Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ή θα κερδίσεις ή θα πέσεις. Διάλεξε! (Αναλύσεις- Προτάσεις)




Η Δευτέρα ήταν μία θαυμάσια μέρα καθώς πέρασε τόσο η πρόταση ΟΠΑΠ, όσο και αυτή του ίντερνετ. Συγκεκριμένα στον ΟΠΑΠ είχαμε Παναθηναϊκό, Λε Μαν και Μπραουσνβάϊγκ. Όλα οριακά σαν μία μικρή εκδίκηση για το Σαββατοκύριακο που χάθηκαν σημεία οριακά. Στο διαδίκτυο μαζί με τον Παναθηναϊκό είχαμε και το under στο Κίμκι- Σπαρτάκ όπου πέρασε πολύ ξεκούραστα. Χθες δεν είχε πολύ ενδιαφέρον η βραδιά πλην ενός αγώνα. Επιλέξαμε το χάντικαπ της Τριούμφ στο παιχνίδι με την Ζαλγίρις και δικαιωθήκαμε χωρίς άγχος μάλιστα καθώς οι λιθουανοί ουδέποτε απείλησαν σοβαρά το +6,5 που αγοράσαμε. Σήμερα έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική στην Ελλάδα, με ξεκάθαρα φαβορί στα περισσότερα παιχνίδια πάντως και με μεγάλα χάντικαπ. Έχουμε και κύπελλο Γερμανίας όμως όπου παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον.

Πρώτη επιλογή είναι η Ελευσίνα. Αν χάσει από τον Κολοσσό σήμερα η νεοφώτιστη ομάδα κατά 95% είναι η μία που υποβιβάζεται αν κοιτάξουμε και το πρόγραμμα που έχει. Ο Κολοσσός ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις, νίκησε τον Ηλυσιακό εντός μετά από ένα μεγάλο ντεφορμάρισμα άλλα βαθμολογικά όπως και να δούμε δεν καίγεται στην ουσία. Επιλέγω το κίνητρο άλλα δεν ανοίγομαι πολύ. Δηλαδή με λίγα λόγια δεν φορτώνω ποτέ νίκη Ελευσίνας στο 1,70.

Δεύτερη επιλογή είναι η Τρίερ. Η οποία σε διάστημα 40 ημερών παίζει 3η φορά με την Ουλμ και την Κυριακή για μισό πόντο μας χάλασε το σημείο στο παιχνίδι στην έδρα της με την Ουλμ όπου έχασε με 4π.! Τώρα είναι κύπελλο όμως και στο κύπελλο πάντα γίνονται εκπλήξεις από τους ασθενέστερους γιατί έχουν λιγότερες υποχρεώσεις (π.χ. η Ουλμ έχει και Eurocup) και στο πρωτάθλημα λιγότερο πίεση (η Ουλμ κάνει πρωταθλητισμό). Ακόμα και αν χάσει η Τρίερ πάλι, δεν πιστεύω πως θα γίνει με περίπατο. Προσοχή στην βόμβα νίκη Τρίερ σε αποδόσεις κοντά στο 6,00! Καλό το χάντικαπ φυσικά.

Τρίτη επιλογή είναι η Μπάγερν από αύριο. Περιμένω μεγάλο ντέρμπυ για να είμαι ειλικρινής και δεν πιστεύω να περάσει ένα εύκολο βραδάκι η πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ. Η Μπάγερν δείχνει κάμψη τελευταία καθώς κέρδισε δύσκολα Φρανκφούρτη και Μπραουνσβάϊγκ άλλα σε αυτό το νοκ- άουτ παιχνίδι πιστεύω θα είναι αυτό που πρέπει. Πολύ καλό το χάντικαπ.

Στο διαδίκτυο πάω  με την νίκη του Άρη στα Ηλύσια (1,90). Μετά το κάζο από το Ρέθυμνο, ο «Αυτοκράτορας» περιμένω να παίξει σωστά και οι παίχτες να είναι σοβαροί μιας και λογικά πρέπει να έκαναν την αυτοκριτική τους μετά την ανατροπή ολκής που δέχτηκαν από το Ρέθυμνο. Συμπληρώνω με το χάντικαπ της Τρίερ στο +10,5.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


720. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ- ΚΟΛΟΣΣΟΣ (+1,5)   1

724. ΟΥΛΜ- ΤΡΙΕΡ (+9,5)   2

764. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΜΠΑΓΕΡΝ (+8,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ  2  ΝΙΚΗ ΑΡΗΣ

ΟΥΛΜ- ΤΡΙΕΡ   2  ΜΕ  10,5π. ΥΠΕΡ ΤΡΙΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου