Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Όλοι θέλουν την "κούπα"! (Αναλύσεις- Προτάσεις- Ειδικά Σαββατοκύριακου)



Πληρώθηκαν χθες αδρά τόσο οι παίζοντες στον ΟΠΑΠ όσο και αυτoί του διαδικτύου. Συγκεκριμένα στον ΟΠΑΠ έκλεισε η πρόταση της Πέμπτης με Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Βαλένθια. Στο διαδίκτυο πληρωθήκαμε με Σολέ και Βαλένθια. Πληρώθηκαν και αυτοί που περίμεναν νίκη Σάσσαρι από την πρόταση διαδικτύου της Πέμπτης που είχαν ως κερδισμένο το under της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα. Καλοφάγωτα να είναι γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι!

Σήμερα και αύριο από πρωταθλήματα πορευόμαστε μόνο με Γαλλία και Γερμανία. Στα υπόλοιπα έχουμε τους ημιτελικούς και τελικούς των κυπέλλων.

Πρώτη επιλογή είναι τα Γκραν. Τόσο η Βαλένθια όσο και τα Γκραν έδειξαν χθες με τις εμφανίσεις τους πως είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν αμφότερες τελικό. Η Βαλένθια διέλυσε την Εστού ενώ τα Γκραν στο τέλος κέρδισαν και με διαφορά την Μπιλμπάο με σούπερ άμυνα. Το +5,5 της Γκραν Κανάρια δεν είναι μικρό. Είπαμε προχθές ότι η Βαλένθια έχει επιστροφές και θα συνέλθεί (όπως και έγινε) άλλα άλλο το ρόστερ και η πορεία της φετινής Εστού και αλλών των Καναρίων. Τα φετινά Κανάρια χρίζουν σεβασμού, παίζουν πολύ καλά μακριά από το νησί που πάντα αυτό ήταν το αδύναμο σημείο τους και πιστεύω θα έχουμε ένα χιτσκοκικό φινάλε!

Δεύτερη επιλογή είναι η Κάχα. Σούπερ ντέρμπυ με την Μπαρτσελόνα να προέρχεται από σπουδαία νίκη μετά παρατάσεων με την Ρεάλ και την Κάχα να «καθαρίζει» εύκολα την Σαραγόσα. Τα δεδομένα έχουν ως εξής. Η Κάχα έχει την έδρα, είναι πιο ξεκούραστη και είναι σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά. Η Μπαρτσελόνα σαφέστατα είναι πιο κουρασμένη, είναι και αυτή σε καλή κατάσταση ενώ ο Όλεσον που αποκτήθηκε από την Κάχα παίζει αρκετά και δίνει σκορ. Προ ημερών για την ευρωλίγκα στο ίδιο γήπεδο η Μπαρτσελόνα πέρασε με εμφατικό διπλό. Για όλα τα παραπάνω συν το ότι δεν πιστεύω η Μπαρτσελόνα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να βγάλει δεύτερο διπλό στην Μπουέσα Αρένα είμαι ζεστά με τον άσσο.

Τρίτη επιλογή είναι η Μπραουνσβάϊγκ. Που μετρά 6 σερί ήττες και χρειάζεται την νίκη. Είναι πιο ξεκούραστη από την Τρίερ καθώς δεν είχε κύπελλο μεσοβδόμαδα ενώ γενικά είναι ομάδα που ποντάρει στην έδρα της. Η Τρίερ διανύει μία πετυχημένη χρονιά με 10 νίκες ως τώρα, είναι άνετη βαθμολογικά άλλα δείχνει μία κάμψη τελευταία στην απόδοση της. Πιστεύω εύκολα ή δύσκολα η Μπραουνσβάϊγκ κερδίζει σήμερα.

Την Κυριακή κρατάω το +4,5 του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω πως ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερο μπάσκετ άλλα τώρα το παιχνίδι είναι σε ουδέτερο (Ελληνικό) και μου φαίνεται λίγο δύσκολο να κάνει τόσο εύκολα ο Ολυμπιακός το 3 στα 3 στα μεταξύ τους. Συνεπώς καλό το χάντικαπ που είναι μαξιλαράκι ασφαλείας σε περίπτωση που εν τέλει οριακά ο Ολυμπιακός κάνει το 3 στα 3 με τον αιώνιο του φέτος…

Συμπληρώνω με το χάντικαπ της Άλμπα, που βρίσκει μες στην τρελή χαρά την Μπάγερν που απέκλεισε για το κύπελλο την Μπάμπεργκ μέσα στην αήττητη έδρας της. Ντέρμπυ με τα όλα του είναι το παιχνίδι και το +3,5 είναι καλό χάντικαπ και ας φαίνεται η Άλμπα πως ζορίζεται τελευταία (βλ. ήττα με Όλντενμπουργκ και νίκη επί της Τούμπιγκεν δύσκολα).

Τέλος κρατάω το χάντικαπ της Μπρεμερχάβεν, που είναι ομάδα ημέρας, ήταν σε κακή μέρα στο Χάγκεν και έχασε και πιστεύω πως δύσκολα θα ξαναχάσει εκτός έδρας σε κολλητό παιχνίδι και μάλιστα απέναντι στην νεοφώτιστη Μιτελντόϊτσερ. Ακόμα ένα οριακό παιχνίδι που με το χάντικαπ στον ΟΠΑΠ είμαστε καλά πιστεύω.

Στο διαδίκτυο σήμερα πάμε νίκη Ροάν (1,40) και Κάχα (+2,5). Την  Κυριακή πάμε με Παναθηναϊκό (+4,5) και Νανσύ (+4,5) από Δευτέρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


725. (+2,5) ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1  69-80

727. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ- ΤΡΙΕΡ (+0,5)   1   84-81

739. ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (+5,5)    2   83-72


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΡΟΑΝ- ΝΤΙΖΟΝ  1   ΝΙΚΗ ΡΟΑΝ  63-56

ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1  ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΚΑΧΑ  


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


751. ΜΠΑΓΕΡΝ- ΑΛΜΠΑ (+3,5)   2  79-61

753. ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ (+2,5)   2  74-64

755. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (+4,5)    2   78-81

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  2  ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
ΝΑΝΣΥ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ  1  ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΝΑΝΣΥ   73-74

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΟΠΑΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   054


131   ΠΑΡΑΤΑΣΗ   17,00

HEAD TO HEAD   

311  ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ (-2,5)

321  ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ (-1,5)

332  ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ (-0,5)

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ

213 ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ  9,00

223 ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ   12,00

FUN BET   1 ΗΜΙΧ/2 ΤΕΛΙΚΟ    8.00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου