Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τριήμερο κυπέλλων με φουλ Γαλλία το μενού (Ανάλυση- Προτάσεις Παρασκευής)



Καλή ήταν η χθεσινή μέρα καθώς δεν χάθηκε κάποιο σημείο στις προτάσεις μας ΟΠΑΠ και ίντερνετ. Βέβαια  υπάρχει το χιλιοειπωμένο θέμα με τα σύνολα πόντων και την ισχύ του ορίου σε περίπτωση παράτασης που καθορίζεται από τους όρους της κάθε εταιρίας. Στα υπόλοιπα πάντως, στον ΟΠΑΠ πήραμε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν. Περιμένουμε Βαλένθια με -3,5 όμως για να κάνουμε ταμείο. Στο διαδίκτυο αν κερδίσει η Σάσσαρι σήμερα, όσοι έχουν κερδισμένο το under στο Ρεάλ- Μπαρτσελόνα θα πληρωθούν μία καλή δυάδα. Σήμερα έχουμε συνέχεια των κυπέλλων. Την ανάλυση για την Ισπανία και την Ιταλία θα την βρείτε στο χθεσινό άρθρο.

Στην Τουρκία εντυπωσιακή χθες η Γαλατά, «καθάρισε» την Εφές. Σήμερα πάντως έχει επίσης δύσκολο έργο με την Μπάνβιτ άλλα είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα του Αταμάν και πιστεύω εύκολα ή δυσκολα θα είναι στον τελικό. Ανεκτό αυτό το 1,45 της νίκης της που το κρατάω. Στο άλλο παιχνίδι, βρίσκω μέχρι +7,5 την Μπεσίκτας και μου αρέσει ως χάντικαπ. Πιστεύω θα «ιδρώσει» η Ουλκέρ σήμερα για να αποκλείσει τα παλικάρια του Κουντέρ. Στον ΟΠΑΠ και με +6,5 πάλι άσσο παίζουμε.

Στην Σερβία κανένα ενδιαφέρον στα σημερινά ζευγάρια. Απλά η Ραντνίνσκι ως οικοδέσποινα μπορεί το -13,5 στο παιχνίδι με την Μέταλατς.

Στην Τσεχία σήμερα έχουμε τον μικρό και μεγάλο τελικό. Ξεκάθαρα φαβορί και στις δύο αναμετρήσεις και απέχουμε επίσης.

Τέλος για το πρωτάθλημα της Γαλλίας η Σολέ υποδέχεται την χοτ Γκραβελίν και το χάντικαπ είναι πολύ πονηρό βάσει της φόρμας των ομάδων. Η Σολέ που στηρίζεται στην έδρα της πάντως φέτος περιμένω μέχρι και να κερδίσει σήμερα, δεδομένου και του προγράμματος που έρχεται για τις δύο ομάδες. Τρέχει καλό σερί νικών η Γκραβελίν άλλα στην Γαλλία κάτι τέτοια σερί χαλάνε μέσα σε καλές έδρές…

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΑΛΕΝΘΙΑ (-3,5) ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ. ΤΗΝ ΣΑΣΣΑΡΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΤΗΝ «ΣΟΥΜΑ» ΜΟΥ. ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

700. (+6,5) ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ- ΟΥΛΚΕΡ    1  66-75
788. ΣΑΣΣΑΡΙ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ (+5,5)   1   87-87
701. (+2,5) ΣΟΛΕ- ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ    1   83-85

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ   1   ΝΙΚΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ   77-59
ΣΟΛΕ- ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ  1  ΜΕ 3,5π. ΥΠΕΡ ΣΟΛΕ

**Λόγω Σολέ που είναι Γαλλία δεν ανοιγόμαστε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου