Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Τα πάντα για την ευρωλίγκα (Αναλύσεις- Σύνοψη- Προτάσεις)




Μια ανάσα στην κυριολεξία από το ταμείο βρεθήκαμε χθες. Η Σπαρτάκ έκανε επικό come back άλλα έχασε 2 βολές στο τέλος με αποτέλεσμα άδικα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι να χάσουμε το στοίχημα μας για μισό πόντο. Μεγάλη δικαίωση για την Ουλμ πάντως που κέρδισε και εύκολα στο Βελιγράδι τον Ερ. Αστέρα. Σήμερα η ευρωλίγκα μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας.

Στην Μόσχα η ισχυρή ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τον κυπελλούχο Ελλάδος Παναθηναϊκό σε ένα σημαντικό παιχνίδι, κυρίως για τους ρώσους που έχασαν τόσο από Μάλαγα εντός όσο και από Ρεάλ εκτός και δεν θέλουν με τίποτα τα τριτώσει το κακό! Αγωνιστικά μάλλον χωρίς τον καλό Χριάπα η ΤΣΣΚΑ, κομπλέ ο Παναθηναϊκός. Η ελληνική ομάδα έχει ψυχολογία μετά από την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού ενώ προσέχουμε πως παίζει πλέον και επίθεση τελευταία και δεν είναι μόνο άμυνα. Στον αντίποδα η «αρκούδα» δεν παίζει την άμυνα που θα ήθελε ο Μεσίνα (όπως είχαμε μάθει στην πρώτη του θητεία) άλλα αν βρει ρυθμό επιθετικά «σκοτώνει» Καλό δίδυμο πάντα ο Τεόντοσιτς με τον Κρστιτς. Στοιχηματικά δεν ακουμπάω το under και ας δείχνει λογικοφανές με Μεσίνα- Πεδουλάκη. Στα χάντικαπ είμαι με το -8,5 της ΤΣΣΚΑ που μάλλον κερδίζει και με καλή εμφάνιση μετά τα τελευταία 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα. Θυμίζω πως η διαφορά πόντων είναι σημαντική για ισόβαθμες ομάδες καθώς παίζει ρόλο η τελική κατάταξη αφού οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα νοκ άουτ που έρχονται.

Στο Βερολίνο περίεργο παιχνίδι. Η Άλμπα δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης άλλα θα παίξει για τον κόσμο της και την χαρά του παιχνιδιού. Δεν είναι σε καλή κατάσταση πάντως η ομάδα που έχασε εύκολα από την Μπάγερν για το πρωτάθλημα την Κυριακή. Η Μάλαγα σαν ισπανική ομάδα ελπίζει άλλα δεν είναι και στα καλύτερα της ούτε αυτή. Είχε ρεπό καθώς δεν συμμετείχε στο κύπελλο και ίσως έλυσε μερικά αγωνιστικά της θέματα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στην α’ φάση των ομίλων με την Μάλαγα σχετικά δύσκολα να κάνει 2 νίκες. Περίεργο γενικά χάντικαπ. Δεν με ελκύει να μπλέξω με κάτι.

Στο Τελ Αβίβ η Μακάμπι έχει το «ζόρι» άλλα η Μπάρτσελόνα είναι χοτ. Οι καταλανοί κατέκτησαν το κύπελλο Ισπανίας παίζοντας πολύ δυνατά παιχνίδια ( Ρεάλ, Κάχα, Βαλένθια) και σίγουρα κούραση θα υπάρχει μιας και ποτέ δεν έχει συντήρηση δυνάμεων. Άνετοι βαθμολογικά στον όμιλο με 5 νίκες ως τώρα ενώ μάλλον θα είναι και κομπλέ καθώς Σάδα και Ναβάρο δείχνουν ετοιμοπόλεμοι.  Η Μακάμπι όσο καλά πήγαινε στη ά φάση τόσο απογοητεύει στο Τοπ 16. Έχει «αυτοκτονήσει» ήδη 2 φορές εντός έδρας ( με Κάχα και Ολυμπιακό) χάνοντας στην τελευταία φάση στην κυριολεξία και με 1π.! Εκτός ο Ελιάχου, έχει απουσιούλες ο Μπλατ άλλα θα το παλέψει πιστεύω μέχρι τέλους. Σύμμαχος η έδρα και το κίνητρο άλλα και η κούραση της Μπαρτσελόνα από το κύπελλο. Διαδικτυακά στο +3,5 το χάντικαπ είναι πολύ καλή περίπτωση. Επίσης λίγο over 149,5 για την περιέργεια.

Στην Πόλη η ανεβασμένη ευρωπαϊκά Εφές υποδέχεται την πάντα φορμαρισμένη φέτος Ρεάλ σε ένα ντέρμπυ ολκής με μεγάλη αξία στοιχηματικά στο live για μένα καθώς περιμένω διακυμάνσεις στο σκορ μπόλικες!  Η Εφές πλην την ήττα στην πρεμιέρα στην Μόσχα μετρά έπειτα μόνο νίκες. Η Ρεάλ είναι αήττητη! Αποκλείστηκαν αμφότερες οι ομάδες νωρίς από το κύπελλο. Συνεπώς ίδια κούραση πάνω- κάτω. Crush Test κυρίως για τους ΝΒΑερς της Εφές ( Φάρμαρ, Βούγιασιτς, Ερντέν) που παίρνουν και τις περισσότερες προσπάθειες συνήθως. Καλό μοιάζει το +3,5 διαδικτυακά που έχει η Εφές. Το +1,5 του ΟΠΑΠ δεν μου αρέσει. Στο καλάθι περιμένω να κρίνονται όλα οπότε με +3,5 είμαστε καλά πιστεύω. Καλή επαφή με την παράταση έχει η Ρεάλ που στα τελευταία 3 της παιχνίδια έπαιξε δύο παρατάσεις. Προς under 155,5 διαδικυακά που μάλλον θα πέσει και είναι λάθος όριο.

Στην Γερμανία πάλι όπου η Μπάμπεργκ αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις και νίκη Ζαλγκίρις σε αποδόσεις του 1,40 δεν παίζω ποτέ. Θεωρητικά η Ζαλγκίρις έχει το κίνητρο καθώς η Μπάμπεργκ έχει αποκλειστεί ρεαλιστικά. Μία Ζαλγκίρις που καθημερινά μας απασχολούν τα οικονομικά της και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι. Κάποιοι θα πουν πως δεν θα παίξουν οι παίχτες όπως πρέπει με τόση αβεβαιότητα. Κάποιοι άλλοι θα πουν πως οι παίχτες θα παίξουν όπως πρέπει για να εξασφαλίσουν καλά συμβόλαια σε άλλες πολιτείες αν βουλιάζει το καράβι που λέγεται Ζαλγκίρις. Προσωπικά είμαι πάντα με την δεύτερη εκδοχή απλά 1,40 νίκη Ζαλγκίρις μέσα στο σπίτι της Μπάμπεργκ είναι για γέλια. Συνεπώς no bet.

Αύριο εν συντομία. Ο Ολυμπιακός μπορεί και νίκη στα περίχωρα της Μόσχας με την Κίμκι οπότε το +3,5 σαν χάντικαπ μου αρέσει αρκετά. Οι ρώσοι έχουν καλή έδρα άλλα και ο Ολυμπιακός ανάγκη από βαθμούς και παίζει φέτος καλά μακριά από το ΣΕΦ. Στον τουρκικό εμφύλιο σαφέστατα έχει προβάδισμα η Ουλκέρ άλλα φέτος 2 φορές που συναντήθηκαν οι ομάδες σε πρωτάθλημα και κύπελλο ναι μεν κέρδισε η Ουλκέρ και τις δύο άλλα με +9 και τις δύο και το χάντικαπ βγαίνει ακριβώς εκεί στον ΟΠΑΠ. Το διαδικτυακό +10,5 είναι καλή επιλογή δεδομένου πως η Ουλκέρ έχει παίξει ένα ματς παραπάνω για το κύπελλο και ίσως αυτό επηρεάσει. Όχι να χάσει. Αλλά να μην ανοίξει διαφορά τόσο εύκολα. Τέλος ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα το Σιένα- Κάχα. Δεν βγάζω άκρη και το αφήνω ήσυχο.

ΣΥΝΟΨΗ


ΤΣΣΚΑ (-8,5) ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΜΑΚΑΜΠΙ (+3,5)

ΕΦΕΣ (+3,5)

ΕΦΕΣ- ΡΕΑΛ  UNDER 155,5

OΣΦΠ (+3,5)

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (+10,5)

ΥΠΟΠΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

ΜΑΚΑΜΠΙ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΕΦΕΣ- ΡΕΑΛ
ΚΙΜΚΙ- ΟΣΦΠ
ΣΙΕΝΑ- ΚΑΧΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


748. (+1,5) ΜΑΚΑΜΠΙ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1

765. ΚΙΜΚΙ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (+3,5)    2

766. ΟΥΛΚΕΡ- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (+9,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΕΜΠΤΗΣ


ΜΑΚΑΜΠΙ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1 ΜΕ 3,5π. ΥΠΕΡ ΜΑΚΑΜΠΙ

ΕΦΕΣ- ΡΕΑΛ  UNDER  155,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


ΚΙΜΚΙ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2  ΜΕ 3,5π. ΥΠΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΟΥΛΚΕΡ- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ  2  ΜΕ 10,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου