Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Final 8 κυπέλλου Βουλγαρίας άλλα για λίγα... (Ανάλυση- Σύνοψη)



Μπορεί χθες να καταφέραμε 3 στα 4 στο Eurochallenge. Μπορεί να πέρασε το καλύτερο μας σημείο, η Γκας Μετάν εύκολα άλλα ελέω Νόρκεπινγκ δεν πλήρωσε η δυάδα διαδικτύου μας. Σήμερα η μέρα δεν έχει σοβαρό στοιχηματικό ενδιαφέρον. Απλά επειδή είμαστε «αρρωστάκια» θα ασχοληθούμε με κύπελλο Βουλγαρίας όπου έχουμε το final 8 στην Βάρνα, με ουσιαστικό γηπεδούχο την Τσέρνο Μόρε Βάρνας και με φαβορί για την κούπα την Ακαντέμικ με την Λέφσκι. 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Ακαντέμικ παίζει με την Μπερόε και το +14,5 της τυπικά φιλοξενούμενης ομάδας είναι μπερδεμένο. Η Λουκόϊλ αν θέλει κάνει περίπατο. Μπορεί όμως να κάνει και συντήρηση για την συνέχεια. Δεν έχει θέμα κούρασης ή δυσκολίας βάσει αντιπάλου. Για το πρωτάθλημα κέρδισε ήδη 2 φορές με 29 και 10 πόντους. Το αφήνουμε ή λίγο άσσο.

Στο δεύτερο παιχνίδι Γιαμπόλ και Μπαλκάν συνθέτουν το πιο ισορροπημένο ζευγάρι των προημιτελικών. Στο πρωτάθλημα μίλησαν οι έδρες και η Γιαμπόλ κέρδισε δύσκολα με 1π. εντός. Η Μπαλκάν ανταπέδωσε με 22π. εντός. Γενικά είναι ομάδες έδρας του μεσαίου χώρου σε ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων όπου Ακαντέμικ- Λέφσκι έχουν ξεφύγει, οι υπόλοιποι 7 προσπαθούν κάθε χρόνο για την υπέρβαση και οι έφηβοι της εθνικής Βουλγαρίας συμπληρώνουν τον μόνιμο ουραγό της κατάταξης στην δέκατη θέση. Γενικά στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας να γνωρίζετε πως δεν υποβιβάζετε κανείς και οι χαμηλότερες βάσει δυναμικό ομάδες αποτελούν και τα φυτώρια- εκκολαπτήρια των μελλοντικών βούλγαρων σταρ! Στο παιχνίδι μας πάντως μιας και διεξάγεται σε ουδέτερο (στην Βάρνα) όλα είναι πιθανά. Δίκαιο το +2,5 που έχει η Γιαμπόλ. Προς τα εκεί κλείνω για την περιέργεια όμως μόνο.

Στο τρίτο παιχνίδι χρονικά η Λέφσκι παίζει με την Τσερνομόρετς και φυσικά είναι ξεκάθαρο φαβορί. Δεν διασύρει την Τσερνομόρετς πάντως φέτος (+9 και +13 οι νίκες της) ενώ προσέχουμε πως έχει δώσει βαρύτητα και στην βαλκανική λίγκα οπότε μία συντήρηση λογικά θα την κάνει σήμερα. Η Τσερνομόρετς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και θα παίξει χωρίς άγχος φυσικά. Μοιάζει καλό το +16,5 που έχει ως χάντικαπ.

Τέλος, η Ρίλσκι παίζει με την γηπεδούχο Τσέρνο Μόρε Βάρνας και το χάντικαπ που πρέπει να καλύψει είναι οι 6,5 πόντοι. Πονηρό αν δούμε πως στο πρωτάθλημα είχε δύο εύκολα 2 στα 2 με +13 και +17 άλλα τώρα είναι κύπελλο και η Βάρνα με την έδρα ίσως κάνει το μπαμ. Δεν ξεχνάμε πως και η Ρίλσκι έχει και αυτή όπως και η Λέφσκι την βαλκανική λίγκα όπου και έρχεται κομβικό παιχνίδι με την Γκαλίλ Γκιλμπόα. Θα πήγαινα ευχάριστα με το +6,5 της ουσιαστικά γηπεδούχου Βάρνα.

Πρόταση δεν κάνω. Θα σας πως με σειρά προτίμησης πως κατατάσσω τα παιχνίδια μόνο. Διαβάζοντας την ανάλυση αν θέλετε μπορείτε να κάνετε την δική σας χημεία.

ΛΕΦΣΚΙ- ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ (+16,5)    2

ΡΙΛΣΚΙ- ΤΣΕΡΝΟ ΜΟΡΕ ΒΑΡΝΑΣ (+6,5)     2

ΜΠΑΛΚΑΝ- ΓΙΑΜΠΟΛ (+2,5)    2

ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ- ΜΠΕΡΟΕ (+14,5)   1  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου