Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Δελεαστικά χάντικαπ σε οριακά παιχνίδια (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακου)




Πληρώθηκαν την Πέμπτη όσοι είχαν ακολουθήσει την δυάδα Μπουντούσνοστ και Μακάμπι άλλα γενικά από την ευρωλίγκα δεν είμαι ευχαριστημένος. Ναι μεν πέρασε το βασικό σημείο ο Παναθηναϊκός άλλα Μπάμπεργκ και Κάχα δεν μας δικαίωσαν. Ρηχά νερά αυτή την φορά η αίσθηση μου. Μπροστά μας έχουμε πάντως ένα γεμάτο κουπόνι με σημαντικά παιχνίδια. Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πρώτη επιλογή είναι η Φρανκφούρτη. Τα είχαμε πει και την προηγούμενη εβδομάδα για τους ιστορικούς Skyliners που τους τιμήσαμε και μας πλήρωσαν αδρά! Η Φρανκφούρτη είναι μεγάλο όνομα για να πέσει και μάλιστα αμαχητί και ας διανύει φέτος μια κακή χρονιά με πολλά προβλήματα. Διέλυσε την Τούμπιγκεν στην έδρα της και τώρα στο Χάγκεν καλείται να παίξει πάλι καλά καθώς όντας προ τελευταία και δεδομένου πως η Γκίσεν έχει πέσει πλέον κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Στα θετικά πως έπειτα έρχεται για την Φρανκφούρτη πρόγραμμα φωτιά με Μπάμπεργκ- Άλμπα- Ουλμ όπου αν δεν γίνει καμιά μαγεία σε αυτά τα παιχνίδια θα μετρήσει 3 σερί ήττες. Η Χάγκεν ξεκίνησε για παραμονή. Έχει 4 νίκες παραπάνω από την Φρανκφούρτη που πέφτει τώρα και γενικά είναι ομάδα ημέρας και τριπόντου φυσικά. Έτσι κέρδισε και την Ουλμ στην έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής. Με +4,5 (+5,5 διαδικτυακά) είμαι υποχρεωμένος να παίζω Φρανκφούρτη και λίγο under 165,5.

 Δεύτερη επιλογή είναι η Μπουλαζάκ. Ειδικά μετά την χθεσινή βόμβα- νίκη της Ποϊτιερ μέσα στο Αστρομπάλ η Μπουλαζάκ αν θέλει να το παλέψει ρεαλιστικά πρέπει να κερδίσει την Σολέ. Μία Σολέ που φέτος είναι μία μέτρια ομάδα κυρίως έδρας και τίποτε παραπάνω. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε το Ποϊτιέρ- Μπουλαζάκ. Μέγας τελικός. Με ήττα πάντως σήμερα της Μπουλαζάκ ο ένας που πέφτει μάλλον «κατοχυρώνεται»! Πονηρό το χάντικαπ. Με Άκερ πλέον η Μπουλαζάκ (καλή προσθήκη). Συνεπώς άσσο για μας.

Τρίτη επιλογή είναι η Νανσί. Που είναι επιτέλους σχεδόν κομπλέ και μάλλον θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές γιατί δεν είναι βάσει φανέλας και ρόστερ για να φλερτάρει με την επικίνδυνη ζώνη. Τέσσερις σερί ήττες είναι πολλές αν και πάλεψε τόσο με το Στρασβούργο όσο και με την Γκραβελίν ( τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος). Η Χάβρη πάντα έχει στόχο την παραμονή και πάντα προς το τέλος σώνει την παρτίδα ενίοτε με δραματικό τρόπο. Γενικά ομάδα με διακυμάνσεις πολλές άλλα σαφώς καλύτερη εντός. Αν δεν συμβαίνει κάτι «εσωτερικό» στην Νανσί που δεν μπορώ να γνωρίζω αυτό το +4,5 που έχει είναι ψιλοδωράκι.

Πάμε να δούμε και την Κυριακή.

Πρώτη επιλογή είναι η Ελευσίνα. Που αν χάσει ρεαλιστικά έπεσε καθώς τα κουκιά δεν βγαίνουν πλέον. Απλά τα πράγματα συνεπώς. Το Ρέθυμνο είναι καλύτερη ομάδα σαφέστατα. Το χάντικαπ είναι χαμηλό για την διαφορά ποιότητας των ομάδων άλλα οι γηπεδούχοι παίζουν χωρίς αύριο οπότε και τους επιλέγω στο χάντικαπ υπέρ τους.

Δεύτερη επιλογή είναι η Σεβίλλη. Βάσει αριθμών η ομάδα του Ρενέσες ενώ ξεκίνησε για 8άδα μίνιμουμ βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις ενώ η Εστού που ξεκίνησε για μία άνετη παραμονή μετά τα περσινά χάλια φαίνεται πως δύσκολα θα χάσει τα πλέι οφ. Η φόρμα είναι με την Εστού (που είναι ομάδα έδρας πάντως). Γενικά διαβάζοντας αριθμούς αυτή η απόδοση της Εστουντιάντες μοιάζει σούπερ ελκυστική. Δεν ξέρω. Εμένα δεν μου αρέσει όπως δίνουν το χάντικαπ οι εταιρίες. Και επειδή στην Ισπανία όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους θα πληρώσω για να μάθω αν απόφυγα ορθά το τυράκι ή έχασα ένα καλό δώρο. Άσσος.

Τρίτη επιλογή είναι η Σαλόν. Crsuh test ανάμεσα στους πρωταθλητές και στους επίδοξους πρωταθλητές. Το ματς πάει παντού και το +5,5 είναι καλό χάντικαπ.

Διαδικτυακά το Σάββατο κρατάω τα δύο καλύτερα σημεία. Νανσί (+4,5) και Φρανκφούρτη (+5,5). Την Κυριακή πάω με δύο καλές νίκες. Καντού (1,65) και Κανάριας (1,60).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


724. ΧΑΓΚΕΝ- ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (+4,5)   2

730. (+1,5) ΜΠΟΥΛΑΖΑΚ- ΣΟΛΕ   1

732. ΧΑΒΡΗ- ΝΑΝΣΙ (+4,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΧΑΓΚΕΝ- ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ   2  ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

ΧΑΒΡΗ- ΝΑΝΣΙ    2   ΜΕ   4,5π. ΥΠΕΡ ΝΑΝΣΙ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


771. (+4,5) ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ- ΡΕΘΥΜΝΟ     1

776. (+0,5) ΣΕΒΙΛΛΗ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ    1

806. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ (+5,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΚΑΝΑΡΙΑΣ- ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ   1    ΝΙΚΗ ΚΑΝΑΡΙΑΣ

ΚΑΝΤΟΥ- ΒΑΡΕΖΕ   1   ΝΙΚΗ ΚΑΝΤΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου