούνας και  ο Ντέλας ενώ παίζει ο Μακ Γκραθ αντί του Τζάαμπερ που έφυγε. Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε στο ταξίδι- γολγοθά που είχε άλλα είναι κομπλέ και μετά την  ήττα από την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα σίγουρα θα παλέψει πολύ περισσότερο σήμερα για την νίκη. Πρέπει άλλωστε. Η Ζαλγκίρις δεν πολυπείθει όπως αρχικά άλλα εντός είναι ορθά φαβορί. Προσέχουμε πως πολλά παιχνίδια της  κρίνονται στο τέλος ενώ στατιστικά «αγαπάει» και την παράταση. Καλό το +4,5 του Παναθηναϊκού. Στο καλάθι βλέπω να κρίνετε το παιχνίδι οπότε και τα ειδικά στοιχήματα Ζαλγκίρις 1-5 και Παναθηναϊκός 1-5 με αποδόσεις 4,50 και 5,50 έχουν ενδιαφέρον. 

Στο Μπάμπεργκ το παιχνίδι βαθμολογικά είναι ουσίας μόνο για την Μάλαγα άλλα η γηπεδούχος ομάδα θα ψάξει την πρώτη της νίκη και σίγουρα δεν θα είναι αδιάφορη. Το αντίθετο θα έλεγα. Με Μάσεϊ και Ουολς οι γερμανοί πλέον στο ρόστερ, αναβαθμίζονται στο σκοράρισμα  και αποκτούν λίγο παραπάνω ποιότητα. Η Μάλαγα δεν αποδίδει όπως πρέπει. Ο Ρέπεσα μάλλον με ήττα αποχαιρετά οπότε για την διοίκηση που θέλει να τον ξεφορτωθεί κιόλας μάλλον μια ήττα δεν θα ήταν και άσχημη. Διασυρμός με την Εστουντιαντες. Νωρίτερα πάλι στην Γερμανία έβγαλε τυχερό διπλό στο τέλος με την Άλμπα. Η Μπάμπεργκ κέρδισε στο Τρίερ ενώ στην παράταση πάλι εντός είχε χάσει από την Ζαλγκίρις για ένα πόντο! Πολύ καλό το +1,5 διαδικτυακά για μένα που έχει η Μπάμπεργκ τώρα και μάλλον θα αλλάξει!

Στα αυριανά παιχνίδια, η Κίμκι κερδίζει την Μπεσίκτας άλλα το χάντικαπ είναι γρίφος και δεν θα ασχοληθώ. Το Εφές- ΤΣΣΚΑ πάει παντού με την Εφές να έχει στρώσει και στην πανίσχυρη έδρα της μετά την Ρεάλ να θέλει να υποτάξει και την ΤΣΣΚΑ. Το αφήνουμε. Η Ρεάλ κάνει ότι θέλει με το χάντικαπ οπότε πάλι no bet για μας. Τέλος στο ΣΕΦ πάμε με το +6,5 της Κάχα στο μόνο αξιόλογο στοιχηματικά αυριανό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έβγαλε σπουδαίο διπλό με την Κίμκι και ισοβαθμεί πλέον με την Κάχα στις 4 νίκες. Κομβικότατο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θα ψάξει και το +9 για να έχει την ισοβαθμία λογικά. Με Πέρκινς στα γκαρντ αντί του Μάντζαρη που είναι μόνιμα εκτός. Η Κάχα ήταν πολύ χοτ άλλα οι απανωτές ήττες από Σιένα και Ομπραντόϊρο εκτός λίγο προβλημάτισαν. Τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι που πρέπει να παλέψουν οπωσδήποτε. Πλην του Όλεσον που πήγε στην Μπαρτσελόνα η ομάδα είναι κομπλέ. Τέταρτη φορά παίζουν μεταξύ τους οι ομάδες φέτος. Στην πρώτη φάση ο Ολυμπιακός κέρδισε εντός- εκτός. Στο Τοπ 16 στην Βιτόρια η Κάχα κέρδισε με 8π. Καλό το χάντικαπ της Κάχα μου αρέσει πολύ. Προς under 156,5 λόγω νευρικότητας και άγχους.


***ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ


ΣΥΝΟΨΗ


ΟΥΛΚΕΡ (+5,5)

ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΙΚΗ   1,45

ΜΑΚΑΜΠΙ (-4,5)  ΟΠΑΠ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (+4,5)

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (+1,5)

ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ (+6,5)

ΟΥΛΚΕΡ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ UNDER 151,5

ΟΣΦΠ- ΚΑΧΑ UNDER 156,5


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ (από χθες) 


754. ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (+4,5)    2

755. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΜΑΛΑΓΑ (+0,5)   1

769. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ (+6,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΕΜΠΤΗΣ



ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  2  ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΜΑΛΑΓΑ   1   ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΕΜΠΤΗΣ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ



ΟΥΛΚΕΡ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1  ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΟΥΛΚΕΡ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ  2  ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΚΑΧΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου